Προς το περιεχόμενο

Μνημες μιξη

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα βαλω σε ενα pc μια kingston, μια crucial, μια twinmos και μια hynix, ολες 512 pc3200, θα δουλεψει χωρις προβλημα το συστημα σε ddr?Ποια ειναι καλυτερη η crucial ή η twinmos?

Δημοσ.

Λογικά δέν θα έχεις πρόβλημα,ειδικά αν oι χρονισμοί είναι οι ίδιοι.Ακόμα όμως και να μήν έχουν τους ίδιους χρονισμούς οι μνήμες,αυτόματα η πιο γρήγορη θα ρίξει την συχνότητά της και θα δουλεύει στην συχνότητα της πιο αργής μνήμης στο σύστημα σου.

Δημοσ.

εχω μια kingston (pc3200) και μια hynix (pc3200) στο συστημα και δουλευουν κανονικα ddr.Οταν ειχα μια pc 2700 και μια 3200 αν και ηταν και οι δυο 512 kingston ειχα πολλα προβληματα.τωρα μου εκατσαν πολυ φθηνα μια kingston που θα την παρω σιγουρα και μια crucial ή twinmos.Εχουν μεγαλες διαφορες?(η crucial και η twinmos?).ποια εχει τα ιδια timings με την kingston.Βασικα υπαρχει ενα μερος να δω ολα τα timings?

Δημοσ.

Κοίτα το θέμα τον μνημών είναι και λίγο ρουλέτα,μπορεί να σου βγεί πρόβλημα μπορεί και όχι.Όπως ανέφερες είχες πρόβλημα οταν έβαλες 2 Kingston (400+333).Αν έβαζες μνήμες άλλων εταιριών με τους ίδιους χρονισμούς (400+333) μπορεί να μήν αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την Twinmos εναντι της Crucial,καλό θα ήταν αν υπάρχει η δυνατότητα (αν μιλάμε για πώληση απο ιδιώτη και όχι απο κατάστημα) να δοκιμάσεις πρώτα της μνήμες πριν της αγοράσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Λογικά δεν θα εχεις προβλημα, αλλά τσεκαρε εαν ειναι PC3200 γιατι εαν τις βαλεις σε AMD συστημα μπορει να κλατάρει ο memory controller τους (κλαταρει= ασυμβατοτητα).

Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορω να τις δοκιμασω και γι αυτο θα ηθελα να βρω τα timings των 2 για να τα συκγρινω με την kingston.ευχαριστω παντως

το συστημα ειναι amd nforce4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω στο σύστημα μου 1 GB Geil pc4400 (2 X 512) + 1 GB OCZ pc4000 (2 Χ 512). Έχω κάποια προβληματάκια, αλλα για την ώρα τα αντέχω...

Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να ξέρεις χωρίς να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Ego sou proteino twinmos giati sinithos exei kalitera latencies... Episis epidi i twinmos kataskeuazei chips moni tis kai i crucial oxi. Ego exo 2 x 1gb twinmos kai eimai ipereuxaristimenos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...