Προς το περιεχόμενο

ebay έλεος (για ebayers)

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epeidi den exo ta kouragia na sou e3igiso ti ennoo i den 9es na katalaveis ...

1.o filos sou g@mise ena account e-bay + paypal (ekane vlakeia kai sosta efage sout)

2a.esi (skeptomenos yperaplousteumena) psonises me 3eni karta

auto den einai nomimo, dioti i karta einai apolyta prosopiki kai me tin diki mou den mporei na psonisei oute o aderfos mou ara kai mono gia auto EPREPE na fas ban

2b.kai malista oxi mono psonises me 3eni karta alla me karta pou eixa faei ban pio noris apo ebay epeidi o idioktitis ekane @@ .... eeee min zitas kai ta resta ...

sou fainontai logika auta ?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

stin periptosi sou pliroses gia dio logariasmous me tin idia karta

Τραγικο λαθος.

Πλήρωσα απο ένα λογαριασμο ebay με 2 διαφορετικους λογαριασμους paypal (διαφορετικα στοιχεια μιας και ο ενας ειναι του φιλου).

Αυτο σημαινει 2 διαφορετικες καρτες και τελειως διαφορετικα στοιχεια.

Αμα το ψαξουν λοιπον θα δουνε οτι στο δικο μου ebay account αντιστοιχουν τα στοιχεια που εχω δωσει με αυτα του paypal (μιας και εχω δωσει τα ιδια).

Αντιστοιχα αμα δουνε το account του φιλου μου θα δουνε οτι και αυτος εχει δωσει τα ιδια στοιχεια με το paypal account του.

Μιλαμε για 2 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα accounts με τελειως διαφορετικα στοιχεια.

efoson exoun kanei sosta tin douleia tous.

ta feedback sou kai si san xristis einai stagona ston okeano ton ypoloipon xriston pou zitane na apokleisoun tetoia atoma me tetoies simperifores hit n run.

Πρωτον εγω λεω στοκους αυτους που κανουν την πολιτικη του ebay. Ο υπαλληλος αν του εχουν πει να κανει αυτα που κανει τοτε προφανως και κανει σωστα τη δουλεια του. Ειναι ομως ΤΕΛΕΙΩΣ με τελειως ΛΑΘΟΣ να απανταει καθε αφορα χωρις να ξερει το ιστορικο και να μην του ριχνει ουτε μια ματια. Δεν προλαβαινει? Αρα δεν εχουν πολλους υπαλληλους και αρα δεν μπορουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους. Γιατι μη μου πεις οτι οταν καποιος απανταει σε ενα mail τετοιου ειδους, δεν πρεπει να ξερει τι εχει γινει...

Απο οπου και να το δεις λοιπον, μπαζει το συστημα τους...

Critter είσαι λάθος ρε φίλε πως να το κάνουμε δηλαδή.

Κι εγώ αν μου δανείσει ο φίλος μου την κάρτα του και πάω να ψωνίσω και αν τελικά αυτή η κάρτα είναι σε μαύρη λίστα θα δέσουνε και εμένα που τη χρησιμοποιώ.

Και εσύ χρησιμοποιήσες έναν black listed λογαριασμό paypal με το account σου. Να μην το έκανες. Πέρα από το τι έκανε ο φίλος σου φταις εσυ που χρησιμοποιήσες το λογαριασμό του.

Το θεμα ρε πουστη μου ειναι οτι γραφετε χωρις να εχετε ΚΑΝ κατανοησει το θεμα. Ειπα εγω πουθεμα οτι ο paypal λογαριασμος του ήταν blacklisted? TO EBAY ACCOUNT TOY HTANE BLACKLISTED και προφανως δεν το χρησιμοποιησα. Οτι χρησιμοποιησα ηταν whitelisted. Και το paypal account του ακομα λειτουργει κανονικα οπως και το δικο μου.

Αλλη μια τρυπα λοιπον. Αφου ειμαι απατεωνας, κλεισε μου και το paypal.

Παντως δεν ειναι κακη ιδεα να στειλεις ενα βιογραφικο στο ebay ;)

Δημοσ.
epeidi den exo ta kouragia na sou e3igiso ti ennoo i den 9es na katalaveis ...

