Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry 4

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το επαιξα. Πολυ καλα γραφικα. Καλυτερα απο το assassins creed κατα τη γνωμη μου. Το gameplay αρκετα καλο και εξελισσόμενο ενω το στορι εχει καποιο ενδιαφερον.

Απο μενα παιρνει 9,5/10

Δημοσ.

Καλό είναι εώς αρκετά καλό (πάντα με gamepad), πολύ κονσολάδικο και αυτό είναι καλό, δεν θυμάμαι το προηγούμενο παιχνίδι τέτοιου είδους και παράλληλα τόσο προσεγμένο στα pcakia μας, για διασκέδαση ότι πρέπει :-)

Και φυσικά κορυφαίο το animation στις μάχες αλλά και στις ενδιάμεσες σκηνές. Σίγουρα έχει γραμμικό gameplay αλλά οκ, τουλάχιστον "φεύγει" πολύ ευχάριστα.

edit: Φαντάζομαι πάντως ότι οποιοσδήποτε έχει παίξει τα προηγούμενα σε κονσόλα ή άλλα παρόμοια, δεν θα εντυπωσιαστεί και πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω παίξει διάφορα και φυσικά το DMC3 στο PC.

Γεγονός ότι δεν είναι κάτι "σούπερ-ουάου", αλλά μου άρεσε πολύ. :)

Και τα γραφικά φυσικά δεν με χαλάνε. ;)

Μήπως ξέχασαν να τους πουν "κάντε το τρελά βαρύ για να αγοράσουν νέες κάρτες";

Δημοσ.

Μια χαρά τα γραφικά, πράγματι.

Το DMC 3 ήταν καθαρό port και προχειροδουλειά, το είχα βγάλει στο 20λεπτο χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ αυτό πρέπει πρώτα να σχεδιάστηκε για PC απ' ότι διάβασα και περάστηκε ο κώδικας στις κονσόλες μετά. Τώρα γιατί άργησε να βγει, δεν ξέρω.

Μόλις αντιμετώπισα τον

Dante :-)

.

Δεν ξέρω και πολλά για την ιστορία των προηγούμενων, αλλά είναι cool η όλη φάση.

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως αν σας αρέσει ή όχι σαν game πρόκειται για εξαιρετική μεταφορά από τις κονσόλες. Δεδομένης της απογοητευτικής προηγούμενης εμπειρίας μου με το dmc3 στο pc εξεπλάγην ευχάριστα. Το παιχνιδάκι το έχω στο ps3 φτασμένο στα μισά αλλά μάλλον θα το ξαναπιάσω από την αρχή στο pc :).

Και πρέπει να είναι και από τα πιο πανάλαφρα νέα παιχνίδια. Τρέχει με τα πάντα στο full χ-α-λ-α-ρ-ά η δε gpu μου που κανονικά ψήνεται τέτοιο καιρό στα games παραμένει σχεδόν σε idle θερμοκρασίες στο παιχνίδι χαχα (65c περίπου). Ότι πρέπει για το καλοκαράκι το dmc δηλαδή :P

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι εχω κολλησει. Βρισκομαι μετα την καταστροφη του κτηριου και του αγαλματος με τον παππου. Βγαζει κατι μωβ σημεια και μεταφερεσαι απο ενα μερος στο αλλο. Τι ακριβως πρεπει να κανω???

Δημοσ.

Λογικά λες στην αποστολή 18 ε; Έχεις ήδη πάρει το Yamato και σου λέει ότι υπάρχει άλλο ένα style διαθέσιμο αν πατήσεις για δεύτερη φορά το ήδη υπάρχων style (πχ αν είσαι Sword Master και πατήσεις ξανά Sword Master, γίνεσαι Dark Slayer). Όντας dark slayer όταν αυτά τα μπλε σημεία είναι κοντά σου (σε διάφορες περιπτώσεις θα συμβαίνει αυτό) τα χτυπάς με R1+X αν θυμάμαι καλά και σιγά σιγά διαλύονται. Τώρα εγώ σου λέω τα κουμπιά σε χειριστήριο, στο keyboard δεν τα ξέρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ νομίζω πως λέει ότι είναι εκεί που πρέπει να βγει από το "κάστρο" και έχει τα μωβ σύννεφα που τον κάνουν teleport random...

anyway... http://www.gamefaqs.com και θα το βρεις μπαμ μπαμ :-)

Δημοσ.
εγώ νομίζω πως λέει ότι είναι εκεί που πρέπει να βγει από το "κάστρο" και έχει τα μωβ σύννεφα που τον κάνουν teleport random...

anyway... http://www.gamefaqs.com και θα το βρεις μπαμ μπαμ :-)

Ναι αυτο ακριβως λεω. Στο site που δινεις ειναι μονο για 360 και PS3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...