fwtonio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Αν και είμαι οπαδός των παιχνιδιών στρατηγικής, πρόσφατα τελείωσα το Far Cry και έμεινα εντυπωσιασμένος (είχα να ευχαριστηθώ τέτοιο παιχνίδι από το Medal of Honor). Τα γραφικά υπέροχα, ο εξωτερικός κόσμος φανταστικός (μέρα-νύχτα) κτλ. Θα ήθελα να μου προτείνετε αντίστοιχα παιχνίδια τα οποία: 1. να ΜΗΝ έχουν τέρατα-ζόμπι... 2. να ΜΗΝ είσαι μέλος ομάδας (είμαι μοναχικός τύπος ) 3. τα κλειστοφοβικά κομμάτια να είναι περιορισμένα Φυσικά μπορείτε να προτείνετε και παιχνίδια που δεν υπακούουν στους κανόνες αλλά με μικρες αποκλίσεις...
metmat Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δώσε μια ευκαιρία και στο Pariah. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά είναι καλό.
desolatorXT Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Αν και είμαι οπαδός των παιχνιδιών στρατηγικής, πρόσφατα τελείωσα το Far Cry και έμεινα εντυπωσιασμένος (είχα να ευχαριστηθώ τέτοιο παιχνίδι από το Medal of Honor). Τα γραφικά υπέροχα, ο εξωτερικός κόσμος φανταστικός (μέρα-νύχτα) κτλ. Θα ήθελα να μου προτείνετε αντίστοιχα παιχνίδια τα οποία: 1. να ΜΗΝ έχουν τέρατα-ζόμπι... 2. να ΜΗΝ είσαι μέλος ομάδας (είμαι μοναχικός τύπος ) 3. τα κλειστοφοβικά κομμάτια να είναι περιορισμένα Φυσικά μπορείτε να προτείνετε και παιχνίδια που δεν υπακούουν στους κανόνες αλλά με μικρες αποκλίσεις... Ε μα ρε φίλε μου, εσύ χάνεις όλο το καλο......
fwtonio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 dokimase to half life 2 Νόμιζα ότι είχε τέρατα... Call of Duty και ξέρο ψωμί Ποιο να προτιμείσω το 1 ή το 2
islas canarias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Τα καλύτερα δειγματα κατα τη γνωμη μου αυτη τη περιοδο ειναι το half life 2 με την συνεχεια του Episode 1, και φυσικα Call of Duty 2. Θα ελεγα και το Doom3 αλλα κατι ειπες για κλειστους χωρους και τερατα ...
^DiMioN^ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εγώ πάλι λέω Quake 4 και ξερό ψωμί. Αλλά έχει τέρατα!!! Δες και το Rainbow 6. Με εντυπωσίασε!
^DiMioN^ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 FEAR να παιξει ΤΕΛΟΣ LOL! Καθόλου κλειστοφοβικό!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Και το Rainbow 6 έχει ομάδα(εκτός αν είσαι μούρη και πας Lone wolf, αλλά αυτό ήταν στα παλιά, δεν έχω δοκιμάσει τα πιο νέα). Γενικά πολύ δύσκολα κριτήρια...
islas canarias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 LOL! Καθόλου κλειστοφοβικό! Μπαααααααααα μα τι λετε τωρα ;-)
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο game, απλά θα συμφωνήσω και με τα τρία κριτήρια που έθεσε ο fwtonio. Τα FPS που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο (τα τελευταία χρόνια) είναι τα Far Cry, ΜοΗ και CoD. [...]Ποιο να προτιμείσω το 1 ή το 2 Θα έλεγα και τα 2 αλλά επειδή πιθανόν να βαρεθείς το too much σκηνικό του Β'ΠΠ δες το 2. Σε κάποιες αποστολές είσαι μέλος ομάδας αλλά μη σε αγχώνει ιδιαίτερα
dre@mc@tcher Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Half-life 2 και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο Eλαχιστα κλειστοφοβικα σημεια αλλα δεν θα εχεις προβλημα. και εγω ειμαι στο δικο σου στυλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.