2a.esi (skeptomenos yperaplousteumena) psonises me 3eni karta

auto den einai nomimo, dioti i karta einai apolyta prosopiki kai me tin diki mou den mporei na psonisei oute o aderfos mou ara kai mono gia auto EPREPE na fas ban

ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2. Αν ψωνιζα ΕΓΩ θα τα εστελνα σπιτι μου. Αυτο που παρειγγειλε το εστειλε σπιτι του και στο ονομα του.

Απλο δεν ειναι?

Αλλα ακομα και αν με κατηγορουσανε οτι και καλα παρηγγειλα κατι για καποιον για να του χρεωσω την καρτα (πως καποιοι παραγγελνουν πιτσα και τη στελνουν αλλου για πλακα), αυτο εχει λυθει γιατι και ο φιλος μου στα e-mail του τους εχει ξεκαυαρισει οτι για ολα φταιει αυτος και οτι η παραγγελεια ητανε δικια του. Μαλιστα τους εχει στειλει και αυτος εγγραφα που στην τελικη απαλλασουν εμενα απο τη διπροσωπια.

2b.kai malista oxi mono psonises me 3eni karta alla me karta pou eixa faei ban pio noris apo ebay epeidi o idioktitis ekane @@ .... eeee min zitas kai ta resta ...

sou fainontai logika auta ?

Αν ειχε φαει ban η καρτα τοτε πως ψώνισα? Σου φαινεται λογικο αυτο? :D

Δημοσ.

Τραγικο λαθος.

Πλήρωσα απο ένα λογαριασμο ebay με 2 διαφορετικους λογαριασμους paypal (διαφορετικα στοιχεια μιας και ο ενας ειναι του φιλου).

Αυτο σημαινει 2 διαφορετικες καρτες και τελειως διαφορετικα στοιχεια.

Αμα το ψαξουν λοιπον θα δουνε οτι στο δικο μου ebay account αντιστοιχουν τα στοιχεια που εχω δωσει με αυτα του paypal (μιας και εχω δωσει τα ιδια).

Αντιστοιχα αμα δουνε το account του φιλου μου θα δουνε οτι και αυτος εχει δωσει τα ιδια στοιχεια με το paypal account του.

Μιλαμε για 2 ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα accounts με τελειως διαφορετικα στοιχεια.

gia ksanaskepsou to ligo.

1 ebay account esi kai 1 o filos sou dio pou plirothikan me to idio paypal.

sto ksanaleo mipos tixon kai den to exeis katalavei.

ta mona stoixeia pou mporei kapoios na tsekarei einai ta stoixeia tou paypal pou diastavronontai apo tin database ton trapezikon synallagon. onomata dieythinseis klp. opote kai ta idia tilephona kai oi idies dieythinseis.

ara 1 blacklist paypal eksipiretei 2 account ebay.

Πρωτον εγω λεω στοκους αυτους που κανουν την πολιτικη του ebay. Ο υπαλληλος αν του εχουν πει να κανει αυτα που κανει τοτε προφανως και κανει σωστα τη δουλεια του. Ειναι ομως ΤΕΛΕΙΩΣ με τελειως ΛΑΘΟΣ να απανταει καθε αφορα χωρις να ξερει το ιστορικο και να μην του ριχνει ουτε μια ματια. Δεν προλαβαινει? Αρα δεν εχουν πολλους υπαλληλους και αρα δεν μπορουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους. Γιατι μη μου πεις οτι οταν καποιος απανταει σε ενα mail τετοιου ειδους, δεν πρεπει να ξερει τι εχει γινει...

Απο οπου και να το δεις λοιπον, μπαζει το συστημα τους...

to sistima tous einai mia xara. an esi arneisai na apodexteis to aytonoito den sou ftaiei kapoios allos. to vlepeis opos sou ekgisisa apo pano monopleyra. stekese ston diko sou account pou einai mia xara alla den lamvaneis ypopsin sou oti an valeis ton eyato sou stin thesi tou filou sou ta pragmata einai opos sta eksigoume. exo ena account sto paypal me tin karta mou kai exo ena ebay account na kano plaka kai na ypologizo metaforika kai ena na psonizo kanonika. poso aploustera na sto po na to katalaveis.

to paypal sou profanos isxyei kanonika den sto exoun peiraksei

Δημοσ.

