Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δεν καταλαβαίνω γιατί δηλώνεται μερικοί ότι έχει ξεφύγει το θέμα. Κάποιοι λένε "σταματήστε τη δολοφονία δελφινιών", κάποιοι απαντάμε "σταματήστε την καταπίεση στις συνήθειες των άλλων λαών". Πού είναι το off topic που έχουμε ξεφύγει εδώ και πολύ ώρα μάλιστα; Άντε στα τελευταία 8-9 ποστς φεύγει λίγο το θέμα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί. Εγώ το συγκεκριμένο τόπικ πάντως το ερμηνεύω "οι παλιοαμερικάνοι που σκοτώνονται μεταξύ τους, αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους πάνε να διορθώσουν τους υπόλοιπους λαούς". Εγώ θα υπέγραφα ένα petition που θα στέλναμε στον Bush και θα έλεγε "κόψτε τις βλακείες και σταματήστε να σκοτώνεστε μεταξύ σας γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη και ο υπόλοιπος κόσμος δε σας ανέχεται" μπλα μπλα μπλα.
DIMITRISG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Lucifer εισαι και moderator.....Το θεμα επρεπε να ειχε κλεισει προ πολλου....Εχει φυγει εκτος θεματος.....Αλλα εσενα σου αρεσει οποτε το κρατας ανοικτο.... Δεν καταλαβαινω οπως λεει και ο Manuel τι σε ενόχλησε ; Δεν μπορεις να κοιμηθεις το βράδυ; Δηλαδη αν ησουν moderator θα το κλειδωνες αυτο το topic ? πιστευω οτι ο διαλογος δεν εχει ξεφυγει απο τους κανονες συμπεριφορας και λογικο και αναγκαιο μερικες φορες ειναι η συζητηση να προεκτεινεται , χωρις σκοπιμοτητα, απο τον αρχικό τίτλο του topic.
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Με το συμπαθειο που βγαινω οφτοπικ αλλα το καλυτερο ποστ ηταν του ''μιλαω με φωτος'' παιδιου -> λοιπον εχουμε και λεμε σε αυτο το τοπικδελφινια,υπογραφες, δημοψηφισμα, γουρουνια, χαλαλ, σκυλο, κορεα, κιμ τζονγκ ιλ, καψονι, πισινα, δεη, χαντακι-γκρεμος. ειμαι μεσα? (Αν κ θελει ανανεωση)
The_player Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Aνοιξτε ενα καινουριο ρε παιδες τοτε.Κανενα προβλημα.Εχουν κλειδωθει αλλα και αλλα θεματα που ηταν off topic....Εδω ας θεσουμε τις θεσεις μας για τις δολοφονιες των ζωων..... Επι του θεματος.... Παρατηρησα ψαχνωντας τις υπογραφες οτι η συμμετοχη των Ελληνων ειναι αρκετα μεγαλη.Επισης μεγαλη η συμμετοχη και απο μικρες χωρες.....
Greek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Πάντως η συμμετοχή ειναι μεγάλη Συνολικά οι υπογραφές μέχρι τώρα είναι στις 925749
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.