mel54 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Παιδιά γράφω για πρώτη φορά στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας. Πριν λίγες μέρες έκανα format στον υπολογιστή μου και κατά την εγκατάσταση των windows διαπίστωσα ότι το cd μου έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει κάποιο αρχείο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εγκατάσταση. Το cd-rom ανάκτησης που έχω είναι xp home edition της Altec. Επικοινώνησα μαζί τους τους ανάφερα το πρόβλημα, ζητώντας αντικατάσταση του cd αλλά δυστηχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Μου υπέδειξαν να βρώ απο κάπου κάποιο αντίτυπο και χρησιμοποιώντας το product Key που έχω θα γίνει η εγκατάσταση κανονικά. Και το ερώτημα είναι:Υπάρχει κάποιο Κατάστημα ή site που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο, γιατί στην microsoft δεν βρήκα. Επειτα είναι σίγουρο ότι μ'αυτόν τον τρόπο θα γίνει η εγκατάσταση κανόνικα?
random Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 1. τηλεφώνησε την Microsoft Hellas, λεγοντας φυσικα τι σου ειπε η altec, και σημειώνοντας οτι ειναι η πρωτη φορά που προσπαθεις να κανεις επαναφορά, το cd δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθεί, αρα ηταν χαλασμένο ηδη απο την αγορά. 2. ξαναπαρε την Αλτεκ 3. παρε τηλ το καταστημα που αγορασες το pc. ειτε να σου δωσουν ενα κανονικο cd, ειτε να σου φτιαξουν κόπια 4. ξαναπαρε την Ms, λεγοντας τι εγινε με αλτεκ και καταστημα 5. ξαναπαρε την Αλτεκ 6. ξαναπαρε το μαγαζί (ανεβαζεις τους τόνους) 7. παρε το ΙΝΚΑ 8. παρε ms, altec, μαγαζι αναφεροντας το ινκα 9. κανε σε ολους μηνυση 10. παρε μια κοπια απο φιλο σου, torrents, ή αντιπρόσωπο της Mikrosoftex Africa στην καφετέρια, και κανε τη δουλειά σου με το serial που εχεις 11. GOTO 4 ενα απ αυτα, ή συνδιασμός θα πιάσει το 13άρι, που θα πάει...
Vagos_46 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 επισης δοκιμασε καποιο μαραφετι για διορθωση γρατσουνιων,πολλες φορες τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα.
Tzimmys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 1. τηλεφώνησε την Microsoft Hellas, λεγοντας φυσικα τι σου ειπε η altec, και σημειώνοντας οτι ειναι η πρωτη φορά που προσπαθεις να κανεις επαναφορά, το cd δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθεί, αρα ηταν χαλασμένο ηδη απο την αγορά.2. ξαναπαρε την Αλτεκ 3. παρε τηλ το καταστημα που αγορασες το pc. ειτε να σου δωσουν ενα κανονικο cd, ειτε να σου φτιαξουν κόπια 4. ξαναπαρε την Ms, λεγοντας τι εγινε με αλτεκ και καταστημα 5. ξαναπαρε την Αλτεκ 6. ξαναπαρε το μαγαζί (ανεβαζεις τους τόνους) 7. παρε το ΙΝΚΑ 8. παρε ms, altec, μαγαζι αναφεροντας το ινκα 9. κανε σε ολους μηνυση 10. παρε μια κοπια απο φιλο σου, torrents, ή αντιπρόσωπο της Mikrosoftex Africa στην καφετέρια, και κανε τη δουλειά σου με το serial που εχεις 11. GOTO 4 ενα απ αυτα, ή συνδιασμός θα πιάσει το 13άρι, που θα πάει... Απίστευτος Δεν πειάνω το goto 4. Τι είναι αυτό?
iccon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το GOTO είναι εντολή σε γλώσσα προγραμματισμού και σημαίνει πήγαινε στην γραμμή 4.. οπότε και τα προέκταση κάνει loop στην περίπτωσή μας !
mel54 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 1. τηλεφώνησε την Microsoft Hellas, λεγοντας φυσικα τι σου ειπε η altec, και σημειώνοντας οτι ειναι η πρωτη φορά που προσπαθεις να κανεις επαναφορά, το cd δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθεί, αρα ηταν χαλασμένο ηδη απο την αγορά.2. ξαναπαρε την Αλτεκ 3. παρε τηλ το καταστημα που αγορασες το pc. ειτε να σου δωσουν ενα κανονικο cd, ειτε να σου φτιαξουν κόπια 4. ξαναπαρε την Ms, λεγοντας τι εγινε με αλτεκ και καταστημα 5. ξαναπαρε την Αλτεκ 6. ξαναπαρε το μαγαζί (ανεβαζεις τους τόνους) 7. παρε το ΙΝΚΑ 8. παρε ms, altec, μαγαζι αναφεροντας το ινκα 9. κανε σε ολους μηνυση 10. παρε μια κοπια απο φιλο σου, torrents, ή αντιπρόσωπο της Mikrosoftex Africa στην καφετέρια, και κανε τη δουλειά σου με το serial που εχεις 11. GOTO 4 ενα απ αυτα, ή συνδιασμός θα πιάσει το 13άρι, που θα πάει... Ευχαριστώ για τις 11 εντολές, αλλά νομίζω η καλύτερη λύση είναι η δέκατη. Πιστεύω ότι με μια κόπια αντίστοιχου λειτουργικού,δεν θα έχω πρόβλημα. Ίδωμεν στην πράξη!!! επισης δοκιμασε καποιο μαραφετι για διορθωση γρατσουνιων,πολλες φορες τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα. Θα το δοκιμάσω και αυτό!! Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Απίστευτος random! Τι νομίζετε, τυχαία έγινε moderator στην ενότητα Windows; Έχει λύσεις!
kostasSTi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 If *=* then goto 40...Χχεχεχεχ!!! Από τη GW Basic ακόμα το θυμάμαι αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.