21century Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το 2ο της Σονυ ειναι σαφως καλυτερο σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα του αλαλ ειναι παλι υπερτιμημενο γιατι με το ποσο των 1090 μπορεις να παρεις καιτ ποιοτικο με core2 duo και σε τοσιμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Versatile Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Καλύτερα πάρε το VGN FE 31H.... Έπεσε αρκετά η τιμή του και έχει και core 2 duo όχι 2250 (533fsb). http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=892017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Όπως αυτό Toshiba Sattelite A100-784. (Το έκλεισα απο multirama που το βρήκα τελευταίο στα 890?, πάω να το πάρω το απόγευμα). 1GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 4GB, 100GB σκληρός στις 5400, καλό επεξεργαστή, καλό ήχο, WiFi, Bluetooth, "αδιάβροχο" πληκτρολόγιο, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (3,5 ώρες στο επίσημο site και σε άλλα) αλλά μικρή εγγύηση (1 έτος). Για την αδερφή μου να μπαίνει στο internet και να βλέπει κανα DVD νομίζω θα κάνει και με το παραπάνω... Αν ξέρει κανένας κανα κακό για τα toshiba ή για το συγκεκριμένο μοντέλο (που είναι σε προσφορά) και πρέπει να αλλάξω γνώμη ας μας ενημερώσει... Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Για κανα DVD ειναι σουπερ...αλλα ο ηχος ειναι μαπα.Εγω αναγκαστηκα και αγορασα αλλη καρτα ηχου PCMCIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Καλύτερα πάρε το VGN FE 31H.... Έπεσε αρκετά η τιμή του και έχει και core 2 duo όχι 2250 (533fsb). http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=892017 Εχει σκληρο στις 4200rpm, δηλαδη θα ειναι πιο αργο και απο χελωνα ενω θα το εχεις χρυσοπληρωσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Όπως αυτό Toshiba Sattelite A100-784. (Το έκλεισα απο multirama που το βρήκα τελευταίο στα 890?, πάω να το πάρω το απόγευμα). 1GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 4GB, 100GB σκληρός στις 5400, καλό επεξεργαστή, καλό ήχο, WiFi, Bluetooth, "αδιάβροχο" πληκτρολόγιο, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (3,5 ώρες στο επίσημο site και σε άλλα) αλλά μικρή εγγύηση (1 έτος). Για την αδερφή μου να μπαίνει στο internet και να βλέπει κανα DVD νομίζω θα κάνει και με το παραπάνω... Αν ξέρει κανένας κανα κακό για τα toshiba ή για το συγκεκριμένο μοντέλο (που είναι σε προσφορά) και πρέπει να αλλάξω γνώμη ας μας ενημερώσει... Πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ καλός. οοχι ειναι οκ,απλα αν μορεις παρε μια επεκταση εγγυησης +1 ή +2 χρονια,οτι σηκωνει η τσεπη σου εχεις ενα μηνα απο την μερα αγορας να παρεις επεκταση εγγυησης οποτε σκεψου το. δεν ειναι ακριβες παντως της τοσιμπα οι επεκτασεις Εχει σκληρο στις 4200rpm, δηλαδη θα ειναι πιο αργο και απο χελωνα ενω θα το εχεις χρυσοπληρωσει! εχω ακριβως οτι ιδιο με 1.66 cd (oxi c2d) FE21B και ειναι λιγο πιο γρηγορο απο χελωνα! αν δεν σε νοιαζουν τοσο οι επιδοσεις,το μηχανημα ειναι σουπερ,αν θες επιδοσεις, κοιτα κατι σε τοσιμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solmyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Λιγο off-topic: 1GB μνήμη με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 4GB Αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι λενε σε μερικα laptops μεχρι 4 GB, αφου δεν υπαρχουν dimms των 2Gig και υπαρχουν μονο δυο slots ελευθερα:| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μαλλον οτι οταν βγουν θα τα αναγνωριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Versatile Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Εχει σκληρο στις 4200rpm, δηλαδη θα ειναι πιο αργο και απο χελωνα ενω θα το εχεις χρυσοπληρωσει! Δεν παίζει να είναι 4200... Είναι στανταρ 5400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δεν παίζει να είναι 4200... Είναι στανταρ 5400 Στο πλαισιο γραφει για 4200, αλλα σε αλλα site γραφει για 5400. Μαλλον 5400 θα ειναι μιας και το πλασιο κανει συχνα λαθη στο site του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Λιγο off-topic: Αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι λενε σε μερικα laptops μεχρι 4 GB, αφου δεν υπαρχουν dimms των 2Gig και υπαρχουν μονο δυο slots ελευθερα:| δεν παιρνω ορκο αλλα νομιζω καπου εχω δει τετοια ντιμακια για λαπτοπ για πισι υπαρχουν σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.