waves Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Παιδιά έβαλα τα windows vista home premium (καθαρή εγκατάσταση). Έχω 2Gb Ram κι ενώ στα XP στις ιδιότητες συστήματος, μου έλεγε ότι είχα 2048 Mb Ram τώρα στα Vista στις ιδιότητες συστήματος μου λέει ότι έχω 2046 Mb Ram!!! Που πήγαν τα 2 Mb Ram;;;;;;;;;;;;
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Που πήγαν τα 2 Mb Ram;;;;;;;;;;;; Τα έφαγε ο κακός ο λυκος Έτσι είναι (παρ' όλο που δεν ξέω γιατί). Don't worry. Να και η δικιά μου 1024 RAM που φαίνεται 1023: Και στα xp νομίζω έτσι ήτανε...
VasKag Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 αν τα 1-2mb ειναι το μοναδικα "προβληματα" που εχετε στα vista, τοτε ειστε μια χαρα...
tsakonas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 swstoooooss.... egw mono me ton ixo exw probs...
waves Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Bασικά υπάρχουν αρκετά προβληματάκια...αλλά είτε με νέους οδηγούς είτε με ενημερώσεις, σιγά - σιγά έρχονται στα ίσια τους τα vista.Τα χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες αδιαλείπτως και δεν έχω πολλά προβλήματα. Μια άλλη ερώτηση, που θα ήθελα να σας κάνω αν ξέρετε...είναι ότι στα έγγραφα έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο με το ονομά μου και κατάληξη dat και δεν μπορώ να το διαγράψω.Ξέρετε τί είναι;;
zedone Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Είναι μια "περίληψη" των εγγράφων σου γεμάτο με προσωπικά δεδομένα και χρησιμεύει στη ΜS καθώς και σε άλλους "οργανισμούς" στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!Μήν ανησυχείς δέν έχεις κάτι να κρύψεις....έτσι δεν είναι;Πλάκα πλάκα τί να'ναι;
waves Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Είναι μια "περίληψη" των εγγράφων σου γεμάτο με προσωπικά δεδομένα και χρησιμεύει στη ΜS καθώς και σε άλλους "οργανισμούς" στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!Μήν ανησυχείς δέν έχεις κάτι να κρύψεις....έτσι δεν είναι;Πλάκα πλάκα τί να'ναι; Καλά αυτό το κάνουν σίγουρα, απλά δεν το κάνουν και τόσο οφθαλμοφανές πια!!!Πέρα από την πλά κα ξέρει κανείς τι είναι αυτο το αρχειάκι και πως σβήνει;;
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Να τολμήσω να ρωτήσω αν τρέχουν τέλεια ή όχι τα vista με 2GB ram? Εγώ τώρα έχω XP με 1.5GB ram και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ άνετα.
Donacgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 emena 2048 mou ta emfanizei san 2047! alla den exo provlima! Me ta home premium eimai arketa ikanopoiimenos. me arketes sixnes enimeroseis! vevea skeftome na valo ligo mnimi aokma gia na afxiso tis epidoseis giati eixa sinithisei me ta 2gb sta xp pou petousan kai tora oso nane eimai ligo poio arga! alla genika doulevoun apsoga ola!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ναι ναι, κι εγω με 2048MB τα εβαλα, και τα αναψα (και αρχισα να κατεβαζω κτλ, msn, ολα τα services να τρεχουν απο πισω), το πρωι ετρωγαν 630ΜΒ ραμ, και το βραδυ σιγα σιγα εφτασαν να τρωνε 1,2GB απο τη ραμ!! Η διαχειριση της ραμ δεν πρεπει να ειναι ο,τι καλυτερο...
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εμένα μου τρώνε τόση RAM (με ολα τα εφέ απενεργοποιημένα): Τα ρέστα μου
Donacgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 mpa ego energopoiimena ta exo alla xriazome ligo mnimi akoma gia na doulevoun se poly kali taxittia! kai skeftome ena zeygari 2gb akoma gia dual chanel
waves Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Με 2Gb Ram τρέχουν άνετα.Ακόμη και multitasking χρήση.Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Τώρα αν κάποιος βάλει παραπάνω θα δει διαφορές, αυτό είναι φυσικό.
dkoum Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 ta vista oso pernaei i ora trone perisoteri ram logo tis texnologias superfech fortonoun stin ram ta dlls ton programmaton pou anigete sixnotera gia na exei kaliteri apokrisi to sistima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.