Προς το περιεχόμενο

Vista & Nvidia SLi...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα όλους τους drivers που έχουνε βγει μέχρι στιγμής για vista και κανένας δεν υποστηρίζει sli στις κάρτες μου, 7800gt. Σε κάποιον φίλο που έχει 8800 σε sli του εμφανίζει κανονικά την επιλογή για να κάνεις enable sli. Έχει σχέση με το directx 10 ή παίζει κάτι άλλο?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω και πάλι την ερώτηση...

Τα έβγαλα τελείως πια τα vista. Δοκίμασα στις Gigabyte K8N-SLi & Asus A8N32-SLi Deluxe τα vista με τους drivers της nvidia και σε καμία περίπτωση δεν έβλεπε οτι έχω 2Χ7800GT σε sli. Έχει κανένας καμία λύση ή γνώμη???

Δημοσ.
Επαναφέρω και πάλι την ερώτηση...

Τα έβγαλα τελείως πια τα vista. Δοκίμασα στις Gigabyte K8N-SLi & Asus A8N32-SLi Deluxe τα vista με τους drivers της nvidia και σε καμία περίπτωση δεν έβλεπε οτι έχω 2Χ7800GT σε sli. Έχει κανένας καμία λύση ή γνώμη???

158.18_forceware_winvista_32bit_english_whql ,αν δεν τους έχεις δοκίμασε, αν έχεις τα vista γιατί με μπέρδεψες .

Δημοσ.

Τα είχα βάλει κάποια στιγμή τα vista αλλά μιας και δεν έβλεπε διάφορα πράγματα τα έβγαλά πάλι. Τώρα αφού είναι έτσι τα πράγματα με νέους drivers θα τα ξαναδοκιμάσω...

Δημοσ.
Τα είχα βάλει κάποια στιγμή τα vista αλλά μιας και δεν έβλεπε διάφορα πράγματα τα έβγαλά πάλι. Τώρα αφού είναι έτσι τα πράγματα με νέους drivers θα τα ξαναδοκιμάσω...

Πάντως αυτή η εκδοσή αναφέρει ότι λύνει το πρόβλημα στο sli.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω για μια φορά ακόμη αυτό το θέμα. Ενω θεωρητικά δουλεύουν οι drivers της nvidia και βλέπουν το sli, κάθε φορά που τρέχω το test drive unlimited και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι drivers "πέφτουν" και επανέρχονται. Το καταλαβαίνω μέσα στο παιχνίδι όταν κάνει κάτι κοψίματα στα γραφικά. Μόλις βγω στα windows υπάρχει ένα μηνυματάκι που λέει οτι οι nvidia drivers επανήλθαν (αυτό είναι το νόημα, δε θυμάμαι τι ακριβώς γράφει)...

• Super Moderators
Δημοσ.

nomizw...nomizw lew oti ta vista den uposthrizoun SLI akoma...einai 8ema dld twn Windows kai oxi twn drivers ths nvidia...alla mporei na lew kai mlkies... tote as me dior8wsei kapoios plz :)

Δημοσ.

ThReSh με τους πρώτους drivers vnidia vista δεν το έβλεπε. Τώρα το βλέπει και το κάνεις κανονικά enable. Γιατί να μη δουλεύει?

Δημοσ.

den yparxi periptosi na min douleuei logo litourgikou..fantazeste ti doros tha ginotane? edw tin ypostiriksi direct sound bgalane kai ksenerose o misos planiths.

thema driver einai.

Δημοσ.

κλασικη απαντηση:δοκιμασε να τρεξεις με εργοστασιακες συχνοτητες σε ολο το pc(καθολου oc) ωστε να τρεξουν ολες οι συσκευες με εργοστασιακες συχνοτητες(fsb,nb που πιστευω οτι σου κανει την ζημια εδω)

3δμαρκς τι γινεται?βγαζεις σκορς που ταιριαζουν σε σλι?

• Super Moderators
Δημοσ.

telika ftaine oi drivers ths Nvidia, oi perissoteroi den uposthrizoun SLI sta Vista kai mono merikoi beta uposthrizoun...

Δημοσ.
158.18_forceware_winvista_32bit_english_whql ,αν δεν τους έχεις δοκίμασε, αν έχεις τα vista γιατί με μπέρδεψες .

Εγω που εχω nvidia 2 x 7800 go gtx sli(σε laptop) τι κανω? η nvidia δεν εχει drivers στο site της για vista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...