HARISGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 εχω royter allied telesyn AT-RG634 και κάρτα δικτύου Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC το πρόβλημα ειναι οταν κλίσω το pc και μετά απο ώρα η την επομένη μέρα τον ανίξω πολλές φορές δεν μπένω στο net αν δεν κάνω επανεκινηση τον router . εχω βάλει τους καινούργιους drivers της Κάρτας , τι μπορεί να φταίει?
astrea966 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 δεν φταιει η καρτα δικτυου σου για αυτο.οπως λες το προβλημα λυνεται οταν κανεις επανεκινηση το ρουτερ οποτε εκει βρισκεται το προβλημα.δοκιμασε να του αναβαθμισεις το firmware να δεις αν στρωσει.
HARISGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 δεν φταιει η καρτα δικτυου σου για αυτο.οπως λες το προβλημα λυνεται οταν κανεις επανεκινηση το ρουτερ οποτε εκει βρισκεται το προβλημα.δοκιμασε να του αναβαθμισεις το firmware να δεις αν στρωσει. τό ξέρω αλλά ειναι αδύνατο να αναβαθμίσω το firmware προσπάθησα πάρα πολυ αλλα τίποτα εαν εχεις οδηγείες θα κάνω αλλη μια προσπάθεια για αναβαθμιση
astrea966 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 δοκιμασε να κανεις reset και να το ξαναρυθμισεις απο την αρχη να δεις αν στρωσει.δες και αυτο το link.εχει πληροφοριες για το ρουτερ σου και ενα link για software αλλα πρεπει να εισαι μελος για να κανεις log in
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 episi des an i sindesi sou einai always connected giati isos to provlima sou na ine an exei klisei i sindesi kai paei na tin xananixei.ligo agnosto router pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.