Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με την σύνδεση dsl

HARISGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω royter allied telesyn AT-RG634 και κάρτα δικτύου Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC

το πρόβλημα ειναι οταν κλίσω το pc και μετά απο ώρα η την επομένη μέρα τον ανίξω πολλές φορές δεν μπένω στο net αν δεν κάνω επανεκινηση τον router . εχω βάλει τους καινούργιους drivers της Κάρτας , τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

δεν φταιει η καρτα δικτυου σου για αυτο.οπως λες το προβλημα λυνεται οταν κανεις επανεκινηση το ρουτερ οποτε εκει βρισκεται το προβλημα.δοκιμασε να του αναβαθμισεις το firmware να δεις αν στρωσει.

Δημοσ.
δεν φταιει η καρτα δικτυου σου για αυτο.οπως λες το προβλημα λυνεται οταν κανεις επανεκινηση το ρουτερ οποτε εκει βρισκεται το προβλημα.δοκιμασε να του αναβαθμισεις το firmware να δεις αν στρωσει.

τό ξέρω αλλά ειναι αδύνατο να αναβαθμίσω το firmware προσπάθησα πάρα πολυ αλλα τίποτα εαν εχεις οδηγείες θα κάνω αλλη μια προσπάθεια για αναβαθμιση

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις reset και να το ξαναρυθμισεις απο την αρχη να δεις αν στρωσει.δες και αυτο το link.εχει πληροφοριες για το ρουτερ σου και ενα link για software αλλα πρεπει να εισαι μελος για να κανεις log in

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...