Critter..exeis dikio ap tin pleura sou(alla ante na to vreis)

autoi exoun apla psixri politiki kai etsi leitourgoun efoson i epafi eine aprosopi (plastiko xrima) kai exoun tosous users pou skasila tous esi.

to axti sou to ebgales..tora psaxe ti tha kaneis gia na mporeseis na litourgisis to ebay..isos me onoma patera-miteras-aderfis sou.. & new pistotiki.

Δημοσ.
Critter..exeis dikio ap tin pleura sou(alla ante na to vreis)

autoi exoun apla psixri politiki kai etsi leitourgoun efoson i epafi eine aprosopi (plastiko xrima) kai exoun tosous users pou skasila tous esi.

to axti sou to ebgales..tora psaxe ti tha kaneis gia na mporeseis na litourgisis to ebay..isos me onoma patera-miteras-aderfis sou.. & new pistotiki.

Ναι ρε συ, το εχω κανει ηδη αυτο. Απλα εστω και τα 10 feedbacks που ειχα τα χρειαζομαι γιατι αλλοι μπορει να λενε "σιγα το πραγμα" αλλα εγω δεν ειμαι κανας power user που σε μια μερα θα κανω 100 πωλησεις. Μου πηρε μισο χρονο να τα μαζεψω και το θεμα ειναι οτι θελω να πουλησω κατι ακριβο που με 0 feedback δεν θα το παρει κανεις. Γιάυτο εχω σκυλιασει.

Α!και να προσθεω οτι επειδη λογο σπουδων / δουλειας, σκαμπαζω και 5 πραγματα απο επιχειρηματικοτητα και οικονομικα, σε σοβαρες επιχειρησεις η φραση "Σιγα μην ασχοληθουμε με τον πελατακο" δεν υπαρχει. Ο νομος ειναι "Ακομα και το 1 ευρω εχει αξια"....Αλλωστε ετσι μεγαλωνουν οι εταιριες και αποκτανε φημη....Το λεω απλα επειδη ειπωθηκε και αυτο.

Δημοσ.

Μεχρι τωρα ειχα μονο 3 πωλησεις (3 κινητα). Τα αλλα ηταν αγορες.

Οι 2 πωλησεις που θελω να κανω ειναι

1.10 Nokia Sirocco Silver edition.

2.Εισιτηρια για το Final Four του Basket στην Αθηνα.

Το θεμα ειναι οτι τα sirocco δεν τα εχω παραγγειλει ακομα και μπορει να τελειωσει το stock του προμηθευτη στο Λονδινο. Με 0 feedback δεν θα τα παρω. Θα κανω πρωτα καμμια 10αρια αγορες (μνημες για psp ας πουμε που τις πουλαω ευκολα) για να παρω feedback και αν εχει stock ο αλλος, καλως.

Δημοσ.
Αν ειχε φαει ban η καρτα τοτε πως ψώνισα? Σου φαινεται λογικο αυτο? :D

LOGIKOTATO !!!

me logariasmo paypal den psonizeis mono apo ebay

VRE AN9ROPE, giati to paypal na stamatisei opoidipote synallagi eixe o filos sou me ena magazi (ektos ebay) stin ourougouai pou poulaei sfirixtres kai pou o filos sou einai kalos pelatis ???

epeidi ekane m@l@ki@ sto ebay ? xestike to paypal !!! ara o paypal logariasmos tou gia to paypal kai gia na psonisei otidipote 9elei EKTOS EBAY douleuei kanonika ...

O logariasmos tou paypal apo to ebay efage ban ... stin proti sinalagi pou ekane (o logariasmos paypal) efage ban kai o ebay user pou ton xrisimopoiise ... kai poli kala ekane dioti ...

1.oloi mas 9a mporousame na kanoume vlakeies kai na psonizoume me ebay account filou mas (i deutero diko mas) kai me diko mas paypal (ara pou einai i timoria)....

2.o filos sou 9a anagastei an 9elei na 3anapsonisei na xrisimopoieisei allou user ebay+paypal account ... diladi na plirosei allos gia ayton ... kai o idioktitis tou acoount prepei na empisteu9ei ton deutero ... pragma dyskolo stis meres mas .. ara dyskolies stin agora ... diladi timoria ...

ola ta parapano filika oso paei ...

