dimitris74 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 εχω καποια αρχεια στον σκληρό μου σε μορφή avi που εχουν περαστεί απο videocamera. πιάνουν πάρα πολύ χωρο στο σκληρό και θέλω να τα μετατρέψω ετσι ωστε να τα σβήσω. για 40 λεπτά περίπου ειναι 6 giga. πως μπορω να τα συμπιεσω και με τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω? το gspot μου δειχνει αυτο
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Αν σε βολεύει να την κάνεις avi συμπιεσμένο κατά XviD ή DivX, δοκίμασε με το AutoGordianKnot
dimitris74 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 xm, dokimastikan kai ta dio alla douleia den ekana. stats not found kai teleione amesos to virtual dub mou leei oti xreiazetai ena vfw codec video for windows kai oti den mporei na kanei extract to audio apo to dv file
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγκαθιστάς ffdshow, πηγαίνεις Start -> Programs -> ffdshow -> VFW configuration και κάνεις την παρακάτω ρύθμιση:
dimitris74 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 to provlima me to video lithike, pali omos leei oti den mporei na kanei extract to audio AVI: type 1 dv file detected "virtualdud cannot extract audio from this type of interleaved stream" einai to mimima pou exo
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε τα παρακάτω: Με το VirtualDubMod, αντί του VirtualDub Πάλι από το μενού του ffdshow, αλλά στο Audio decoder configuration, να ενεργοποιήσεις όσα codecs είναι disabled Να εγκαταστήσεις πιο νέα έκδοση ffdshow από εδώ: http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
dimitris74 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 mallon exo vrei lisi h**p://www.ulead.com/download/dvconverter/dv.zip metatropi tou type 1 avi se type 2 me ayton ton converter tis ulead. to anoigei kai dokimazo tin simpiesi na do an doulevei sosta. pantos to virtualdub to fortose kai epekse me ixo
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό με τα types 1/2, το είχα διαβάσει κάααααποτε πριν κάτι χρόνια στο doom9.org. Αφού το βρήκες όμως: Τέλος καλό, όλα καλά που λένε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.