Προς το περιεχόμενο

pioneer 112d

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exeis kanei auto to montelo?argei ligo perisotero apo ta previous montela gia na kanei read to diskaki i to kanei mono se mena?to bazo mesa idika pio poli me to authentika akougetai to oti paei na to diabasei alla kanei kamposa second diabasma mexri na to kanei spin.exei last firmware.to exei kaneis na mou pei an ine normal pou logika normal ine apla malon thelei ligo perisotero xrono idika me ta authentika.

Δημοσ.
ναι, ρε παιδιά, πείτε κάτι. ενδιαφέρομαι να το πάρω κ τώρα ο poulinos με ανησύχησε! είναι καλό;

kala min agxonesai.pantos ego aurio tha paro allo ena logika opote tha sigkrino.apla ipa oti argei ligaki.kata ta alla exo parei 100 pioneer kai ola skilia.

Δημοσ.
kala min agxonesai.pantos ego aurio tha paro allo ena logika opote tha sigkrino.apla ipa oti argei ligaki.kata ta alla exo parei 100 pioneer kai ola skilia.

καλά ρε συ, δεν αγχώνομαι κιόλας, αλλά επειδή κ εγώ μια ζωή με pioneer την έχω βγάλει, μου κάνει εντύπωση! τεσπά, περιμένω άποψη κ από το 2ο drive σου!

Δημοσ.

kapote thimame se ana montelo reader ta authentika ta diabaze komatia kai ta antigrafi poli arga.tora ida to anapodo alla sto posi ora kanei na diabasei to cd.tha sou po logika aurio.

Δημοσ.

Re pedes giati stamatise poia na vgazei dvdrom h pioneer poy itane kai gia emena korifi ta dvdrom tis kai oxi mono. Eixa parei to 111d alla me xalase para poly oti akoygotane tromera poli kai den egrafe kai toso grigora oso tha hthela se sigrisi me ena paliotero nec 4550 poy eixa. ola ide atapi etsi.

Δημοσ.
kai pia i diafora 112d me 112l????

To 112d diabazi mono dvd-ram eno to 112L grafei dvd-ram kai einai labelflash (gia opoios xreiazete labelflash dld).

Re pedes giati stamatise poia na vgazei dvdrom h pioneer poy itane kai gia emena korifi ta dvdrom tis kai oxi mono. Eixa parei to 111d alla me xalase para poly oti akoygotane tromera poli kai den egrafe kai toso grigora oso tha hthela se sigrisi me ena paliotero nec 4550 poy eixa. ola ide atapi etsi.

Stamatise na bgazei dvd-rom malon logo toy kostoys, afoy me 5-10 euro parapano mporeis na pareis ena dvd-rw poios o logos toy dvd-rom?

Pantos an psaxneis gia taxitita se engrafei h lisi einai h LG, btw, emena den 8a me poli enoxloyse o 8oribos(efoson grafi sosta), dld apokliete na kanei poio poli 8oribo apo to 7173 ths nec.

Δημοσ.

ti na po.ego pou to ixa den mou kanei tipota trelo thorivo.tora giati stamatise den xero.na lega oti ixe provlima san eteria den tha ebgaze oute dvd-rw.oso gia to ti apeginan ta alla 100 kai stin palia mou douleia alla kai se para polous pou exo balei pioneer den mou exei anaferei kapoios provlima gia tin ora.

To 112d diabazi mono dvd-ram eno to 112L grafei dvd-ram kai einai labelflash (gia opoios xreiazete labelflash dld).

Stamatise na bgazei dvd-rom malon logo toy kostoys, afoy me 5-10 euro parapano mporeis na pareis ena dvd-rw poios o logos toy dvd-rom?

Pantos an psaxneis gia taxitita se engrafei h lisi einai h LG, btw, emena den 8a me poli enoxloyse o 8oribos(efoson grafi sosta), dld apokliete na kanei poio poli 8oribo apo to 7173 ths nec.

kai ti pas kai to pernas xima to firmware?apla mou fenetai paraxeno na mporeis na grafeis labelflash but u know.to 7170s pantos tis nec den mporo na po oti me enoxlei o thorivos an kai apo oti katalava den stamataei pote na kanei spin etsi akougetai ligaki.

Δημοσ.

@Poulinos

Des edw, sigoyra 8a exei perisotera, apla h diadikasia einai h idia apo to 111d poy ginontan me thn seira toy 111L, 3exasa na pros8eso oti alazei kai to booktype apo dvd+r se dvd-rom.

Emena me enoxli, akoygete les kai einai etoimo na apogio8i.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...