Προς το περιεχόμενο

Vista & 2046 Ram!!!!!!

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτό είναι σχετικό.Δεν ξέρω για πόση ώρα λες, αλλά εγώ που τα έχω μια εβδομάδα σε συνεχή χρήση η Ram μένει σε σταθερά επίπεδα. Φυσικά αν τρέξω καμιά βαριά εφαρμογή, τότε ανεβαίνει η Ram.

Δημοσ.

SuperFetch monitors which applications you use the most and preloads these into your system memory so they'll be ready when you need them

pigi apo thn microsoft

auto pisteuo ginete me ton xrono xrisis kai oxi mesa se 2 imeres alla stadiaka

an gia paradeigma anigete mia efarmogh poli sixna ,auto katagrafete sto superfetch kai etsi meta apo kapia periodo xrisis h efarmogi tha anigei grigorotera

Δημοσ.

ego pou dokimasa na koumporo 4x1GB se vista ultimate 32bit eblepe mono ta 2.5GB mesa sta windows...

eno kata tin diarkia ekkinisis to bios kanonika anagnorize 4GB

• Moderators
Δημοσ.

Ποσες φορες θα το πουμε? Τα 32bit λειτουργικά βλεπουν μονο ως 2,5GB RAM. Αμα θες περισσοτερα-> Linux ή 64bit XP/Vista.

Δημοσ.
kai egw prosfata pou agorasa kainourgio laptop me vista kai 2048 ram ta vista lene 2046.to giati den to kserw omos ;)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μας έκλεψαν τα 2MB!!!!:cry:

Δημοσ.
Ναι ναι, κι εγω με 2048MB τα εβαλα, και τα αναψα (και αρχισα να κατεβαζω κτλ, msn, ολα τα services να τρεχουν απο πισω), το πρωι ετρωγαν 630ΜΒ ραμ, και το βραδυ σιγα σιγα εφτασαν να τρωνε 1,2GB απο τη ραμ!! Η διαχειριση της ραμ δεν πρεπει να ειναι ο,τι καλυτερο...

ρε παιδιά έχει υπωθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές αλλά τέσπα. η φιλοσοφία των Vista είναι ότι άδεια μνήμη = άχρηστη μνήμη. γι' αυτό και προσπαθούν να γεμίσουν όσο περισσότερη μπορούν.

Δημοσ.

Ωραια φιλοσοφια, γι αυτο οι νεοι φορητοι ενσωματωνουν κοντα στα 2 γιγικα μνημης, με το 1 γιγκα ειναι σαν xp με 512 ραμ αν μπορω να κανω ενα παραλληλισμο...

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά έχει υπωθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές αλλά τέσπα. η φιλοσοφία των Vista είναι ότι άδεια μνήμη = άχρηστη μνήμη. γι' αυτό και προσπαθούν να γεμίσουν όσο περισσότερη μπορούν.

Σορρυ φιλε, εγω το hardware section παρακολουθω. Δεν μπορώ να ξερω ποσες φορες εχει υπωθει εδω περα, γιατι πολυ απλα ειναι κατι που δεν με απασχολησε, λογω υπαρξης 2GB.

Συγνωμη και παλι και για το ΟΤ.

Συνεχιστε. :)

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο waves, κι εμενα τα vista φτανουν μεχρι ενος σημειου καταληψης μνημης και μετα σταθεροποιουνται. Και το σημειο αυτο ειναι κατω απο το 50% της RAM μου.

Παντως εγω που πηρα τα Vista εγκατεστημενα σε λαπτοπ, δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα...

Δημοσ.

@ georgeman: δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, ούτε έκανα το quote για να σου την πώ (απλά το δικό σου post ήταν καλύτερο για την απάντησή μου).

πάντως σχετικά με το thread εμένα αναγνωρίζει 1022mb από την 1gb που έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...