Προς το περιεχόμενο

Age II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και κανένας δεν πατάει στο <B>άλλο</B> forum είπα να κάνω εδώ την ερώτηση. Έχω ψάξει παντού και δεν το έχω βρει! Μιλάω για το AOEII Expansion το "demo". Δεν θα έκανα αυτό το topic αν δεν υπήρχε πραγματικά πολύ μεγάλη βιασύνη! Ελπίζω να καταλάβατε τι ζητάω και thanx προκαταβολικά!<P>------------------<BR>Look Into My Eyes, You'll See Who I Am, My Name Is Lucifer Please Take My Hand.

Δημοσ.

Προφανώς παρεξηγήσατε το νόημα του post... απλά αντικατέστησα την απαγορευμένη πλέον λέξη του forum με την λέξη demo για να μην θέσω σε κίνδυνο το site. Το "άλλο" forum δεν είναι άλλο από το ακατονόμαστο...<P>------------------<BR>Look Into My Eyes, You'll See Who I Am, My Name Is Lucifer Please Take My Hand.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά το ήθελα στο τριήμερο για multiplayer...anyway ευχαριστώ... θα αποτανθώ στον Μαυρογένη.<P>------------------<BR>Look Into My Eyes, You'll See Who I Am, My Name Is Lucifer Please Take My Hand.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλα μωρε τι μου τα γραφεται με *^#$(^&$#(*^&*%(λες και αμα θελει να καταλαβει καποιος δεν μπορει ;)).

(αυτο ειχα να πω :-D)

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει επειδή το αρχικό ποστ είναι πριν 7 χρόνια και από τότε το ινσόμνια έχει αλλάξει 40.000 εκδόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...