desolatorXT Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά, υπάρχει κανείς εδώ που χρησιμοπιοεί το πρόγραμμα αυτο στο site του? Βλέπω το taxinfo και λέει ότι πρέπει να έχω επιχείρηση για να εγγραφώ στο όλο ζήτημα... Δλδ ιδιώτες οι οποίοι έχουν μια δική τους ιστοσελίδα δεν μπρούν να συμμετέχουν? Επιπλέον, μιλάει εκεί για κάποια φορολογικά στοιχεία που θα πρέπει να δώσουμε, ποιά είναι αυτα? Σας παρακαλώ θερμά, ή μάλλον σας εκληπαρώ, εάν κάπιος το χρησιμοποιεί, ή έστω ξέρει τι σιμβαίνει να μου απαντήσει. Θα ήθελα ν ρωτήσω και κάπια επιπλέον πράγματα σε pm. thnx προκαταβολικά
vmakrin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 μπορείς να το χρησιμοπιήσεις στο site σου, θα επιλέξεις τύπο λογαριασμού ατομικό και δεν σου ζητάει κανένα φορολογικό στοιχείο, θα στείλεις την αίτησή σου και θα σου απαντήσουν σε 1-3 ημέρες.
desolatorXT Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 μπορείς να το χρησιμοπιήσεις στο site σου, θα επιλέξεις τύπο λογαριασμού ατομικό και δεν σου ζητάει κανένα φορολογικό στοιχείο, θα στείλεις την αίτησή σου και θα σου απαντήσουν σε 1-3 ημέρες. καταρχήν thnx για την απάντηση Απο εκεί και πέρα, αυτοί πού θα καταθέτουν τα χρήματα? σε κάποιον λογαριασμό τράπεζας? υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τράπεζα με την οποία συνεργάζονται η θα χρειαστώ π.χ. Paypal? Εγώ νομικά θα είμαι οκ, ενώ δε θα φορολογούμε? Σαν Έλληνας πολίτης θα έχω έστψ και ένα μικρό εισόδημα από εδώ, θα πρέπει να κάνω φορολογική δήλωση? ευχαριστώ και παλι
vmakrin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 όταν σου έρθει η έγκριση με το καλό, θα πρέπει να δώσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία, λογαριασμό τράπεζας.... Αυτοί πάντως εκδίδουν παραστατικό και στο στέλνουν... από εκεί και μετά δικό σου θέμα, νομικά εννοώ...
islas canarias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καζι εγω εχω δε βλεπω βεβαια φως δηλαδη δεν ειναι κατι που θα σε σωσει, να σου δωσει μερικα δολαρια το χρονο καλα θα σαι! Ειναι απλο στο setup παντως.
vmakrin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 το είχα και εγώ σε site (που στίς αναζητήσεις του google είχε μέσο όρο κατάταξης 5), επίσης έχω συνεργαστεί με site που το έχουν (ενα απο αυτά δημοφιλές, γιά οικονομικά) και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά λίγο, κάνε βέβαια την προσπάθεια γιατί αυτό είναι που αξίζει τελικά, γενικότερα μιλώντας, αλλά όπως λέιει και ο islas canarias δύσκολα θα δείς φώς, καλή επιτυχία.
desolatorXT Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Eyxaristw poli paidia Ayto pou me endiaferei vasika einai na kalyptontai aplws ta 15euro/mina tou web hosting, tpt parapanw...
islas canarias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 φιλε εαν εδιναν ετσι 15 ευρ το μηνα θα ειχαν ολοι!
redxiii Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Το αν θα έχεις κέρδος απ τα google ads εξαρτάται από το είδος του site σου. Το βασικό είναι να είναι στα Αγγλικά.. από Έλληνες μη περιμένεις να πατήσουν στις διαφημίσεις.. Ένας φίλος βγάζει 1000-4000 ευρώ το μήνα έχοντας 20.000 επισκέπτες ημερησίως..
