Adavis Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Παιδια αυτη η google θα παει ποοοοοοοοολυ μπροστα Μάλλον έχει πάει ήδη...
searching Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Καλησπέρα έχω το adsense στο site μου http://www.aera.gr και το έχω 10 μέρες με 18.918 σελίδες προβολή και 160 κλικ έβγαλα 32,66 δολάρια καθόλου άσχημα προς το τίποτα καλή και η παναγίοτενα. Τα συμπεράσματα πολλές φορές δεν εμφανίζονται διαφημίσεις και αυτές που εμφανίζονται δεν μετράνε έχω πάνω από 20 000 page view την μέρα γιατί προβάλετε μόνο στις 2000. Ένα άλλο και λογικό είναι ότι μπορεί να κάνουν 3 κλικ και να βγάλεις 1 ? και άλλες μόνο 0,45 cent. Τέλος αν νομίζετε ότι θα κάνετε κλικ και θα πλουτίσετε γελιέστε αν ένα χρήστης κάνει 5 κλικ τα μετράει για ένα αν το adsense δεχτή μαζικά κλικ τότε απενεργοποιείτε προσωρινά για μερικά λεπτά. Τέλος δοκίμασα και μέσο anonymous server και δεν μετρούσε τα κλικ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα έξυπνο σύστημα χρέωσης για αποφυγή υπερχρεώσεων. Μια θεωρία μου είναι ότι η εμφανίσεις σελίδας έχουν να κάνουν με τους επισκέπτες δηλαδή μπαίνω και βλέπω 20 σελίδες, αυτό φαίνετε να με μετράει σαν να έχω δει 1. Αυτό το λέω γιατί η εμφανίσεις σελίδας είναι σχεδόν ίδια με τους επισκέπτες μου και όχι τα page view που είναι 20 000 και άνω
antonisid Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Searching: α)Τα κέρδη σου απο κάθε κλίκ εξαρτόνται απο τα κέρθη που θα έχει ο διαφημιστής...δεν υπάρχει προκαθορισμένη τιμή δηλαδή. β)Ο χρήστης είναι δύσκολο να κάνει 5 κλίκ συνεχόμενα,γι αυτό τα μετρά σαν άκυρα,και μου φαίνεται πολύ λογικό. γ)Το ότι δε μετράει τα κλίκ απο anonymous server δε σημαίνει ότι είναι έξυπνο σύστημα χρέωσης για αποφυγή υπερχρεώσεων,ίσα ίσα που προστατεύει τους διαφημιστές απο άκυρα ή συνεχόμενα κλίκ που ανέφερες. δ)Συμφωνώ,δύσκολα να πλουτίσεις απο αυτό,λίγοι το καταφέραν,σε κάτι διεθνή forums υπάρχουν τύποι που γράφουν για adsense,ορισμένοι βγάζουν 800-900 δολλάρια την μέρα,χαρακτηριστικά ένας απο αυτούς είπε <<ξυπνάω το πρωί,και κάνω κάθε μια ώρα Refresh πίνωντας τον καφέ μου για να δώ τι έχω μαζέψει.>> Αυτά είναι...
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 τα κέρδη μου σε 30 μερες: (η εικόνα διαγράφηκε) Μπορείς να κάνεις κέρδη αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το ποιό είναι το περιεχόμενο του site... εγώ είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένος, αυτός είναι ο πρώτος μήνας, και ενώ τα έξοδα είναι 15 ευρώ εγώ βγάζω 40... Κάνω δηλαδή αυτό που μ αρέσει, εχω δλδ το site και παράλληλα βγάζω και ένα μικρό χαρτζιλίκη...
DIMITRISG Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 αν κανουμε δηλαδη κανα κλικ στις διαφημησεις στο insomnia θα βγαινει κανα φραγκο για το φορουμ; εγω κανω που και που
searching Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εμένα τα στατιστικά είναι διαφορετικά και ελπίζω με το αγγλικό site μου να βγάλω κανένα φράγκο Πάντως με το adsense για αναζήτηση δεν βγάζεις τίποτα
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τι εγινε ρε παιδια???? (η εικόνα διαγράφηκε) Το πρωί όταν είχα μπει και έβγαλα την προηγούμενη φώτο, σήμερα είχα κέρδη 0Ε, αλλα αι 0 κλικ... μπήκα τώρα τα απογευματάκι να δώ τι παίχτηκε, και βλέπω την πιο πάνω εικόνα, wtf? πρώτη φορά μου το κάνει αυτό... Δεν πάτησα εγώ τα κλικ πάντως, σήμερα δεν επισκέφτηκα καν το site Μου... Τι διάλο??? μήπως κάνουν αργότερα τον υπολογισμό για τα λεφτά που παίρνεις και απλώς δεν το πέρασαν ακόμη???
trustfm Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 mhn deixneis ta statistika sou einai enantia sto tos tou google
antonisid Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Πάντως εμένα πολλές φορές τα χρήματα προστίθενται,καμμιά ώρα αργότερα (το πολύ) αφού δώ ότι έχουν κάνει κλίκ.
desolatorXT Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 mhn deixneis ta statistika sou einai enantia sto tos tou google οκ thnx, θα κάνω delete τις εικόνες ...
DIMITRISG Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 καλα μιλαμε ο χαμος οπου παω , σε οτιδηποτε σελιδα απο οποιοδηποτε κρατος εχουν ολοι google διαφημησεις. Και γουσταρω λεμε που ειναι διακριτικες χωρις να σε εμποδιζουν στο σερφ. Εσκισε η google αει πιαστη τωρα, αντε γεια λεει στην microsoft
stroumflakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Να κάνω μια ερώτηση??? Έχω ένα site στα ελληνικά και θέλω να κάνω και την έκδοσή του στα αγγλικά. Αν έβαζα διαφημίσεις στα ελληνικά στην ελληνική έκδοση,θα μπορούσα να βάλω αγγλικές στην αντίστοιχη αγγλική(στον ίδιο λογαριασμό πάντα)?? Το link για την ελληνική έκδοση θα ήταν http://www.selida.gr και το link για την αγγλική θα ήταν http://www.selida.gr/en/index ας πούμε,χωρίς δηλαδή να χρησιμοποιήσω άλλο domain name. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Αλλιώς να υποθέσω πως θα έπρεπε να επιλέξω μια από τις γλώσσες για να βάλω τις διαφημίσεις.
redxiii Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ναι, μιας και οι διαφημίσεις εμφανίζονται με βάση το περιεχόμενο της σελίδας
DIMITRISG Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ναι, μιας και οι διαφημίσεις εμφανίζονται με βάση το περιεχόμενο της σελίδας Παιζει ρολο και ο χρηστης γιατι εγω απο γαλλια μπαίνω σε ελληνικές σελίδες και βλέπω διαφημίσεις στα γαλλικά για γαλλικές εταιρείες * δεν ειμαι σιγουρος γιατι παρατηρησα τωρα οτι μου βγηκε μια στα γερμανικα (σε ελληνικο site) εδω για παραδειγμα εχω 2 γαλλικες και μια αγγλική
antonisid Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ναι οι διαφημήσεις εξαρτόνται απο το περιεχόμενο της σελίδας.Στο site μου έχω το ίδιο scriptaki-adsense σε κάθε κατηγορία,αλλα το περιεχόμενο αλλάζει κάθε φορά.Ανάλογα φυσικά με την κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.