Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα παρανοικό με xp

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπών κύριοι και κυρίες δεσποινίδες κτλ :) αντιμετωπίζω ενα τρελλό πρόβλημα με το Desktop εδώ και 10 μερες και λύση δεν βρίσκω ,

Ενα απόγευμα το καλό μου κύριο pc εκαψε μιτρική την στέλνω εγγύηση και αρχίζω και ξανασυναρμολογω το παλιο μου Pc για να κάνω την δουλειά μου το οποιο είναι p4 2.8 / ATI 9000 /Mobo intel 835 Pe νομιζω το chip κτλ staξεκινάω λοιπών να βάλω xp κάνω διαμορφωση ολο το δίσκο μιας και είχα και ενα particion με vista και δε το ήθελα και κάνω φορματ / delete τα particion έτσι και εγινε η διαμορφωση του δίσκου έγινε με επιτυχεια κάνει restart και αρχίζει να κάνει intall τα xp όταν όμως φτάνει στο 32% κολλάει ... τώρα θα μου πειτε φταίει το cd άλλα οχι το πρόβλεψα και δοκίμασα 3 διαφορετικά τα 2 original μετά απο πάμπολα format με xp δε κατάφερα τίποτα λέω ας δοκιμάσω linu x περνάω linux ολα τζάμι... λέω θα ετυχε κάνω format περνάω vista.. ολα κανονικά!!!!! τα ξανασβήνω... πάω να βάλω xp πάλι κόλλήσανε... τα σβήνω καναπερνάω suse 10 όλα καλά.. μιλάμε θα τρελαθώ !!!! τι μπορεί να συμβαίνει τι μπορεί να κάνω ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ INSTALL TA XP HELP!

Δημοσ.

1. μηπως θελει φορτωμα sata drivers με F6 και δισκετα;

2. μηπως εχει χαλάσει (ελαφρά) καποιο dimm μνημης;

αν εχεις 2 dimmakia κανε setup με το ενα, και αν δεν παιζει μονο με το αλλο πάνω. κανε και κανενα memtest.

δεν κανω πλάκα. Εχω 2 "χαλασμένες" μνημες. χαλασμενες με και χωρις εισαγωγικά αναλογα που τις βάζεις. Στο memtest βγαζουν errors,

τις ειχα σε ενα desktop, και κατα 90% δουλευε κανονικά, αλλα οταν επαιζε το tvtuner και ανοιγα πολλα προγραμματα εβγαζε μπλε οθονες. Πηρα τα ιδια dimmakia, τα εβαλα σε ενα κατεβαστηρι, και παιζει συνεχεια χωρις crash, μαλλον γιατι δεν χρησιμοποιει τις συγκεκριμενες "χαλασμενες" περιοχές μνημης.

Επισης παλιοτερα, παλι με χαλασμενες μνημες μου ειχε τυχει να γινεται κανονικα εγκατασταση και χρήση windows, ενω οταν προσπαθουσα να εγκαταστησω linux, να κρασάρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...