parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ...Το δωρεάν Active Virus Shield (που ο parsifal προτείνει να το αφήσουμε απʼ έξω) έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει συνέχεια. Όλο και περισσότεροι έμπειροι/ψαγμένοι χρήστες το προτιμούν, και απʼ αυτούς το μαθαίνουν και οι άλλοι... Δεν υποτιμώ την αποτελεσματικότητά του, αλλά αν μπει τελικά και πάρει πάνω από 4%, εγώ θα φάω το καπέλο μου: όπως λέει και μια γνωστή ατάκα! Μία άλλη πρόταση που έχω να κάνω είναι η εξής: Επειδή υπάρχουν πολλά αξιολογότατα freeware antivirus, θεωρώ πως είναι άδικο να προταθούν μόνο δύο π.χ. Τρία είναι μόνο αυτά που έχω δοκιμάσει προσωπικά και μου άφησαν καλές εντυπώσεις (Avira, Avast, AVG). Μήπως αν γινόταν ένα thread που θα παρέπεμπε σε 2 δημοσκοπήσεις (εμπορικά-free) θα ήταν καλύτερα; Και στο φινάλε, μόλις κλείσουν και τα 2 polls, βγάζουμε στο αρχικό thread ένα συγκεντρωτικό γράφημα!
dimitris2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 antivir k pali antivir! dwrean apotelesmatiko elafry
danaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Στο desktop μου nod32. Το κέρδισα σε διαγωνισμό και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Στο laptop επειδή βαριόμουν τη φασαρία, έβαλα norton internet security 2007. Καλό το norton antivirus αλλά σαν το nod32 όχι...
andreapaog328 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 to norton 360 to dokimase kaneis? Apo mena KIS.
blackstar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Υπαρχει και η υποθεση symantec/norton Εγω χρησιμοποιω το symantec (corporate). Αν εβλεπα ομως επιλογη norton δεν θα ψηφιζα γιατι τα norton antivirus/internet security τα θεωρω πολυ βαρια και σπαστικα και δεν θα τα χρησιμοποιουσα. Παραδοξως το SAV εχει βγει αστερι για μενα. +1 gia to Norton corporate edw kai 2-3 xronakia pezi mia xara :>
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ε, παιδιά! Η δημοσκόπηση έχει ξεκινήσει ήδη, γιατί δεν πηγαίνετε και από εκεί μια βόλτα; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183853
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.