Manos-Sx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Έχω βάλει κανονικά το patch του server έχω κάνει και update αλλά όταν πάει να αρχίσει μου βγάζει αυτό το error και μέτα μου βγάζει και ένα άλλο error οτι η μνήμη του υπολογιστη δεν μπορεί να είναι Written. Σαν πρώτη σκέψη μου ήρθε οτι ίσως δεν έχω αρκετη μνήμη ram αλλά το Minimum Requirements της ram στο la2 είναι 256mb. Καμια ιδέα; >OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (9371) General protection fault! History: FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
FireJim Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και μενα μου πεταει τετοια αραια και που και πραγματικα αν δεν ειναι καλο το μηχανημα μου τοτε δεν ξερω ποιο ειναι... Απλα κλεινε το και ξανα παο την αρχη.
bymafe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ksana bale to game kai meta to patch.koita na einai kai to last patch tou server
chek2fire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 επειδη βρηκα μια διμηνη καρτα ξαναπερασα το l2 πιο πολυ για να μπαινω και να σκοτωνω κανα mob που και που.το θεμα ειναι οτι κρασαρει σαν τρελο.αληθεια το patch δεν περνιεται αυτοματα με τα update?
Manos-Sx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το Patch εσύ το βάζεις μέσα στο φάκελο του l2 και μετά απο το patch κάνεις update τα αρχεία του server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.