Προς το περιεχόμενο

Εξαφανιστηκε Το Dvdrw!

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικάρια, ακούστε αυτό …

Εδώ κ μερικές ημέρες, εντελώς ξαφνικά, εξαφανίστηκε το εικονίδιο του dvdrw από τον «Υπολογιστή μου». Από τότε δοκίμασα ότι μπόρεσα να σκεφτώ (ακόμα κ φορμάτ!). Η μοναδική ενέργεια που φάνηκε να βοηθάει, είναι η «επαναφορά συστήματος», αφού για λίγες ώρες έως μέρες μετά, «βλέπω» το rw. Μέχρι την επόμενη στιγμή που ξανα-εξαφανίζεται!!!

Διαθέτω τον acer 1360, με toshiba – samsung dvd-rw l-532a T150.

Τι φαντάζεστε ότι μπορεί να συμβαίνει;;;

Δημοσ.

Μήπως δεν κανει καλή επαφή ; Έχω το ίδιο αντιγραφικό και το παθαίνει και 'μένα μερικές φορές.Αν είναι αυτό το πρόβλημα (ίσως παρατηρήσεις να'ναι λίγο πιο έξω) προσπάθησε να το σπρώξεις προσεκτικά και καλύτερα από ένα σταθερό μέρος του που φαίνεται στα δεξιά μόλις το ανοίξεις.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν πρέπει να είναι κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι στο σημείο που να είναι εμφανές. Λέτε να πρέπει να ανοίξω το laptop κ να ψάξω καλώδια κ συνδέσεις; (κ δεν τα πάω καλά...) Κ εαν ναι, γιατί επανεμφανίζεται με επαναφορά κ εξαφανίζεται μετά από κάποιο διάστημα;;;

Δημοσ.

Για αυτο "παιζει"και hardware και windows, αν τα win δεν "δουν" το dvd στο boot δεν το εμφανιζουν , αλλα μπορει να ειναι και hardware ,m/b ,cable ...αλλα επειδή αναφέρεις οτι με επαναφορά

φιάχνει....χμ κοιτα τι έχει αλλάξει μετα το σημείο που επαναφέρεις τα win...ίσως να βρείς εκεί την λύση.

Δημοσ.

πηγαινε my computer δεξι κλικ, properties, hardware, ανοιξε το device management και δες απο εκει στο dvd αν ειναι ενεργοποιημενη η συσκευη

ή πηγαινε control panel, administrative tools, computer management, kai sto storage, libraries με αυτον τον τροπο μπορει να κανει conflict με καποια αλλη συσκευη και να παιρνει το ιδιο γραμμα, καπως το αλλαζεις δεν θυμαμαι ας συμπληρωση καποιος

Δημοσ.

Από το control panel-> Διαχειριση Υπολογιστή -> Διαχείριση Δίσκων, δεξί πάνω του και αλλαγή του γράμματος...

Όπως είπαν και τα παιδιά πρόσεξε αν το βλέπει στο boot.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους...έλεγξα ότι μου είπατε. Η συσκευή "φαίνεται" ενεργή κ έκανα μετονομασία...περιμένω κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα κ επανέρχομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...