Προς το περιεχόμενο

Νέοι επεξεργαστές AMD?

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε τι γίνεται με την AMD?

Πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει καινούρια σειρά επεξεργαστών?

Κάποια είδηση? Link?

Δημοσ.

δωσε 2 λεξεις στο γουγλη (AMD Barcelona) και θα μαθεις οτι υπάρχει, να μην στα κανω κοπη παίηστ. κριμα

• Moderators
Δημοσ.

Πω πω τι ειδαν τα ματάκια μου! Δεν θα παρω pc μεχρι ιουλη!!!

Πολύ χρησιμα λινκς parsifal!!

Edit: post no666 for me!!

Δημοσ.

Δηλαδή αν είχες σκοπό να κάνεις αναβάθμιση τώρα και έβλεπες το roadmap μέχρι 2010, θα βαστιόσουν μέχρι τότε...; :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

:lol: :o :shock: :shock: :shock:

Σλιουρπ!! Θα ξερογλυφομουν, αλλά δεν νομιζω να κρατιομουν!!

Αλλωστε το πρωτο pc της υπογραφης την παλεύει ακομα αρκετά!!

Δημοσ.
...Αλλωστε το πρωτο pc της υπογραφης την παλεύει ακομα αρκετά!!

Ε, εννοείται! Εδώ, το 1ο pc (από τα πολλά :-P ) της δικής μου υπογραφής άντεξε 5 χρονάκια! Αλλά το μυστικό είναι ότι σταμάτησα το gaming :mrgreen:

Αν δεν ήθελα x264 encoding/Gentoo Linux/programming για τη σχολή/βαριές εικονικές μηχανές, θα το κρατούσα μέχρι τέλους. Ε, είπα να πάρω κι εγώ στα κοντά έναν Ιντελάκο καινούργιο για άλλα 4 χρόνια...

Δημοσ.

Το γεγονός παιδιά είναι οτι η AMD αν και μας έκανε παρέα κάμποσο καιρό με καλούς επεξεργαστές, μας πίκρανε πολύ στο τέλος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην αγορά των Η/Υ, να αλλάζεις socket και σε ένα μήνα να μην υπάρχει επεξεργαστής από το παλιό ούτε για δείγμα. Μας ανάγκασε να αλλάξουμε μητρικές, μνήμες κλπ κλπ...

Δημοσ.

...και εγώ είμαι ένα απο τα θύματα της amd αν και πάλι το κοιτάω για μονοπύρηνο 4000+...(μαζοχισμός λέγεται αυτό :twisted: )...μου έχουν μέινει 2

μ/β 754 και εκτός απο κάτι sempron 3000 δεν υπάρχει τίποτα άλλο για αυτό το socket..:-( ...μάλλον τελικά θα φιάξω ένα τέτοιο για 24/7 download..να ξεκουραστεί και ο δόλιος ο υπολογιστής μου...εδώ και δυο χρόνια έχει γεμίσει 3 200ρηδες δίσκους:-D :-D

Δημοσ.

Καθήστε λίγο ρε παιδιά. Επειδή ξαναπήρε μετά από τόσον καιρό το πάνω χέρι η Intel με τους Core 2 Duo, έγινε ξαφνικά άχρηστη η AMD ως εταιρεία; Τόσα χρόνια, που «γάζωναν» οι Athlon 64 τους NetBurst επεξεργαστές, ακυρώθηκαν; Όσο για το socket 754, από εμφάνισής του τα περισσότερα hardware sites προειδοποιούσαν ότι δε θα περπατήσει πολύ από θέμα συμβατότητας με επόμενα μοντέλα CPU και προέτρεπαν τους χρήστες να επενδύσουν σε 939 μητρικές με κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Όσοι το έκαναν και αναβάθμισαν πέρυσι σε 64 X2 μοντέλα, δε νομίζω ότι το μετάνιωσαν ούτε ότι θα σκεφτούν σύντομα για αναβάθμιση...

Δημοσ.
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην αγορά των Η/Υ, να αλλάζεις socket και σε ένα μήνα να μην υπάρχει επεξεργαστής από το παλιό ούτε για δείγμα. Μας ανάγκασε να αλλάξουμε μητρικές, μνήμες κλπ κλπ...

Η intel κάνει το αντίθετ, βγάζει μεν επεξεργαστές κι για τα παλιά socket, αλλά αλλάζει soket κάθε τρεις και λίγο. Ίσως όχι και τόσο συχνά φέτος, αλλά παλιότερα πήγαινες να πάρεις επεξεργαστή και μητρική πακέτο αν ήθελες intel.

Δημοσ.

parsifal να σε ρωτήσω ,δεν κάνω κάτι exreme με το πισι μου, αξίζουν τα 150? παραπάνω για να πάρω ΑΜ2+ 64Χ2 απο 939 και μονοπύρηνο 4000+ :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...