trustfm Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 @desolatorXT 15e to mhna einai polla lefta eidika gia ena site san to diko sou ! Phgaine sto http://www.godaddy.com to economy play • 5 GB Space • 250 GB Transfer • 500 Email Accounts • FREE! Software • 10 MySQL Databases • 50 Email Forwards • Forums, Blogging, Photo Galleries • No ads kanei 43$/xrono =33e/xrono=2,75e to mhna . Ean de sou kanei des edw kai edw
islas canarias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 εγω δε πληρουσα προυποθεσεις για goodlead και με εβαλα στο googlesearch που να πω την αληθεια πιο λογικο το βρισκω καποιος εκεινη την ωρα να θελει να κανει κανα σερτσ...
desolatorXT Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 @desolatorXT 15e to mhna einai polla lefta eidika gia ena site san to diko sou ! Phgaine sto http://www.godaddy.com to economy play • 5 GB Space • 250 GB Transfer • 500 Email Accounts • FREE! Software • 10 MySQL Databases • 50 Email Forwards • Forums, Blogging, Photo Galleries • No ads kanei 43$/xrono =33e/xrono=2,75e to mhna . Ean de sou kanei des edw kai edw min anisixeis ta google ads de ta thelw gia to sigegrimeno site. Tha valw vevaiws kai edw alla exoume poreia akomi... De thelw na dwsw idees Den mou kanoun ta sigegrimena aplws epeidi, stin otenet paw an thelw sto katastima apenanti apo to spiti mou kai e3ipiretoume amesws Deyteron stin otenet plirwnw se metrita, pagma poli perisotero a3iopisto, alla ekei fantazomai tha xreiastoun paypal ktlp... Pantws tha to tsekarw... Paidia eyxaristw para poly gia oles tis plirofories pou dwsate
vmakrin Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ίσως εκτός απο το google, θα έπρεπε να ψάξεις και αρκετές άλλες εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα από τα οποία θα μπορούσες να κερδίσεις κάτι (το αποτέλεσμα βέβαια πάλι θα το καθορίσουν επιμέρους παράγοντες). Εγώ έχω δοκιμάσει το text-link-ads.com και το αποτέλεσμα ήταν γύρω στα 100 δολλάρια τον μήνα. δείτε http://www.text-link-ads.com http://www.auctionads.com/ http://www.adbrite.com σε όλες τις περιπτώσεις το site που προορίζεται να δεχθεί αυτές τις καταχωρήσεις, πρέπει να πληρεί συγκεκριμένα κριτήρια κατάταξης και επισκεψιμότητας.
trustfm Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 desolatorXT an 8ewreis thn otenet pio axiopisto apo ton megalutero registrar domains ston kosmo kai enan apo tous megaluterous kai axiopistous providers ston kosmo opws to godaddy pes to mou kai mena na paw me ta tsarouxia. To paypal einai pio axiopisto apo to na dwseis ta lefta sou sthn otenet ! Dhl an paei katw o server ths otenet 8a sta dwsoun pisw ta lefta sou? giati egw toulaxiston me to paypal mou exoun kanei kai ena 100% full refound enw o otes tosa xronia tipota !
desolatorXT Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 desolatorXT an 8ewreis thn otenet pio axiopisto apo ton megalutero registrar domains ston kosmo kai enan apo tous megaluterous kai axiopistous providers ston kosmo opws to godaddy pes to mou kai mena na paw me ta tsarouxia. To paypal einai pio axiopisto apo to na dwseis ta lefta sou sthn otenet ! Dhl an paei katw o server ths otenet 8a sta dwsoun pisw ta lefta sou? giati egw toulaxiston me to paypal mou exoun kanei kai ena 100% full refound enw o otes tosa xronia tipota ! sou eipa to katastima tis otenet einai apenanti apo to spiti mou, aytos itan kai o kyriws logos pou piuga ekei, efoson den ew kai pistwtiki, den eipa egw oti einai i pio axiopisti....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.