nmtray2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το ρολο της Greenpeace τον εψαξε κανενας γι'αυτο το θεμα? Καπου διαβασα οτι δεν αντιδρα καθολου...Ισχυει? (Εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα)
The_Judas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το βίντεο δεν μου λεει και πολλά, συμπεριφέρονται στα δελφίνια όπως και όλοι οι αλιείς παγκοσμίως στα θαλασσινά. Τα βγάζουν από την θάλασσα και τα αφήνουν να ψοφήσουν, για να τα επεξεργαστούν και να τα οδηγήσουν στο εμπόριο. Τα δελφίνια όμως είναι είδος προς εξαφάνιση και σε αυτό τον τομέα πρέπει να εστιάσουμε και να αντιδράσουμε. Οχι στο γεγονός οτι είναι έξυπνα και χαριτωμένα θηλαστικά.
bandit4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 1 ψηφος και απο μενα!!! πραγματικα ανατριχιαστικο... αυτο που το κανει ακομα χειροτερο ειναι πως τπτ δεν σταματαει τους ασυδοτους κυνηγους $χρηματων$...
DIMITRISG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγω ειμαι κατα του κυνηγιού και για τα δελφινια και τις φαλαινες δεν μπορω καν να φανταστω οτι τα τρωω. Αν πέθαινα απο την πεινα και δεν ειχα αλλη επιλογη θα το εκανα. Πιστευω οτι τα γνωστα κτηνοτροφικα προιοντα επαρκουν και περισσεύουν. Αλλα ειναι μερικά ζώα που αν τα τρως εισαι κανίβαλος. Οπως πχ δελφινι,φαλαινα,αλογο, Σκεφτειτε ποσους ανθρωπους εχουν σωσει απο καρχαριες τα δελφινια. Γιατι νομιζετε οτι το κανουν αυτό και δεν μας αφηνουν να μας κατασπαραξουν τα δόντια του καρχαρία; Ή μήπως προστατευουν ολα τα οντα απο τα σαγονια του καρχαρία; Οχι μονο τον ανθρωπο. Γιατι αραγε γινεται αυτο;
dimitris74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 να υποθέσω οτι όλοι οσοι υπέγραψαν τωρα που έρχεται το πασχα θα σουβλίσουν καμια ντοματα αντι για το πατροπαράδοτο αρνι.
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά? πλακα κάνετε? Έχετε δει πουθενά εκτροφείς φαλαινών h δελφινιών? Ξέρετε πως αναπαράγονται? Είναι εύκολο? Τι σχέση έχουν με τα αρνιά κοτόπουλα γουρούνια και μοσχάρια? Μη συγκρίνετε την p...a με την βούρτσα
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αφου ειναι πολλα να τα σφαζουμε χωρις ελεος ε? 2 μετρα και 2 σταθμα...
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 έλεος? wtf? σε χωριο έχεις ζήσει? τι να του πω του παππου μου? να κάνει ιεροτελεστία και κηδεία? η μήπως στα σφαγεία να βρούν πιο ανώδυνους τρόπους? πραγματικά δεν καταλαβαίνω .... δηλαδή εγώ που βλέπω τον παππου μου να σφάζει είμαι ελεεινός και συνεργάτης στο έγκλημα.... rofl......
Bougas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 συμπεριφέρονται στα δελφίνια όπως και όλοι οι αλιείς παγκοσμίως στα θαλασσινά δεν νωμιζω να επιασε κανεις κανα μπαρμπουνι,να το εδεσε στο αγροτικο του,και να το εσερνε στο δρομο. +1 και απο δω.
dimitris74 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 έλεος? wtf? σε χωριο έχεις ζήσει? τι να του πω του παππου μου? να κάνει ιεροτελεστία και κηδεία? η μήπως στα σφαγεία να βρούν πιο ανώδυνους τρόπους? πραγματικά δεν καταλαβαίνω .... δηλαδή εγώ που βλέπω τον παππου μου να σφάζει είμαι ελεεινός και συνεργάτης στο έγκλημα.... rofl...... κανε ενα search στο λήμμα halal στο google και θα δεις οτι ο παππους συμφωνα με ενα μεγάλο ποσοστο του πληθυσμου ειναι εγκληματίας και εσυ συνεργός του. οπως λέει και ο manuel χαρείτε την ψευδαίσθηση σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 δεν νωμιζω να επιασε κανεις κανα μπαρμπουνι,να το εδεσε στο αγροτικο του,και να το εσερνε στο δρομο.+1 και απο δω. Εγώ δε νομίζω να γινόταν κίνημα διαμαρτυρίας άμα συνέβαινε.
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εδώ που μένω το halal είναι άφθονο .....μη ζητήσεις pork μονο σε κάνα paki...είναι σα 'να του βρίζεις τη μάνα...και όχι δεν είμαι συνεργάτης...ούτε εγκληματίας για αυτούς...απλά βρομιάρης που "μαρεσει" το γουρούνι
DIMITRISG Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ενω οταν κανουν αφαιμαξη κοτοπουλου και γαλοπουλας στην μπανιερα στο σπιτι ειναι καθαροι
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ εν πάσει περιπτώσει και επειδή η κουβέντα έχει ούτως ή άλλως ξεφύγει, θα πω ότι αυτά τα πράγματα είναι απλά αμερικανιές. Επειδή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τη λογική ή τις σκέψεις ενός άλλου λαού, τους χαρακτηρίζουμε βάρβαρους και ταυτόχρονα βαφτίζουμε τα ζώα που σκοτώνουν αυτοί συμπαθέστερα σημαντικότερα ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Αν όμως αυτές οι σκέψεις είχαν αντίκρισμα, θα έπρεπε να χαλάμε και τη δικιά μας ζαχαρένια και να αλλάξουμε τα πράγματα και εδώ. Όχι απλά "ας αλλάξει όλος ο υπόλοιπος κόσμος κ να γίνει σαν εμένα, γιατί εγώ είμαι ο καλύτερος και οι σκέψεις και οι φιλοσοφίες που έχω κάνει για τον πλανήτη και τον κόσμο είναι οι σωστές" λες και έχουμε απαντήσεις για τη φύση κ το μόνο πρόβλημα είναι πως να τις εφαρμόσουμε. Ας καθαρίσει ο καθένας τα δικά του σκ... και όταν τελειώσει ας πάει να ασχοληθεί με το τι κάνουν και οι υπόλοιποι λαοί. Να το θέσω αλλιώς. Αν είχαν επικρατήσει ως παγκόσμια δύναμη οι Ανατολικοί (αν δηλαδή για παράδειγμα όταν ο Κολόμβος έπεσε στη θάλασσα να σωθεί, δεν έπεφτε πάνω σ' αυτό τον απίστευτο θησαυρό μέσα στη μέση του πουθενά), τότε θα μιλάγαμε για τη βαρβαρότητα του να τρως αρνιά και θα απαντάγαμε στους "φιλόσοφους που μας πρήζουν" ότι για τα δελφίνια δεν υπάρχει πρόβλημα και να αφήσουν τις γελοιότητες, επειδή τα δελφίνια δεν τα βάζουν σε σούβλες γελοιοποιώντας τα ή οτιδήποτε άλλο. Πάντα υπάρχουν επιχειρήματα να προβληθούν κ ο λόγος πίσω από όλα αυτά είναι πάντα ο ίδιος. Η ανικανότητα των δυτικής ανατροφής ανθρώπων να κατανοήσουν οτιδήποτε πέρα από τη μύτη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.