momotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Παιδες εχω ενα λαπτοπ που το πηρα φεβρουαριο.pavillion. Mε τη παραλαβη ελειπε η βαση απο το κουμπι e στο πληκτρολογιο. Πηρα την εταιρεια και μου ειπαν οτι η εγγυηση δεν το καλυπτει και πρεπει να βαλω,ολο το σετ του πληκτρολογιου(-100ευρω). Μολις σηκωθηκα απο το πατωμα και επανηλθα ρωτησα ξανα την quest και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα αυτοι. Ρωτω λοιπον αν υπαρχει πιο γκαντεμης απο μενα και εχει παρομοια γεγονοτα πως ανταπεξηλθε και αν βρηκε το δικιο του. Παρακαλω το θεμα ειναι ακρως σημαντικο,feel free να προτινεται και πατεντες! Ευχαριστω για το χρονο σας.
pptsmps Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 θα αστειεύεσαι μάλλον... από που το πήρες; απόδειξη εγγύηση ? σκαναρέ τα και στείλτα παντού να τους ξεφωνίσουμε όλοι μαζί αν σοβαρολογείς.. δώσε διεύθυνση κασι τηλέφωνα του "μαγαζιου" που το πήρες.... τ
momotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 To μηχανημα αγοραστηκε απο την ηλεκτρονικη αθηνων. Αυτη με τη σειρα της με παρεπεμψε στην quest. Αυτη με τη σειρα της με παρεπεμψε στην hp. Το θεμα ειναι οτι δε το υποστηριζει η εγγυηση καθοτι η εταιρεια λεει οτι ειναι βλαβη που ευθυνομαι εγω. Αντε τωρα να αποδειξω τα αναποδεικτα σαυτη τη χωρα. Οπως και ναχει το να κανω καταγγελια ειναι στο προγραμμα. Αυτο που θελω απο αυτο το thread ειναι τροπος για να φτιαχτει η ζημια. Ειτε με πατεντα,ειτε με οποιον γνωριζει που πουλανε ανταλλακτικα. Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων στην ιταλια εκανα καιρο να γυρισω και αναγκαστικα επειδη το χρειαζομουν για δουλεια δεν ξεκινησα τη διαδικασια απο τοτε.Αρκεστηκα στο να κανω τηλεφωνικα τη διαμαρτυρια μου(σφαλμα). Στηριζομενος οτι:ενταξει,ενα κουμπι ειναι..!(Το οποιο αν και χωρις το πλαστικο λειτουργει.) Επειδη ειμαι αρκετα χρονια στο φορουμ δε θελω να γινω ενας απο αυτους που κραζει και στο τελος δε γινεται τιποτα. Παρακαλω αν γινεται να μου δωσει καποιος απαντησεις στα δυο ερωτηματα μου αν ξερει. Οσο γιατο μετεπειτα φιλε,ευχαριστω για τη συμβουλη,αλλα δε θα κατσω να γραφω ποστ για το πως εγινε ενω μπορω να κινηθω και νομικα. Πριν γινει αυτο με ενδιαφερει να βρω μια λυση που δε θα παρει και τοσο χρονο.
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 επρεπε να πας ηλεκτρονικη και να απαιτησεις καινουργιο μηχανημα,και ας τα βρισκαν αυτοι με την ΗΡ παρε αυριο κιολας το ΙΝΚΑ να δεις τι θα σου πουν,και μην μενεις στα σχεδια Θα και Θα, πρεπει να βιαστεις ,γιατι μετα θα σου πουν οτι ισως το κανες εσυ κλπ
Solmyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Τι εννοεις ελειπε η βαση; Δεν υπηρχε το κουμπι δηλαδη καθολου; ή επεπλεε;
trustfm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 h hp einai gnwstotath gia auth thn aparadexth sumperifora stis eguhseis ths . Makria apo hp. Ektos autou akoma kai sklhros diskos na kaei entos egguhsews pali den antika8istatai logw (usuras) dhl epeidh kai kala to douleues polu. Omoia gia thn o8onh. Se duo gnwstous mou sunebike ston ena o sklhros kai ston allo h o8onh kai se kanenan ek ton duo doulepse h eguhsh (ths plakas).
Dark_son20 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 genika apo HP hellas eimai poli apogitevmenos gia ena antalaktiko gia enan laser tis, zitage na tis ton pame na to valoun ekei kai 70euro sto ebay eixe 7 euro alla den estelne ellada aftos pou to poulage telika milisame me hp agglias an thimame kala kai mas to estilan mazi me ta metaforika 15euro...
beman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 το θεμα ειναι περιεργο...απο θεμα καληψης..... :-D δηλαδη εβγαλες το πληκτρολογιο και χαλασες το κουμπι ? η απο την σκληρη χρηση το χαλασες ? και τα δυο φαινονται απο μακρυα !!! απατεωνες στο μαγαζακι που το πηρες...μαθημα δεν αγοραζουμε laptop απο σουπερ μαρκετ .... η καλυτερη λυση ινκα και δικηγορος !!!
DrLo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 h hp einai gnwstotath gia auth thn aparadexth sumperifora stis eguhseis ths . Makria apo hp. Ektos autou akoma kai sklhros diskos na kaei entos egguhsews pali den antika8istatai logw (usuras) dhl epeidh kai kala to douleues polu. Omoia gia thn o8onh. Se duo gnwstous mou sunebike ston ena o sklhros kai ston allo h o8onh kai se kanenan ek ton duo doulepse h eguhsh (ths plakas). Πολύ πρόσφατα γνωστή μου πήρε laptop HP. Παρουσίαζε το εξής : Όταν ήταν στην μπαταρία (εκτός ρεύματος) η οθόνη τρεμόπαιζε. Το πήγαμε πίσω και την αλλάξαν αν και είπαν ότι ήταν "οριακά εντός προδιαγραφών". Είναι να μη μπλέξεις.
isaias1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 re file ta pragmata einai poili apla...xwstou 500volt reuma k kapsto....tote tha to pas k tha peis xalase..den xerw egw apo auta..plirwsa...ftiaxte to...auti i lisi sxedon pianei panta...to exw kanei apeires fores me mitriki se pc k mou tin allazoun panta otan einai entos eggiisis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.