Προς το περιεχόμενο

nVidia MotherBoard

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοφάγωτη,

αλλά nForce 680i.... δεν θα έπερνα με τίποτα. Πολλά προβλήματα παρουσιάζουν.

Α επίσης βγαίνει το nForce 690 μήπως στρώσει λίγο η κατάσταση.

Τελικά μιλάμε για chipset ή πουκάμισα;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο γιατί δεν το έθεσα σωστά δεν εννοώ ότι χαλάνε, απλά είναι αρκετά ασταθές chipset και παρουσιάζει χαζοκολήμματα, χαζοασυμβατότητες, χαζοπροβληματάκια που δεν οφείλονται σε hardware πρόβλημα και όταν μάλιστα έχει σκάσει τόσα χρήματα δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί στην κρητική

Δημοσ.

Αρκετά καλό μ/β...ψιλοαλμυρό βέβαια ..!

Σωστά αυτά που αναφέρει ο φίλος MpOuZ αλλα λογικά θα βγάλουν και κανένα

νεο bios και θα στρώσει η κατάσταση (αν υπάρχει τέτοια περίπτωση) .

Οσο για παραληλες-σειριακες -ide κτλ... εκτος αν εχεις κανα παλιο εκτυπωτη η κανα δυο ide δισκους η αν κανεις κατι ειδικο που απαιτει σειριακη συνδεση...

...δεν νομίζω οτι θα μας λείψουν! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Αρκετά καλό μ/β...ψιλοαλμυρό βέβαια ..!

Σωστά αυτά που αναφέρει ο φίλος MpOuZ αλλα λογικά θα βγάλουν και κανένα

νεο bios και θα στρώσει η κατάσταση (αν υπάρχει τέτοια περίπτωση) .

Οσο για παραληλες-σειριακες -ide κτλ... εκτος αν εχεις κανα παλιο εκτυπωτη η κανα δυο ide δισκους η αν κανεις κατι ειδικο που απαιτει σειριακη συνδεση...

...δεν νομίζω οτι θα μας λείψουν! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα παλιό εκτυπωτή με παράλληλη θύρα αλλά απο ότι έμαθα υπάρχει αντάπτορας σε USB!!!Λέω και εγώ!!!Έχω γεμίσει με USB θύρες 10 σε αριθμό... :???:

Δημοσ.

Ναι βρε παιδί μου ,δεν είπα οτι είναι πιο φτηνό, αλλά γενικά προτιμώ την hardware λύση οταν είναι διαθέσιμη. Αλλα αν πάρεις το usb σιγουρέψου για τυχόν προβλήματα συμβατότητας...

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική πλακέτα δε παίρνει την ψύκτρα επεξεργαστή ZALMAN!!!Επειδή δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο θέλω κάτι αθόρυβο!!!Για δώστε μου τα φώτα σας...

Δημοσ.

Kaloriziki file! :D

Kai ego akouo olous na lene to 680i provlimata. blah blah blah. Ego den exo oute ena :/ ( me mia ABit 680i )

Btw: ego exo tin ultra120 (pou sigoura kanei stin evga 680i) me enan C2D6300 kai den exo kan anemistira pano :P opote.. katalaveneis :P

Δημοσ.
Kaloriziki file! :D

Kai ego akouo olous na lene to 680i provlimata. blah blah blah. Ego den exo oute ena :/ ( me mia ABit 680i )

Btw: ego exo tin ultra120 (pou sigoura kanei stin evga 680i) me enan C2D6300 kai den exo kan anemistira pano :P opote.. katalaveneis :P

Λοιπόν:

Πρόβλημα παρουσιάζει ο RAID σε Windows Vista μόνο και μέχρι να βγει το αναμενόμενο update!!!Επίσης δεν δουλεύει ένα τρι-πηνικό!!!

Τώρα:

Έχω ένα Chieftec 550 Watt Αθόρυβο!!!GeForce 7800GT με 3 Σκληρούς Εσωτερικούς και 2 Εξωτερικούς!!!Ενα 12cm ανεμηστηράκι, μία ψύχτρα INFINITY αθόρυβη που έχει επίσης ένα 12cm ανεμηστηράκι!!!Αλλά ακούω θόρυβο!!!Μήπως έχει καμμια επιλογή η μητρική πλακέτα?????Έχουν περαστεί οι drivers της μητρικής πλακέτας...

Δημοσ.
[...] Έχω ένα Chieftec 550 Watt Αθόρυβο!!!GeForce 7800GT με 3 Σκληρούς Εσωτερικούς και 2 Εξωτερικούς!!!Ενα 12cm ανεμηστηράκι, μία ψύχτρα INFINITY αθόρυβη που έχει επίσης ένα 12cm ανεμηστηράκι!!!Αλλά ακούω θόρυβο!!!Μήπως έχει καμμια επιλογή η μητρική πλακέτα?????Έχουν περαστεί οι drivers της μητρικής πλακέτας...

Επιλογή για γενικά αθόρυβη λειτουργία, αδύνατον να έχει. Άσε που μόνο οι 5 σκληροί αρκούν για να πάψει το σύστημα να είναι (τελείως) αθόρυβο. Δοκίμασε να σταματήσεις τα fans για να δεις από που προέρχεται ο θόρυβος.

edit:

Λοιπόν:

Πρόβλημα παρουσιάζει ο RAID σε Windows Vista μόνο και μέχρι να βγει το αναμενόμενο update!!!Επίσης δεν δουλεύει ένα τρι-πηνικό!!! [...]

Τι 'ν' αυτό; :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...