system Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ΒΑσικά το post σου έπρεπε να πάει στο software μάλλον και όχι εδώ
system Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 CoolEdit Pro Αυτό είναι το καλύτερο θα στο γραφα πριν αλλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Αν και επαγγελματικό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο απότι έχω ακούσει
alt10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 βασικα ζητησα κατι σε δωρεαν δεν θελω κατι πολυ εξειδικευμενο
Cristina Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 καλησπερα θαλω να κοβω mp3 δλδ να καρταω μονο το ρεφρεν για το κινητο υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω αυτο (εστω και δωρεαν) ευχαριστω Τα έχουμε πει πάμπολλες φορές. Δικαιολογείσαι κατά κάποιον τρόπο επειδή δεν λειτουργεί η αναζήτηση του forum. Λειτουργεί όμως του Google. Το θέμα σου έγινε merge με το πιο πρόσφατο σχετικό topic. Αν κοιτάξεις τα πρώτα posts αυτού του topic, σίγουρα θα καλυφθείς. ΒΑσικά το post σου έπρεπε να πάει στο software μάλλον και όχι εδώ Από την περιγραφή του Μusic Section: Music is my first love, and it will be my last. Mp3's, μουσικά προγράμματα, αναζητήσεις/προτάσεις τραγουδιών και ό,τι σχετικό...
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Πρέπει να υπάρχουν 4-5 τέτοια threads τη βδομάδα
horsepower Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ρε σεις εγώ θέλω να κόψω ήχο από .flv...πως?
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το περνάς πρώτα από το FLV Extract για να σου χωρίσει video και ήχο σε 2 χωριστά αρχεία. Μετά περνάς το MP3 από το mp3DirectCut...
alexandra1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα η κολπο που να μπορω να μετατρεψω ενα τραγουδι, να μην ειναι ολοκληρο, αλλα μονο το ρεφρεν του τραγουδιου.[/size][/size][/size]
Wise_One Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Τα Audacity, MP3DirectCut, Nero Wave Editor κάνουν άψογα τη δουλειά που θες. Πάντως δες αν και το λογισμικό του κινητού σου έχει παρόμοιο πρόγραμμα.
alexandra1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Τα Audacity, MP3DirectCut, Nero Wave Editor κάνουν άψογα τη δουλειά που θες. Πάντως δες αν και το λογισμικό του κινητού σου έχει παρόμοιο πρόγραμμα. το κινητο μου ειναι samsung SGH-E950 εχει??? λογισμικο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.