BalDwin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Mp3DirectCut από εμένα που έχει το μεγάλο προτέρημα να μην επανασυμπιέζει το mp3 όταν το αποθηκεύεις,κρατώντας την αρχική ποιότητα (είναι ένα είδος wave editor,αλλά λειτουργεί απευθείας στο mp3,δε χρειάζεται να το κάνεις wav πρώτα),freeware και 164 kb μόνο!!
parsifal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Mp3DirectCut από εμένα που έχει το μεγάλο προτέρημα να μην επανασυμπιέζει το mp3 όταν το αποθηκεύεις,κρατώντας την αρχική ποιότητα (είναι ένα είδος wave editor,αλλά λειτουργεί απευθείας στο mp3,δε χρειάζεται να το κάνεις wav πρώτα),freeware και 164 kb μόνο!! Έεεετσι...
kinezos69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ψάχνω πρόγραμμα που να μπορώ να αφαιρώ ενα τμήμα από κάποιο αρχείο mp3 και να ενώνω τα δύο κομμάτια που μένουν. όποιος γνωρίζει κάποιο θα ήθελα να μου πεί και τον τρόπο που δουλεύει. ευχαριστώ!!!
Cristina Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Για δες αυτό το θέμα: Θελω να <<κοψω>> τα τραγουδια. Θα βρεις πολλές προτάσεις με προγράμματα που κάνουν αυτό που ζητάς.
Stavros_Ribo Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 audacity. πιστεύω ότι είναι πολύ βολικό. και κάνει τα πάντα σε επεξεργασία ήχου, είναι δωρεάν και είναι και στα Ελληνικά ;-)
kinezos69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 audacity. πιστεύω ότι είναι πολύ βολικό. και κάνει τα πάντα σε επεξεργασία ήχου, είναι δωρεάν και είναι και στα Ελληνικά ;-) με το κόψιμο τα κατάφερα. μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα μιξάρω δύο κομμάτια που απομόνωσα?
Stavros_Ribo Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Πάλι από το AUDACITY γίνεται. Άνοιξε το ένα τραγούδι με αυτό το πρόγραμμα κάνε το αντιγραφή κλεις το και άνοιξε τον άλλο ήχο με το AUDACITY και κάνε όπου νομίζεις επικόλληση.
kinezos69 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Πάλι από το AUDACITY γίνεται. Άνοιξε το ένα τραγούδι με αυτό το πρόγραμμα κάνε το αντιγραφή κλεις το και άνοιξε τον άλλο ήχο με το AUDACITY και κάνε όπου νομίζεις επικόλληση. ευχαριστώ, τα κατάφερα!!!
alt10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 καλησπερα θαλω να κοβω mp3 δλδ να καρταω μονο το ρεφρεν για το κινητο υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω αυτο (εστω και δωρεαν) ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.