parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Τί μητρική έχεις τώρα, ΑΜ2 ή 939; 2πύρηνους για 939 socket δε νομίζω να βρεις καινούριους, μόνο σε στοκ κάπου ή από αγγελία. Αν έχεις ΑΜ2 και μονοπύρηνο επεξεργαστή, δεν έχεις και πολλές επιλογές, εκτός και αν επαληθευθούν οι φήμες ότι τα επερχόμενα μοντέλα της AMD εκτός από AM3 θα παίζουν και σε ΑΜ2...
alexgn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 :-? :-? :-? έχεις δίκιο ημουν γιγο ασαφής ...τωρα δεν έχω desktop εχω μεινει με το laptop ..και θέλω να φιαξω ένα απο την αρχη. Επειδη εχω βρει στοκ μονοπυρηνους 939 σε καλη τιμη αξιζει το κοπο η να παω σε ΑΜ2? :? (δεν το συζηταω για intel..για τα χρηματα που διαθετω δεν έχει κατι ... )
kostasSTi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 parsifal δεν είπε κανένας οτι είναι μάπα εταιρία η AMD ή οτι δεν έχει καλούς επεξεργαστές. Για την ακρίβεια δεν έχει καθόλου επεξεργαστές. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Δεν πήραμε από την αρχή διπύρηνους με τη λογική να τους πάρουμε αργότερα. Και ξαφνικά δεν υπάρχει πουθενά και σε κανένα ράφι 939 επεξεργαστής! Για 478 βρίσκεις ακόμα και επεξεργαστές αλλά και μητρικές. Γιατί να χαθεί από τη μια μέρα στην άλλη το 939??Λείαν επιεικώς απαράδεκτο από τη μια από τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργαστών στον κόσμο. Στο κάτω κάτω με αυτό που έκανε, όχι μόνο δε μας έβαλε με το ζόρι να πάμε στο ΑΜ2, αλλά στην επόμενη αναβάθμισή μου θα πάρω INTEL μόνο και μόνο για τη μανούρα που μας κάνανε! Και άντε, εγώ βρήκα ένα used 4400+ και τον πήρα. Πόσοι πουλάνε τέτοιους επεξεργαστες? Δε μπορεί μια τόσο μεγάλη εταιρία να κρεμάει έτσι τους πελάτες της...
evkar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 παιδιά , μην το παιδεύετε το πράγμα , αυτή τη στιγμή η AMD έχει ηττηθεί κατά κράτος . Και εδώ που τα λέμε καλά να πάθει , όπως καλά να πάθει και παλιότερα η intel . Ρωτήστε οπιονδήποτε έμπορο από stournari valley μέχρι cebit .H πλατφόρμα AMD , ΔΕΝ περπατάει καθόλου . Τώρα τι θα γίνει το 2010 , ή το το 2039 , θα σας γελάσω ...
Delirium Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 parsifal να σε ρωτήσω ,δεν κάνω κάτι exreme με το πισι μου, αξίζουν τα 150? παραπάνω για να πάρω ΑΜ2+ 64Χ2 απο 939 και μονοπύρηνο 4000+ Dratomai tis efkairias, na apantiso ki ego: O-X-I
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.