Προς το περιεχόμενο

Real Player. Αξιζει;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει να χρησιμοποιω το vlc για τα βιντεο, το itunes για μουσικη, το winamp για ιντερνετ ραδιο και tv :twisted: , το quicktime για το ιντερνετ, το wmp11 γιατι ειναι ωραιο... :mrgreen:

Ηθελα να ρωτησω αν το real player μπορει να αντικαταστησει επαξια ολα αυτα τα προγραμματα, να ησυχασω και εγω.

Εχει ratings στη μουσικη; Μπορω να δω internet tv και ραδιο; Υποστηριζει ολα τα φορματ βιντεο; Ειναι ευκολο και ελαφρυ προγραμμα;

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω καταληξει να χρησιμοποιω το vlc για τα βιντεο, το itunes για μουσικη, το winamp για ιντερνετ ραδιο και tv :twisted: , το quicktime για το ιντερνετ, το wmp11 γιατι ειναι ωραιο... :mrgreen:

Ηθελα να ρωτησω αν το real player μπορει να αντικαταστησει επαξια ολα αυτα τα προγραμματα, να ησυχασω και εγω.

Εχει ratings στη μουσικη; Μπορω να δω internet tv και ραδιο; Υποστηριζει ολα τα φορματ βιντεο; Ειναι ευκολο και ελαφρυ προγραμμα;

Θυμάμαι το παλιό Real Player, το'χα βάλει τις παλιές ημέρες που είχα πρωτοβάλει και WinXP (τότε με την DevilsOwn...): ήταν τρομερά βαρύ, δεν έπαιζε παρά ελάχιστα αρχεία τόσο ήχου όσο και εικόνας (καμία σχέση με το VLC) και ήταν απαράδεκτα αργοκίνητο.

Αηδιαστικό, δεν το συνιστώ καθόλου.

Δημοσ.

kai epishs polu metrio interface.. disxrhsto...

bebaia paei ki egw kairos pou to xrhsimopoihsa gia teleutaia fora alla exontas olous tous allous players de briskw to logo giati na to ksanabalw.. ;)

Δημοσ.

Για να τα εχεις ολα σε ενα, προτεινετε κατι ή μονο στη φαντασια μου υπαρχει κατι τετοιο; :P

Το winamp δε μου πολυαρεσει σαν interface, ίσως να ειναι θεμα συνηθειας; Και νομιζω δε παιζει ολα τα βιντεο...

Δημοσ.

Library σαν του Winamp δεν νομίζω πως έχουν,εκεί το Winamp δίνει ρέστα..

O Real Player είναι από τους πιο αισχρούς player.

Με VLC και Media player δεν έχω βρει avi,mpg ή ότι άλλο φορμάτ βίντεο που να μην αναπαράγεται.Και αν έχω βρει δεν το θυμάμαι, γιατί θα το θεώρησα ύποπτο και το έσβησα!

Δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο ποτέ(ς)

Πέρασε ανεπιστρεπτί εποχή του pstn που φόρτωνα το pc με κάθε είδους προγράμματα(7 διαφορετικά για το ίδιο πράμα!)τώρα με το dsl ωρίμασα ως χρήστης(λόγω overdose)

Μια καινούργια εποχή αναττέλει, ώπου ο συνασπισμός του ίντερνετ και της ριζοσπαστικής ιδεολογίας των απανταχού users,θα σβήσει από τον χάρτη τέτοιου είδους ψευτοδιλήματα.

Δημοσ.
Μια καινούργια εποχή αναττέλει, ώπου ο συνασπισμός του ίντερνετ και της ριζοσπαστικής ιδεολογίας των απανταχού users,θα σβήσει από τον χάρτη τέτοιου είδους ψευτοδιλήματα.

Pws eipate?? :mrgreen:

Δημοσ.

Ο KMPlayer υποστηρίζει Library και είναι ίδια με του winamp. Αλλά νομίζω ότι δεν τα πάει καλά με τους Ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

prin apo 2-3 mines eixa dokimasei ton real player, etsi gia na do ti leei, na exo mia gnomi. file mou mou fainotan san na egatestisa io kai oxi programma. einai aparadekto. apo tis 2 ores peripou pou to doulepsa: den paizei polla arxeia, einai dusxristo, argo, petagontai apo pantou notifications gia plirofories gia to tragoudi pou paizeis, gia lyrics, gia listes, panikos. an thumamai kala exei kai messenger, opote alla notifications kai apo ekei, gia to an exeis minuma, na ruthmiseis to inbox klp. pragmatika otan to esvisa eixa valei ta gelia. oraia i idea gia ena mono player, alla den einai to real auto pou thes.

Δημοσ.

Και μετα απο αυτο το κατατοπιστικοτατο μηνυμα εγκαταλειπεται επισημως η ιδεα της χρησης του real player..

/me crawling back to winamp's arms

Thanx rubik, να μου λειπει το βυσινο - real player.

BTW καλα ως τωρα με το winamp παιζει τα περισσοτερα video, αλλα δε μου παιζει τα avi, εσεις τι ρυθμισεις του εχετε;

Δημοσ.

lupamai pou se stenoxoro, alla etsi einai. me mia proxeiri dokimi to winamp:

1. epaixe ola ta avi (kai xvid-divx). simeioteon omos exo ta antistoixa codecs apo k-lite. isos auto na ftaiei se esena, na min exeis ta codecs.

2. se kapoia arxeia .mp4 pou exo me video, epaize mono ton ixo, den edeixe eikona

3. den epaize ta 3gp.

4. se arxeia mov-hdmov den edeixe eikona. eite kolouse eite epaize mono ixo.

auta me tis default ruthmiseis tou winamp. ta mona pou exo peiraxei einai oti to dialexa os default player mono gia music files (kai afairesa kai to .mp4, giati sunithos ta .mp4 einai tora pia video) kai tou evala kai 2 plug-ins, ena gia gapeless audio, na mixarei kai kala ta tragoudia kai na min akous to keno metaxu tous, kai ena gia na paizei 5.1 (.ac3 diladi). kai ego tha ithela all-in-one player, alla den exo vrei. to vlc einai to epikratestero, alla dustuxos einai dusxristo kai spastiko (tha mou peis sunitheia einai), den mou paizei kala ta .3gp kai .mp4, thes kai to power-dvd 'i kati antistoixo giati dustuxos mono auta anaparagoun teleia ta dvd apo video club kai anagazesai na exeis 3-4 players! atimi koinonia!!! :cry:

EDIT: milao gia tin free ekdosi 5.3 tou winamp

Δημοσ.

Και εγω το free εχω! Με το ffdshow τα παιζει ολα τωρα που το εγκατεστησα, αρα no problem. Εχει λιγο περιεργο interface αλλα θα το συνηθισω, που θα μου παει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...