`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Γεια χαρα ρε παιδια. Ακουστε με λιγο. Εχω ενα Ericsson k750ι, το οποιο απο δικη μου ανοησια το χαλασα. Η ιστορια εχει ως εξης. Προ ημερων εκανα μια αναβαθμιση στο pc. Αρχισα λοιπον να συνδεω την mobo και την συγκεκριμενη usb την συνδεσα με τα pin της firewire(!!). Οποτε καταλαβαινεται, με το που συνδεω το κινητο βραχυκυκλωσε! Τελος παντων, λεω, εγγυηση εχω αρα προβλημα δεν εχω. Τ αφηνω λοιπον στην Omnitech την αντιπροσωπεια, για φτιαξιμο. Σημερα μου ερχεται sms του στυλ "δεν το φτιαχνουμε.stop.πειραγμα απο τριτους.stop.". Τρελαθηκα!παιρνω τηλεφωνο κι αρχιζω να ωρυομαι!χωρις αποτελεσμα ! Πειτε μου ρε παιδια. γ@*ω (να με συμπαθατε για την εκφραση) την τρελα μου πως ειναι δυνατον τεσσαρων μηνων κινητο καινουργιο, να εχει ηδη επισκευαστει απο τριτους???? :confused:
zedone Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μήπως σου το πούλησαν επισκευασμένο;Απο πού το αγόρασες;Πήγαινε εκεί που το αγόρασες και πες τι σου είπαν,ζήτα να επικοινωνίσουν οι ίδιοι με το service και να επιβεβαιώσουν οτι δέν σου το πούλησαν επισκευασμένο κτλ.Αλλιώς πές τους οτι θα το πληρώσουν οι ίδιοι.Αν και κανονικά δέν σε καλύπτει η εγγύηση λόγω κακής χρήσης.
`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Απο oteshop το αγορασα φιλε zedone. Μαζι με αριθμο τηλεφωνου. Μα ειναι δυνατον να τα πουλανε επισκευασμενα? Η φθορα εγκειται στην κακη χρηση, κι οντως δεν καλυπτεται απο την εγγυηση. Θεωρειται κι αυτο ?
sam sam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 otan to piges gia ftiaksimo ti tous eipes oti epa8e? eipes tin ali8ia i to afises "floy"? Τ αφηνω λοιπον στην Omnitech την αντιπροσωπεια, για φτιαξιμο.??? ti einai i "Omnitech" proti fora in akoyo...ego sto katasthma tis sony ericsson to pigeno panta...
zedone Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και όμως είναι δυνατόν.Φυσικά και ισχύει κανονικά η εγγύηση άν στο πούλησαν επισκευασμένο,και άν ισχύει κάτι τέτοιο και δέν σε ενημέρωσαν τους τρέχεις κανονικά.
sam sam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ερωτηση: οταν το πηρες στο τζαμακι ειχε το προστατ. πλαστικο?
asmilon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Φιλε `ge0rge προφανως με το "πειραγμα απο τριτους" που σου ειπαν, εννοουν το βραχυκυκλωμα που εκανες στο κινητο. Λογικα θα τους ειναι προφανες πως προκειται για δικο σου λαθος και οχι για αστοχια υλικου, οποτε σε βγαζουν εκτος εγγυησης. Δυστυχως επρεπε να προσεχεις κατα την συνδεση της motherboard, δε μπορεις να καταλογησεις ευθυνη στο καταστημα απο οπου το πηρες.
`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Φιλε asmilon δεν ειπα οτι δεν φταιω εγω. προς θεου. Ακουσε με ομως λιγο. Ζητησα να μιλησω με τον τεχνικο που το κοιταξε. Το παλικαρι μου ειπε πως εκτος απο το βραχυκυκλωμενο τσιπακι που ευθυνεται για το περασμα του ρευματος προς την usb η τον φορτιστη υπηρχε πανω στην πλακετα μια ειδικη παστα που χρησιμοποιουν οι τεχνικοι. Κι αυτο ηταν που το εβγαλε εκτος εγγυησης. Γι αυτο αναρωτηθηκα κι αρχισα να φωναζω. @sam sam δεν μπορω να θυμηθω για το πλαστικο. H omnitech ειναι μια αντιπροσωπεια. Ειχα παει πρωτα στο γερμανο και με στειλαν επιτοπου εκει χωρις να το αγγιξουν το κινητο. @zedone μιλησα με καποιον απο τον οτε και μου ειπε οτι οντως υπαρχει περιπτωση να τα παιρνουν οι τεχνικοι τουσ να τα επισκευαζουν και να τα στελνουν. edit: και του ειπα ακριβως πως εγινε η ζημια, γιατι οταν ακουσα το "πειραγμα απο τριτους" και μενα το μυαλο μου πηγε σ' αυτο που λες asmilon.
