Prof_Chaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εχω εναν Athlon64 3500+ 2 giga μνήμη DDR1 σε dual channel 3 σκληρούς sata και τροφοδοτικό 480 antec.. Είμαι μεταξύ σε albatron xfx και evga απο πλαίσιο στα 280-300 περίπου ευρώ.. Αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κάρτας σε αυτή την χρονική περίοδο η θα βγεί άμεσα κάτι που θα ρίξει τις τιμές..; Αυτη την στιγμή εχω μια 7600gs που με περιορίζει απο το να παίξω και να ευχαριστηθώ τα τελευταία παιχνίδια..οπότε τα έχω παρατήσει λίγο.. τι προτείνετε εσείς μεταξύ των 3 εταιριών xfx albatron evga..; το 480 αρι antec θα αντέξει; ps :εννοώ 320 mb κάρτα και όχι 256 οπως γράφω στο τοπικ..ας το αλλάξει κάποιος moderator παρακαλώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το antec ποσα Α δινει στην +12 γραμμη? Κι εγω οπως βλεπεις στην υπογραφη με ιδιο PC ειμαι περιπου, οποτε θα ηθελα κι εγω να μαθω!! (btw το 485αρι Enermax την αντεχει τη GTS). Απο εταιρειες, EVGA και παλι EVGA, μονο και μονο για την τεραστια εγγυηση της!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.