screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Και μιας και συναντουσα πρωτη φορα ποντικι απο πολυ κοντα απλα το μαζεψα και το πεταξα στον καδο αχρηστων με το χερι το επιασες? ΥΓ. οι γατοι κανουνε καλη δουλεια και με τις κατσαριδες..Τις ξετρυπωνουν απο παντου και τις τραυματιζουν. Μου σπανε τα νευρα βεβαια, γιατι προκειμενου να παιξουν τις αφηνουν ζωντανες αντι να τις ξεκοιλιασουν επι τοπου. Και αναγκαζομαι εγω να επεμβω κ παλι Ρε συ, καλο ειναι να φροντισεις περισσοτερο για την διασκεδαση των γατακιων σου. Μαζεψε απ εξω καμμια 20ρια κατσαριδες και βαλτες στο σπιτι, να παιξουν με τα ψυχη τους τα γατακια. Και οι κατσαρίδες είναι πλάσματα του Θεού,ντροπή να τις σκοτώνετe,to hell -p Ναι, εδω που τα λεμε τεινουν να γινουν ο καλύτερος φιλος του ανθρωπου, μπορουν να περπατησουν πανω μας οταν κοιμομαστε ενω ευχαριστως δοκιμαζουν τα φαγητα μας στη κουζινα και μαγαριζουν ολα τα σκευη που μολις πλυναμε Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2009 από screenshot
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ναι, εδω που τα λεμε τεινουν να γινουν ο καλύτερος φιλος του ανθρωπου, μπορουν να περπατησουν πανω μας οταν κοιμομαστε ενω ευχαριστως δοκιμαζουν τα φαγητα μας στη κουζινα και μαγαριζουν ολα τα σκευη που μολις πλυναμε Μη ξεχνάς ότι εσύ ενοχλείς,αυτές ήταν εκεί πολύ πριν απο εσένα Και κερατάς και δαρμένος ο κατσαρίδος
screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπσα, δεν ηταν εκει... γυρολογοι ειναι σαν τους τσιγγανους, ποτέ σε ενα μερος. Τους αρεσει να γυριζουν και να γνωριζουν κοσμο(μεσα απο αγωγους συνηθως).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 με το χερι το επιασες? Σου φαινομαι για γυναικα και μαλιστα ξανθια? (φεμινιστριες ξεσηκωθειτε). Ρε συ' date=' καλο ειναι να φροντισεις περισσοτερο για την διασκεδαση των γατακιων σου. Μαζεψε απ εξω καμμια 20ρια κατσαριδες και βαλτε στο σπιτι, να παιξουν με τα ψυχη τους τα γατακια.[/quote'] Τωρα που το λες θα διοργανωσω ενα event. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:52 ---------- Μπσα, δεν ηταν εκει... γυρολογοι ειναι σαν τους τσιγγανους, ποτέ σε ενα μερος. Τους αρεσει να γυριζουν και να γνωριζουν κοσμο(μεσα απο αγωγους συνηθως). παιδια του σωληνα οπως λεμε...
screenshot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Σου φαινομαι για γυναικα και μαλιστα ξανθια? (φεμινιστριες ξεσηκωθειτε). Οι γυναικες, ξανθιες ή οχι, δεν θα το πιανανε, θα το εβαζαν στα ποδια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Οι γυναικες, ξανθιες ή οχι, δεν θα το πιανανε, θα το εβαζαν στα ποδια. Δεν υπολογισες την περιπτωση να το περασουν για συμπαθες τετραποδο: "αχου τι καλο ζωακι..."