asmilon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Αν υπηρχε παστα απο ξενο χερι ειναι αλλη ιστορια τοτε... Παντως δε το ανεφερες στο αρχικο σου μηνυμα, οποτε δινοταν αλλη εντυπωση. Μηπως πηγε να στο επισκευασει καποιος απο το oteshop η το πηγες κατευθειαν στην omnishop? Περιεργη ιστορια, αλλα οπως και να εχει απο την στιγμη που καηκε απο απροσεξια δικια σου, λογικο ειναι να μην σε καλυπτει η εγγυηση.
trek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 φΙλε μου επειδη εχω δουλεψει σε καταστημα για επισκευες κινητων,σε αυτες τις βλαβες ειναι ευκολο να εντοπισεις την αιτια μια και το κινητο δε μπορει να χαλασει ετσι απο μονο του. Δε ειναι κανεις τοσο βλακας ωστε να σε πιστεψει. λυπαμαι.
`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δεν το ειπα οντως στο πρωτο μηνυμα. Κατευθειαν στην omnitech. Παντως αυτο που μου ξεκαθαρισε ο τεχνικος, ειναι πως απο την στιγμη που μπηκε ξενο χερι δεν το αγγιζει. Δεν αναφερθηκε στο οτι ηταν δικη μου απροσεξια. Αλλωστε δεν με ρωτησε κανεις πως εγινε. Μονος μου το ειπα στον τεχνικο αφου κριθηκε εκτος εγγυησης μηπως και φταιει αυτο. Αν μου ελεγε κατι τετοιο θα το σταματουσα εκει. Ολα δειχνουν πως τα αλανια στον οτε την καναν την δουλεια. Δεν θα επρεπε ομως να ενημερωθει ο τεχνικος. Απο την στιγμη που βλεπει στην αποδειξη απο που αγοραστηκε να μπορει καπως να εξακριβωσει αν αγοραστηκε ετσι. Η εστω να προβλεπεται κατι σε αυτες τις περιπτωσεις.
`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 @trek γιατι ποιος πηγε να κοροιδεψει ποιον ? φιλε μου δεν παω να το παιξω πονηρος σε κανεναν. αν μου ελεγε "ξερεις αρχοντα αλλη φορα να προσεχεις που βαζεις τα καλωδια" δεν θα εδινα συνεχεια. αλλου ηταν το προβλημα.
zedone Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Γι'αυτό λοιπόν πάς Oteshop και επικοινωνούν με omnitech να τους διαβεβαιώσουν οτι δέν το πείραξαν και πάει εγγύηση ή omnitech και επικοινωνούν με Oteshop γιατί σου πούλησαν επισκευασμένο και πράτουν αντίστοιχα.Άν δέν χαλούσε δηλαδή όλα θα ήταν καλά και ο βλάκας-καταναλωτής δέν θα έπαιρνε χαμπάρι τίποτα!Τρέξε τους γιατί κάποιος απο τους 2 δουλεύει το κόσμο και ίσως δέν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να τους έχουν κάνει καταγγελία σέ κάποια υπηρεσία καταναλωτών για το ίδιο θέμα .Και το Oteshop να το επισκεύασε τη πλακέτα τη πέρασε σε εγγύηση 1000% και η omnitech το ίδιο θα κάνει αλλά έχουν μάθει στους μ@λ@κ?$.
`ge0rge Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Φιλε μου αυτο θα κανω. Δεν γινεται αλλιως. Εχουν βρει το κολπο. Τελος παντων , ευχαριστω για το ενδιαφερον. Θα περασω κι αυριο να δω απο κοντα τον τεχνικο. Ισως αναψουν και λιγο τα αιματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.