Προς το περιεχόμενο

βοηθεια με convertxtodvd

kurtsxaar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω τρελαθει , και θελω την βοηθεια σας επειγοντως...το convertxtodvd οταν κανω μετατροπη και παω να το βαλω να κανει εγγραφη σε dvd μου βγαζει το εξης μηνυμα: write error at 0(16)-code 037303(medium error, power calibration fail)(cd-burner is dirty) τι συμβαινει μπορει καποιος να μου εξηγησει?μεχρι και καθαρισμο το cdrom εκανα...

Δημοσ.

μηπως ευθυνεται το οτι η υποτιτλοι ειναι σε 25 fps και η ταινια σε 23 fps?παιζει ρολο αυτο?αν ναι τι μπορω να κανω?

Δημοσ.
μηπως ευθυνεται το οτι η υποτιτλοι ειναι σε 25 fps και η ταινια σε 23 fps?παιζει ρολο αυτο?αν ναι τι μπορω να κανω?

Όχι δεν παίζει πόλο.

Δημοσ.

έχοντας τελειωσει την μετατροπη το convertxtodvd δημιουργουνται δύο φακελοι

AUDIO και VIDEO οι οποίοι θα γραφτουν στον DVD.

- Ανοιγεις το NERO Burning Rom

- Επιλέγεις DVD-Rom (ISO) (No multisession) και πατάς New

- Στο χωρισμενο στα δύο παραθυρο που ανοιγει μετά, απο δεξιά βρίσκεις τους

δύο φακελους που αναφερω παραπανω και τους κανεις drag+drop στο αριστερο παραθυρο.

- Πατας το κουμπί Burn και τέλος...

Δημοσ.

δεν βρισκω πουθενα να λεει NERO Burning Rom, μαλλον δεν εχω την καταλληλη εκδοση, εχω το nero 6 το εχει σαυτην την εκδοση?

Δημοσ.
παιδια εχω τρελαθει , και θελω την βοηθεια σας επειγοντως...το convertxtodvd οταν κανω μετατροπη και παω να το βαλω να κανει εγγραφη σε dvd μου βγαζει το εξης μηνυμα: write error at 0(16)-code 037303(medium error, power calibration fail)(cd-burner is dirty) τι συμβαινει μπορει καποιος να μου εξηγησει?μεχρι και καθαρισμο το cdrom εκανα...

το μήνυμα λάθους λέει ότι φταίει το DVD-recorder σου. πιθανόν και με το nero να αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα. ( αν και δεν εχεις να χάσεις με μια προσπάθεια)

Βήματα:

1. προσπάθησε να ψήσεις με το nero κάνοντας "Add" τα δυο folders AUDIO & VIDEO που ετοίμασε το convert2dvd .

2. αν δεν δουλέψει, ρίξε ενα καλό φύσημα μέσα από το ανοιχτό πορτάκι του dvd-r σου, μπάς και έχει πιάσει απλά σκόνη.

3. πάρε καθαριστικό για dvd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...