Προς το περιεχόμενο

ανάκτηση δεδομένων

theo37

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εγινε ολικο φορματ και αλλαγη συστηματος φακελων, ισως να ειναι πιο δυσκολο ή και αδυνατο....google---> recovery manager ή στο downloads.com ψαξε για τα freeware

Δημοσ.

Ontrack data recovery kai get data back(2 ekdoseis mia gia ntfs kai mia gia fat).Polu kala programmata kai ta duo alla oxi freeware i shareware.Tha parei polu wra analoga ton tupo recovery pou tha kaneis me to kathe programma.

Δημοσ.
Γνώμη μου είναι να μην κάνεις ανάκτηση δεδομένων και ειδικά αν μιλάμε για μεγάλα δεδομένα!!!Εχω μια εμπειρία..

Γιατι; αν επιτρεπεις; τι εννοεις;

για 2giga διαφορα αρχεια , ειχα κανει μια χαρα recovery

Δημοσ.

Γενικα γίνεται αλλα να είσαι έτοιμος για πολλαααα 24ωρα!!!

Ειδικά αν μιλάμε για αρχεία video...(μεγάλα αρχεία).

Για να κάνεις δουλειά όμως αγόρασε software με freeware και shareware ρισκάρεις εκτός απο τα δεδομένα σου και...πολύ χαμένο χρόνο...!

Δημοσ.

Για 200???Κάποια θα σωθούν ενώ κάποια αλλά θα δείξει ότι έχουν σωθεί αλλά δεν θα μπορείς να κάνει αναπαραγωγή/επεξεργασία/μεταφορά!!!Το ξέρω γιατι εδώ και 1,5-2 εβδομάδες με αυτό παιδεύομαι..

Δημοσ.
Για 200???Κάποια θα σωθούν ενώ κάποια αλλά θα δείξει ότι έχουν σωθεί αλλά δεν θα μπορείς να κάνει αναπαραγωγή/επεξεργασία/μεταφορά!!!Το ξέρω γιατι εδώ και 1,5-2 εβδομάδες με αυτό παιδεύομαι..

ας σώσω και τα μισά prigipa με ποιο πρόγραμμα το έκανες?

Δημοσ.

Βασικά δεν έχει σημασία αν έχεις βάλει παραθύρια αλλα να έχεις ενα άλλο δίσκο παρόμοιας χωρητικότητας για να αποθηκευσεις ΕΚΕΙ τα ανακτημένα αρχεία...φίλε prigipa_m το έχεις κάνει αυτό και τι software χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

Pedes iparxoune progs pou kanoune anakstisi akoma ke meta apo 10 format ... to exw dei me ta matia mou ... Enas filos ixe pou ekane katalathos format se 500ri full mp3,tou ton ekane enas tipos anaktisi,ena kolo prog ine ala pio idea den exw pos legete... ine kalo na to vroume pantos giati h anaktisi paei 1 euro to giga peripou !!! an ine poli simantika afta pou exis mesa se ekmetalevonte sto epakro .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...