AFANIS_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Αποφάσισα να βάλω αυτό το Θέμα καθώς είμαι βέβαιος , πως σχεδόν οι πάντες θα έχουν συνδέσει κάποιες καλές ή άσχημες στιγμές τους με κάποιες συγκεκριμένες μουσικές ή τραγούδια... ελπίζω να έχει έστω και κάποια μικρή ανταπόκριση.
sotoserres Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ανόητες αγάπες - πυξ λαξ.. για άτομα που τους δίνουμε σημασία που δεν τους αξίζει.. με το ζερβό - active member.. λόγο πεποιθήσεων... και ένα τραγούδι του ρόκκου γραμμένο για τον σολωμό σολωμού..
AFANIS_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Χρώμα Δεν Αλλάζουνε τα μάτια - Γ. Ανδρεάτος .... με την παρέα μου όταν σπουδάζαμε το ακούγαμε για μια ολόκληρη νύχτα....μόνο οι πέτρες δεν δάκριζαν τότε Επιστροφή - Σταύρος Λάντσιας...το μουσικό χαλί για σήμα έναρξης στην πρώτη μου εκπομπή... Άρωμα - Μάσκες.... Αχ! Κατερίνα..........
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ε θα βρω κάποιο όταν είναι πια καιρός να τν κάνω για τν άλλο κόσμο...θα έχω βρει ως τότε,ακόμα είμαι νιος!.... Btw,το life is life το έχω συνδιάσει με το μπάσκετ,είναι ο ύμνος μας πριν πάμε σ αγώνα,τέρμα η μουσική!
giolefpatceid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο Όλο μ' αφήνεις να σ' αφήνω Τα δάκρυα της λιακάδας(Πνιγμένοι άγγελοι) Αυτά τα τρία από Πυξ Λαξ και Να μ' αγαπάς - Παύλος Σιδηρόπουλος
we_will_rise Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Στην υγειά της αχάριστης - Ζαζόπουλος (το πρώτο μου μεθύσι στην 5ήμερη) Glory to the brave - Hammerfall (30 παιδιά στα Τέμπη) Mutter - Rammstein (γιατί όταν φωνάζω μαμά δεν γυρνάει κανείς)
d-miss@ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 το ακουω ακαταπυστα εδω και 3 χρονια σχεδον και παντα μoυ δημιουργει τα ιδια δυνατα συναισθηματα... axwell - feel the vibe (till the morning comes)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.