Προς το περιεχόμενο

Θελω να <<κοψω>> τα τραγουδια.

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mp3DirectCut από εμένα που έχει το μεγάλο προτέρημα να μην επανασυμπιέζει το mp3 όταν το αποθηκεύεις,κρατώντας την αρχική ποιότητα (είναι ένα είδος wave editor,αλλά λειτουργεί απευθείας στο mp3,δε χρειάζεται να το κάνεις wav πρώτα),freeware και 164 kb μόνο!!
Δημοσ.
Mp3DirectCut από εμένα που έχει το μεγάλο προτέρημα να μην επανασυμπιέζει το mp3 όταν το αποθηκεύεις,κρατώντας την αρχική ποιότητα (είναι ένα είδος wave editor,αλλά λειτουργεί απευθείας στο mp3,δε χρειάζεται να το κάνεις wav πρώτα),freeware και 164 kb μόνο!!

Έεεετσι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ψάχνω πρόγραμμα που να μπορώ να αφαιρώ ενα τμήμα από κάποιο αρχείο mp3 και να ενώνω τα δύο κομμάτια που μένουν.

όποιος γνωρίζει κάποιο θα ήθελα να μου πεί και τον τρόπο που δουλεύει.

ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
audacity. πιστεύω ότι είναι πολύ βολικό. και κάνει τα πάντα σε επεξεργασία ήχου, είναι δωρεάν και είναι και στα Ελληνικά ;-)

με το κόψιμο τα κατάφερα.

μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα μιξάρω δύο κομμάτια που απομόνωσα?

Δημοσ.

Πάλι από το AUDACITY γίνεται. Άνοιξε το ένα τραγούδι με αυτό το πρόγραμμα κάνε το αντιγραφή κλεις το και άνοιξε τον άλλο ήχο με το AUDACITY και κάνε όπου νομίζεις επικόλληση.

Δημοσ.
Πάλι από το AUDACITY γίνεται. Άνοιξε το ένα τραγούδι με αυτό το πρόγραμμα κάνε το αντιγραφή κλεις το και άνοιξε τον άλλο ήχο με το AUDACITY και κάνε όπου νομίζεις επικόλληση.

ευχαριστώ, τα κατάφερα!!!:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα

θαλω να κοβω mp3 δλδ να καρταω μονο το ρεφρεν για το κινητο υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω αυτο (εστω και δωρεαν)

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...