Προς το περιεχόμενο

Kainourios Sto Mac

tsabasid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalhspera.Skeftomai na agorasw kainourio laptop kai mia apo tis pi8anes epiloges mou isws einai kai kapoio ths oikogeneias mac.Mporei kapoios poio empeiros na mou pei ta proterhmata enanti twn sumbatikwn apo apopsh hardware kai ta proterhmata tou software(Macos x) enanti windows (h kai pi8anon linux)?

Euxaristw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από πλευράς hardware λίγα είναι τα προτερήματα. Γενικά έχουν πλήρη εξοπλισμό. Αυτό σου κάνει τη διαφορά είναι η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία. Αξιοπιστία σου κατά ένα μέρος προέρχεται KAI από τη σταθερότητα του λειτουργικού.

Για τα υπόλοιπα ερωτήματα, ψάξε λίγο στο φόρουμ, έχουν απαντηθεί εκτενώς.

Αν θέλεις να ανοίξεις τα μάτια σου παρ το... Και μάλιστα με κλειστά μάτια.. ;)

Πες μας όμως για τι δουλειά το θέλεις για να σου πούμε ακριβώς.

Φιλικά

Στον προγραμματισμό έχεις ψιλοπρόβλημα. Εκτός και αν τρέξεις παράλληλα κάποιο Win/Linux, ή συνδεθείς μέσω terminal σε κάποιο *nix server.

Βασικά με το Java και PHP/SQL δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα (για το πρώτο κυκλοφορεί κανονικά και το Eclipse, ενώ για το δεύτερο υπάρχει αντιστοιχο εργαλείο). Για asp και C ψιλο-χλωμά τα πράγματα.

Αν μιλαμε για το Macbook Pro τοτε υπαρχει διαφορα και στο Hardware, προσωπικα δεν εχω δει ποτε Notebook με αντιστοιχο WiFi εξοπλισμο, τετοια webcam κλπ. Απο εκει και περα δεν εχω ξανα πιασει στα χερια μου ενα τοσο στιβαρο μηχανιμα παρα την ελαφραδα του εικονικα λογου του φοβερου design, επιπλεον να αναφερω το καταπληκτικο και ΜΕΓΑΛΟ trackpad γιατι τα περισοτερα ειδικα τα Toshiba εχουν ενα το οποιο θαρεις σκεφτηκαν να το φτιαξουν για 2 χρονων παιδια. Επιπλεον φοβερο keyboard, ειδικα η αισθηση οταν πατας τα κουμπια και φωτιζουν και την νυχτα. Τελευταιο αλλα οχι ασημαντο ΟΛΟΚΛΗΡΗ η κασα του ειναι απο αλουμινιο πολυ καλης ποιοτητας, αυτο και αν δεν το εχω ξαναδει. Αρα διαφορα hardware δεν υπαρχει στην καρτα γραφικων, cpu, ram, αλλα σε ολα αυτα που ανεφερα, οσο για το MacBook, προσωπικα πιστευω πως ειναι το πιο καλα στημενο entry level Notebook που υπαρχει και μπορει να συγκριθει ανετα με Notebook μεγαλυτερης κατηγοριας τιμης. Αυτα απο μενα :D Καλες αγορες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...