r1916v Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 μολις εφταξα ενα desktop και εβαλα p5vd2-vm asus μητρικη και επεξεργαστη intel pentium 4 στα 3.4 socket 775 lga και ειναι prescott 650.εχω κανει overlock στα 3.9 και εχω 400w τροφοδοτικο.θα εχω προβλημα?ειναι καλος αυτος ο επεξεργαστης?
AGNUSDeI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 μολις εφταξα ενα desktop και εβαλα p5vd2-vm asus μητρικη και επεξεργαστη intel pentium 4 στα 3.4 socket 775 lga και ειναι prescott 650. Ego exo P4 640 kai Asus P5LD2... εχω κανει overlock στα 3.9 Metin sigekrimeni Psiktra boris kai 4+Ghz... Afou exi prodiagrafes gia Overclocking... mexri 4.4Ghz... και εχω 400w τροφοδοτικο. An valis ena 500+W... tha einai kalitera... θα εχω προβλημα? Oxi an minis eki pou ise... An thes na pas parapano...(4+Ghz)... tha xriastis afta pou sou egrapsa anothen... ειναι καλος αυτος ο επεξεργαστης? Den einai Conroe... alla kanis tin doulia sou... Me liga logia einai kati metrio... me ta simerina dedomena ~
joef_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Παράθεση: εχω κανει overlock στα 3.9 Metin sigekrimeni Psiktra boris kai 4+Ghz... Afou exi prodiagrafes gia Overclocking... mexri 4.4Ghz... με πια ψυκτρα με την μαμα?? δεν νομιζω εμενα ο 660 χωρις Overclock εχει 48-50 idle Και κατι 75 στο full! το κουτι μου ειναι πολυ καλο και με πολυ προσεγμένη κατανομή αερα! μεθαύριο περιμένω την καινουργια ψυκτρα να ανεβώ λιγακι! την προηγουμενη ψυκτρα την εσπασα στον τοιχο! ο ανεμηστηρας σε 3200 στροφες που χτύπησε το δαχτυλο! σπασανε 3 ελικες και γεμισε ο κοσμος αιμα επισης εσπασε πολυ βαθια το νυχι μου! οποτε εχω κολησει με την μαμα ψυκτρα μεχρι να παραλαβω την καινουργια!
AGNUSDeI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 με πια ψυκτρα με την μαμα?? Gia pia mama milas file mou...??? To link den to ides...??? :evil: Gia kane klik epano stin leksi Psiktra... kai tha to deis~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.