Δημοσ.

Φίλε είμαι παντελώς άσχετος απο ebay αλλα βάζοντας την λογική μπορώ να θεωρήσω οτι το σύστημα βάσης δεδομένων του ebay "ανακάλυψε" την συσχέτιση ενός υγειούς λογαριασμού και ενός απο την black list. Οπότε σου λέει οτι μπορεί να είναι και ο ίδιος τύπος κλπ κλπ. Όσον αφορά τους υπαλλήλους δεν νομίζω (ακόμα και να ξέραν) να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν διότι απλά είναι τηλεφωνητές και απλά σου λένε ότι βλέπουν απο την οθόνη τους.

Δημοσ.
LOGIKOTATO !!!

me logariasmo paypal den psonizeis mono apo ebay

VRE AN9ROPE, giati to paypal na stamatisei opoidipote synallagi eixe o filos sou me ena magazi (ektos ebay) stin ourougouai pou poulaei sfirixtres kai pou o filos sou einai kalos pelatis ???

epeidi ekane m@l@ki@ sto ebay ? xestike to paypal !!! ara o paypal logariasmos tou gia to paypal kai gia na psonisei otidipote 9elei EKTOS EBAY douleuei kanonika ...

ola ta parapano filika oso paei ...

Ρε μαν, δεν πας για ψαρεμα?:P. Φιλικα το λεω γιατι δεν φαινεται να την παλευεις με το θεμα.

Το γραφω λοιπον τελευταια φορα με κεφαλαια γραμματα : ΨΩΝΙΣΑ ΜΕ ΤΟ PAYPAL ACCOUNT ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED, ΣΤΟ E B A Y ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ Η' ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΑΠΟ ΡΕΓΓΑ.

IS THAT CLEAR???????????????????????????

p.s :Τα greeklish απαγορευονται....μου εβγαλες να ματια.

Δημοσ.

diladi esy den katalavaineis giati eno psonises kanonika meta apo 2 meres ekanan ban to account sou ...

giati i routina euresis ypopton logariasmon etre3e meta apo 2 meres ...

kalo 3emperdema ....

Δημοσ.

Του φιλου μου το ebay account ομως, ητανε ηδη banned. Ειχε τρεξει δηλαδη η ρουτινα για αυτον. Δεν ισχυσε το ιδιο ομως για το paypal account του με το οποιο ψωνισα μεσω του δικου μου ebay account. Αυτο ειναι και ενα απο τα μεγαλα παραδοξα της υποθεσης.

Δημοσ.
Του φιλου μου το ebay account ομως, ητανε ηδη banned. Ειχε τρεξει δηλαδη η ρουτινα για αυτον. Δεν ισχυσε το ιδιο ομως για το paypal account του με το οποιο ψωνισα μεσω του δικου μου ebay account. Αυτο ειναι και ενα απο τα μεγαλα παραδοξα της υποθεσης.

profanos adinateis na katalaveis kai exeis kollisei stin mia pleyra pou se volevei.

ps. ta greeklish den apagoreyontai

Δημοσ.

Δεν υπαρχει πλευρα που δεν με συμφερει. Ακομα και το paypal του αλλου που χρησιμοποιησα-ε, για να πληρωσω το εκανα και οχι για να κλεψω.

Στην τελικη ας βαλουν ορο στο ebay, οτι οποιος κανει fake bids, θα του δεσμευουν το ποσο της προμηθειας απο το paypal του. Να δουμε τοτε ποιος θα κανει εστω και λαθος μαγκιες.

Επισης θα μπορουσαν να ζητησουν αποζημιωση απο τον χρηστη που εκανε τα fake bids όση η προμηθεια και αν δεν τους την εδινε, τοτε να το κλειδωνανε το account. Αυτη τη στιγμη ειναι λες και βαζουν καποιον φυλακη χωρις δικη.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλος μου θα την εδινε την αποζημιωση για να μην γινει ολο αυτο το νταβαντουρι μιας και για 2 bids η προμηθεια ειναι πολυ μικρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...