kurtsxaar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 παιδια εχω τρελαθει , και θελω την βοηθεια σας επειγοντως...το convertxtodvd οταν κανω μετατροπη και παω να το βαλω να κανει εγγραφη σε dvd μου βγαζει το εξης μηνυμα: write error at 0(16)-code 037303(medium error, power calibration fail)(cd-burner is dirty) τι συμβαινει μπορει καποιος να μου εξηγησει?μεχρι και καθαρισμο το cdrom εκανα...
kastel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε να κάψεις την ταινία με άλλο πρόγραμμα.
kurtsxaar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 μηπως ευθυνεται το οτι η υποτιτλοι ειναι σε 25 fps και η ταινια σε 23 fps?παιζει ρολο αυτο?αν ναι τι μπορω να κανω?
kastel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 μηπως ευθυνεται το οτι η υποτιτλοι ειναι σε 25 fps και η ταινια σε 23 fps?παιζει ρολο αυτο?αν ναι τι μπορω να κανω? Όχι δεν παίζει πόλο.
Vincanity Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 σωσε το αρχειο στον σκληρο και δοκιμασε να το γραψεις κανονικα με Nero ή αλλο σχετικό...
kurtsxaar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 με nero πως ακριβως θα το κανω φιλε Vincanity? αν γινεται πες μου την διαδικασια απλα...
Vincanity Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 έχοντας τελειωσει την μετατροπη το convertxtodvd δημιουργουνται δύο φακελοι AUDIO και VIDEO οι οποίοι θα γραφτουν στον DVD. - Ανοιγεις το NERO Burning Rom - Επιλέγεις DVD-Rom (ISO) (No multisession) και πατάς New - Στο χωρισμενο στα δύο παραθυρο που ανοιγει μετά, απο δεξιά βρίσκεις τους δύο φακελους που αναφερω παραπανω και τους κανεις drag+drop στο αριστερο παραθυρο. - Πατας το κουμπί Burn και τέλος...
kurtsxaar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 δεν βρισκω πουθενα να λεει NERO Burning Rom, μαλλον δεν εχω την καταλληλη εκδοση, εχω το nero 6 το εχει σαυτην την εκδοση?
stefka Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 παιδια εχω τρελαθει , και θελω την βοηθεια σας επειγοντως...το convertxtodvd οταν κανω μετατροπη και παω να το βαλω να κανει εγγραφη σε dvd μου βγαζει το εξης μηνυμα: write error at 0(16)-code 037303(medium error, power calibration fail)(cd-burner is dirty) τι συμβαινει μπορει καποιος να μου εξηγησει?μεχρι και καθαρισμο το cdrom εκανα... το μήνυμα λάθους λέει ότι φταίει το DVD-recorder σου. πιθανόν και με το nero να αντιμετωπίσεις το ίδιο πρόβλημα. ( αν και δεν εχεις να χάσεις με μια προσπάθεια) Βήματα: 1. προσπάθησε να ψήσεις με το nero κάνοντας "Add" τα δυο folders AUDIO & VIDEO που ετοίμασε το convert2dvd . 2. αν δεν δουλέψει, ρίξε ενα καλό φύσημα μέσα από το ανοιχτό πορτάκι του dvd-r σου, μπάς και έχει πιάσει απλά σκόνη. 3. πάρε καθαριστικό για dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.