Προς το περιεχόμενο

ZoneAlarm Pro απορια.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εβαλα το βραδακι και μεσα σε 8 ωρες μου εβγαλε 1400+ attempts οτι εχουν μπλοκαριστει. Καθε 2 δευτερολεπτα γινεται block και ενα attempt. Πολλα δεν ειναι; Δλδ οταν δεν ειχα firewall για 2 χρονια τι γινοταν;

Δημοσ.

μπα, μην το λες...

εγω το εχω περιπου 1 μηνα και εχει

62533 instrusions have been blocked since install

2494 of those have been high-rated

για να μην σου βγαζει αυτα τα ενοχλητικα μηνυματα, υπαρχει μια σχετικη ρυθμιση.οταν σου ξαναβγαλει το pop-up, τσεκαρε εκει που λεει να μην εμφανιζονται τα μηνυματα...

Δημοσ.

Εσυ το εχεις ενα μηνα, εμενα ομως ηδη πηγε 7.000 και δεν περασαν ουτε 12 ωρες!! Μηπως αυτο γινεται επειδη το εχω στο high και ειμαι σε stealth mode;

Δημοσ.

Αφου λεει οτι πιανει τα attacks τι αγχωνεστε? Και στο κατω κατω τα παιδακια που σκαναρουν ολοκληρα ip-ranges για να βρουν ανοιχτους στοχους ειναι παρα πολλα. κλεινεις τα μηνυματα και ησυχαζεις.. ;P

Δημοσ.

Λοιπον εγω εχω 21.000 attemps, αλλα κανενα απο αυτα δεν ειναι επικινδυνο. Απ' οτι ειδα, αμα εχεις το Internet Zone Secutiry στο High επιπεδο, μονο τοτε βγαζει τα attempts...

Αληθεια, κανα guide με ρυθμισεις για το Zone Alarm Pro υπαρχει;

• Moderators
Δημοσ.

Σου βγαζει guide ρυθμισης κατα την εγκατασταση του (για την ακριβεια, αμεσως μετα την εγκατασταση του).

εμενα γιατι απο την 7 και μετα μου εβγαζε κανονικο οδηγο ρυθμισων?

Δημοσ.

Πάντα έβγαζε τον οδηγό ρυθμίσεων κατά την εγκατάσταση. Σε όλες τις εκδόσεις.

Αλλά ο Luxx ψάχνει για οδηγίες χρήσεως του zone alarm.

Δημοσ.

Επειδη ειχα καιρο να βαλω το Zone Alarm. Σε αυτες τις εκδοσεις δεν χρειαζεται να ανοιγεις Ports, ετσι; Γιατι απο τοτε που το εγκατεστησα δεν βλεπω καποιο προβλημα με τις εφαρμογες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...