diamond_gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Πιθανό να με μισήσετε. Απλά πληροφορίες για ένα θέμα που μαστίζει τα περισσότερα νοικοκοιριά. Η κατσαρίδα που μιλάμε μοιάζει με την παρακάτω (Blatella Germanica): Άποψη 1η: Το συζήτησα με καθηγητή μου (Παρασιτολογία και παρασιτικά νοσήματα). Ποιά είναι η άποψή του: Οι κατσαρίδες είναι πολύ έξυπνα όντα. Το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να μιλήσουν. Προτιμούν υγρές και σκοτεινές περιοχές. Κυρίως κάτω από νεροχύτη, πίσω από συρτάρια κλπ. Γεννούν αυγό που έχει μέσα πολλές κατσαρίδες. Τρέφονται με τα εμέσματα των μεγάλων. Μπαίνουν μέσα στο σπίτι από τις αποχετεύσεις και από έξω (σκαρφαλώνουν). Ο τρόπος για να τις ξεφωρτωθεί κανείς είναι μια γερή καθαριότητα στα συρτάρια της κουζίνας και γενικά όπου σκοτεινό και υγρό. Μετά το σπρέυ στις αποχετεύσεις. Αυτό τις λέει ότι είστε ανεπιθύμητες, μην ξαναέρθετε. Μπορείτε να ψεκάζετε μια φορά το μήν στις αποχετεύσεις. Άποψη 2η: Όμως υπάρχει και η λύση του gel: -Το gel κάνει δουλειά κ όντως το πουλάνε στη Φράγκων (Θεσσαλονίκη) κ σε κάποια φυτώρια. Ειναι δόλωμα, δηλαδή οι κατσαρίδες πάνε σε αυτό λόγω μυρωδιάς (πρόκειται για σεξουαλική ορμόνη+εντομοκτόνο). Άρα βάζουμε λίγο και δε γεμίζουμε τον τόπο. Για τους ανθρώπους είναι άοσμο κ ακίνδυνο, ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ ΣΠΡΈΙ! Αποφύγετε να ψεκάζετε με αυτά τα σιφώνια ή κ όλο το σπίτι. Κάνετε κακό κ σε σας κ στο περιβάλλον -Μια σταγόνα από αυτό το gel μπαίνει στους μεντεσέδες από τα ντουλάπια (κουζίνας, μπάνιου κτλ), στη σωλήνωση κάθε καλοριφέρ εκεί που συναντά το πάτωμα, στην κάτω γωνιά από τις εξώπορτες κ τα παράθυρα, κοντά στα σιφώνια αλλά σε μέρος που δεν βρέχεται κ δεν σφουγγαρίζεται. Σε χώρους με έντονο πρόβλημα μπορεί να μπούν μερικές σταγόνες περιμετρικά πάνω στο σοβατεπί -Λιγες σταγόνες χρειάζονται κ περιμετρικά στο ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού. Πισω από τις ασφάλειες συνήθως γίνεται χαμός -Η διάρκεια αποτελεσματικότητας της σταγόνας είναι 4 μήνες. Μετά μπορεί να γίνει επανάλληψη της εφαρμογής -Οι κατσαρίδες τρώνε... ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ακόμα κ σαπούνι. Άρα πρώτο κ κύριο είναι η καθαριότητα των χώρων. Όλα τα φαγωσιμα πρέπει να είναι ερμητικά κλειστά. Μετά το άνοιγμα των συσκευασιών, βάλτε τα σε βάζα που κλείνουν καλά ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν βάλτε τα στο ψυγείο. (εγώ ακόμα κ τις φρυγανιές έχω βάλει εκεί για να γλιτώσω ) -Σκουπίστε συχνά το πάτωμα εκεί που τρώτε κ ποτέ μην αφήνετε βράδυ άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη ή βρώμικο τον πάγκο της κουζίνας -Βγάλτε τα σκουπίδια έξω από το σπίτι. Οι κατσαρίδες δεν αντέχουν σε θερμοκρασίες κάτω των 14°C -Προσεξτε που αποθηκευετε τις άδειες σακούλες από τα ψώνια, αυτές δηλαδή που κρατάτε στο σπίτι για επόμενη χρήση. Ειτε τις πλαστικές είτε κ τις χάρτινες. Όσο κ αν φαίνεται παράξενο εκεί πάνε οι κατσαρίδες κ κάνουν φωλιές. Το ίδιο ισχύει κ για τα χαρτοκιβώτια από χαρτόνι τύπου "σάντουϊτς". Το κλασσικό χαρτόνι συσκευασίας δηλαδή που ανάμεσα έχει ένα στρώμα γκοφρέ χαρτιού. Αν έχετε σπίτι τέτοια χαρτόκουτα πετάξτε τα -Τέλος να σημειώσω οτι οι κ καλά παγιδες κατσαρίδων τύπου Vapona, Raid κτλ που πουλάνε στα σουπερ μάρκετ δεν κάνουν τίποτα. Είχα βάλει κάποια στιγμή στο σπίτι κ μάλλον τις... τάισα παρά τις σκότωσα. Καμία αλλαγή δεν είδα στον πληθυσμό τους Εγώ εφάρμοσα την λύση του gel. Ψάξτε στο σπίτι για τα περιττώματά τους. Είναι σαν πιπέρι (μαύρη σκόνη). Επίσης σε ντουλάπια-συρτάρια-χαρτόνια θα βρείτε και τα αυγά τους. Είναι στο ίδιο χρώμα με αυτές και μέγεθος έχουν περίπου όσο το μικρό σας νύχι (δείτε φωτογραφία). Στην φωτογραφία θα δείτε περιττώματα. Το καφέ, λογικά πρέπει να είναι το gel. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια πιο οικολογική προσέγγιση καταστροφής κατσαρίδων. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι να δείτε το μέγεθος των αυγών τους: Το gel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί λέγεται Maxforce και μοιάζει με το παρακάτω: Ο απεντομωτής που ήρθε σπίτι μου είπε ότι φέρνουμε τις κατσαρίδες αυτές από το Super Market. Δεν προτιμούς τους υπονόμους. Επίσης αν είναι να καλέσετε κάποιον για απεντόμωση, ΜΗΝ καθαρίσετε την κουζίνα γιατί θέλει να δει τα περιττώματά των ώστε να καταλάβει ότι από εκεί είναι πέρασμα και να βάλει το φάρμακο. Κόστος είναι 30-50Ε. Το φάρμακο μπορείτε να το βάλετε και μόνοι σας. Κόστος έχει περίπου 20Ε. Καλό είναι όμως να το κάνει ειδικός. Μάθετε τουλάχιστον 1η φορά πως το κάνει και μετά το κάνετε μόνοι σας. Για κλείσιμο, δείτε ένα βίντεο παρουσίασης της Αμερικάνικης κατσαρίδας. Μοιάζει με την Γερμανική (που έχουμε και εμείς). ******************************************************************************************************** ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ: 1. Αφήνετε το βάζο με μέλι ανοικτό: ] 2. Την επόμενη μέρα θα δείτε αυτά: Αυτό ενέχει τον κίνδυνο να μην τις πιάσετε όλες. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2009 από diamond_gr
Lilith19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Οκ.Δεν έχω πλέον αγωνία.Τώρα ξέρω τι με περιμένει επιστρέφοντας,μετά την διαπίστωση του τι ακριβώς είναι αυτά τα μικρά μαύρα και αθώα που έβλεπα σπίτι μου 2μέρες πριν φύγω.
alex89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Όταν μου είπανε πως μετά από πυρηνικό πόλεμο μόνον οι κατσαρίδες θα απομείνουν άρχισα να σκέφτομαι τι παραπάνω υπάρχει από τα πυρηνικά για να εξοντωθούν αυτά τα ελεεινά πλασματάκια!!
soturin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Οι κατσαρίδες είναι πολύ έξυπνα όντα. Το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να μιλήσουν. Τhanks για τις πληροφορίες αλλά αυτό με βάρεσε άσχημα.
DrLo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 ή πως σερφάροντας στο insomnia μπορεί να μη ξαναφάς μέλι σε όλη σου τη ζωή.
alexis333 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Οι κατσαρίδες είναι πολύ έξυπνα όντα. Το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να μιλήσουν. Mη το δενεις κομπο. Αν συνεχισεις να ασχολεισαι με τις κατσαριδες σε αυτο το ρυθμο μαλον θα αρχισεις να τις ακους κι ολας Και δε θα ειναι για καλο φυσικα.
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο? Οι κατσαριδες αντεχουν την φωτια?
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αν με το "φωτιά" εννοείς αυτοσχέδιο φλογοβόλο με αποσμητικό και αναπτήρα, δε νομίζω. Don't try this at home.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Nαι την αντέχουν, ακόμα και αν ψήνονται για 10 λεπτά στο grill. Πάντως αυτό με την εξυπνάδα, το διαπιστώνω όταν προσπαθώ να εγκλωβίσω κάποια κατσαριδούλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα