Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας για FPS

fwtonio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είμαι οπαδός των παιχνιδιών στρατηγικής, πρόσφατα τελείωσα το Far Cry και έμεινα εντυπωσιασμένος (είχα να ευχαριστηθώ τέτοιο παιχνίδι από το Medal of Honor). Τα γραφικά υπέροχα, ο εξωτερικός κόσμος φανταστικός (μέρα-νύχτα) κτλ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε αντίστοιχα παιχνίδια τα οποία:

1. να ΜΗΝ έχουν τέρατα-ζόμπι...

2. να ΜΗΝ είσαι μέλος ομάδας (είμαι μοναχικός τύπος :) )

3. τα κλειστοφοβικά κομμάτια να είναι περιορισμένα

Φυσικά μπορείτε να προτείνετε και παιχνίδια που δεν υπακούουν στους κανόνες αλλά με μικρες αποκλίσεις...

Δημοσ.
Αν και είμαι οπαδός των παιχνιδιών στρατηγικής, πρόσφατα τελείωσα το Far Cry και έμεινα εντυπωσιασμένος (είχα να ευχαριστηθώ τέτοιο παιχνίδι από το Medal of Honor). Τα γραφικά υπέροχα, ο εξωτερικός κόσμος φανταστικός (μέρα-νύχτα) κτλ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε αντίστοιχα παιχνίδια τα οποία:

1. να ΜΗΝ έχουν τέρατα-ζόμπι...

2. να ΜΗΝ είσαι μέλος ομάδας (είμαι μοναχικός τύπος :) )

3. τα κλειστοφοβικά κομμάτια να είναι περιορισμένα

Φυσικά μπορείτε να προτείνετε και παιχνίδια που δεν υπακούουν στους κανόνες αλλά με μικρες αποκλίσεις...

Ε μα ρε φίλε μου, εσύ χάνεις όλο το καλο...... :)

Δημοσ.

Τα καλύτερα δειγματα κατα τη γνωμη μου αυτη τη περιοδο ειναι το half life 2 με την συνεχεια του Episode 1, και φυσικα Call of Duty 2. Θα ελεγα και το Doom3 αλλα κατι ειπες για κλειστους χωρους και τερατα ...:-)

• Moderators
Δημοσ.

Και το Rainbow 6 έχει ομάδα(εκτός αν είσαι μούρη και πας Lone wolf, αλλά αυτό ήταν στα παλιά, δεν έχω δοκιμάσει τα πιο νέα).

Γενικά πολύ δύσκολα κριτήρια... :(

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο game, απλά θα συμφωνήσω και με τα τρία κριτήρια που έθεσε ο fwtonio. Τα FPS που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο (τα τελευταία χρόνια) είναι τα Far Cry, ΜοΗ και CoD.

[...]

Ποιο να προτιμείσω το 1 ή το 2

Θα έλεγα και τα 2 αλλά επειδή πιθανόν να βαρεθείς το too much σκηνικό του Β'ΠΠ δες το 2. Σε κάποιες αποστολές είσαι μέλος ομάδας αλλά μη σε αγχώνει ιδιαίτερα :)

Δημοσ.

Half-life 2 και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο :) Eλαχιστα κλειστοφοβικα σημεια αλλα δεν θα εχεις προβλημα. και εγω ειμαι στο δικο σου στυλ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...