Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Αρχικής Σελίδας σε I.E.7

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις «συνήλθα», μετά από format! Έχω έναν Acer 1360, με win hp home κ i.e.7.Παρόλο που προσπαθώ να αλλάξω την αρχική σελίδα (εργαλεία, επιλογές internet κλπ…), αυτή εξακολουθεί να παραμένει η σελίδα home της acer. Κάποιος μου είπε πως πρέπει να υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι αλλαζει απ'τα acer utilities εκει που κανει την διαχειριση των δικτυων κλπ κλπ...αυτο που σου ειπαν κατα 99% ισχυει

Δημοσ.

Δυστυχώς (μιας κ δεν είμαι αστέρι στα pc) δεν μπόρεσα να καταλάβω τις οδηγίες σου. Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Άνοιξα τον ΙΕ7 (δεύτερη φορά...) και άλλαξα κανονικά αρχική.

Επιχείρησε να την μπλοκάρει το norton, του έδωσα έγκριση να αλλάξει και έγινε χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

αν και ακομα δουλευω σε acer εχω στειλει στον αγυριστο ολα τα εργαλεια της acer.λοιπον,θυμαμαι οτι υπαρχει ενα προγραμματακι της acer το οποιο διαχειριζεται τα δικτυα (Ασυρματο,ενσυρματο,ιντερνετ dial-up, κλπ κλπ) το eNet manager.εκει,εχω την εντυπωση οτι εκτος των αλλων καθοριζεις την αρχικη σελιδα...

Δημοσ.

Τέτοιο προγραμματάκι της acer δε βρήκα, χωρίς να αποκλείω ότι μπορεί να υπάρχει κάτι, με άλλο όνομα…Προσπάθησα να παρακάμψω webroot κ nod32, μήπως μπλοκάρουν την αλλαγή, αλλά ούτε και αυτό έφταιγε τελικά…κ συνεχίζουμε…

Ευχαριστώ όλους, παρόλα αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είσαι βέβαιος ότι δε σου μπλοκάρει την αλλαγή αρχικής το antivirus που χρησιμοποιείς; Κοίταξες τα options; Παράκαμψη antivirus δεν ξέρω αν γίνεται. Εμένα σε δύο μηχανήματα που το δοκίμασα με αφορμή την περίπτωσή σου (χρησιμοποιώ firefox, τον ΙΕ ποτέ πια) και τις δύο φορές έφταιγε το norton internet security.

Ειδικός δεν είμαι, μια ιδέα ρίχνω.

Δημοσ.

Το δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα, αν κ δεν είχα καταλάβει τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν τα cookies. Ευχαριστώ anyway...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το έκανα shut down! Δεν είναι δυνατόν να επέμβει, σε αυτή την κατάσταση. Έτσι δεν είναι;

Αρχικά, σκέφτηκα πως έχεις δίκιο. Το δοκίμασα. Απενεργοποίησα (disabled) το norton internet security και όμως το άτιμο μου μπλόκαρε την αλλαγή σελίδας.

Δεν ξέρω τι να πω...

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις blank page για αρχική και πες μας τι έγινε. Επίσης, μπες στη σελίδα που θέλεις για αρχική και από το κατάλληλο μενού δοκίμασε use current.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...