Προς το περιεχόμενο

Τα σχόλια σας για την Ιστοσελίδα μου!

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,εδώ κι ένα μήνα έχω ανεβάσει μια ιστοσελίδα και θα ήθελα τη γνώμη σας.Ονομάζεται send the address είναι εξ'ολοκλήρου στ'αγγλικα και βασίζεται στην ιδέα του να στέλνει ο επισκέπτης οποιοδήποτε link επιθυμεί,είτε είναι κάποιο site που του άρεσε,είτε πρόκειται για κάποιο video,άρθρο,photo,game κτλ...

Υπάρχει κάποια συμμετοχή και το sendtheaddress έχει αρχίσει ν'αποκτά κάποια μορφή.

θα ήθελα την γνώμη σας για την ιδέα αυτή,για το site γενικότερα,για το design,λάθη που ίσως υπάρχουν κτλ.

Κάθε σχόλιο θα με βοηθήσει και είναι αποδεκτό.

Ευχαριστώ!!! :)

http://www.sendtheaddress.com

Δημοσ.
Ειναι λιγο δυσκολο στο navigation του - προτιμό τα πίο απλα sites.

Εχω κανει και εγω ενα παρόμοιο που το ανέβασα προχθές - leei.gr, ειναι αποκλειστικα για έλληνες

http://leei.gr

Αν και δέν μπαινει κανείς ακομα :(

Καλά χαλάρωσε προχθές τ ανέβασες..Νωρίς είναι ακόμη..Θα προτιμούσα κάποιο γενικότερο σχόλιο για το site μου για να ξέρω και που βαδίζω :)

Αυτό που'πες διορθώνεται.

Δημοσ.

Mpika kai gw prin apo ligo kai to eida.

Den nomizw pws exei provlima sto navigation.

Isa isa nomizw pws einai polu aplo.

Thewrw pws gia kati erasitexniko einai polu kali prospatheia.

Ta videakia pou exeis me tous Monty kai ta Happy Tree einai korufi!!!

Keep up the great work!!!!:-D

Δημοσ.

Νομιζω πως σε καλες γραμμες πας - αλλα έχει πολύ contrast - τα χρωματα θελουν λιγο τονισμο πιο κάτω για να φαινονται τα γράμματα

δήλαδη: ασπρες γραμμες να γινουν γρι, το ανοιχτο μπλε background (πανω πανω) να το σκουρηνεις λιγο για να μην ποναει το ματι

το κειμπενο να γινει λιγο μεγαλύτερο για να φαινετε πιο καθαρα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,να απαντήσω με τη σειρά μου στα σχόλια σας!

2arkoudi:Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

dimitris2006:Μάλλον ευθύνεται το pc σου που δε μπαίνει με firefox διότι το 65% των επισκεπτών με firefox μπαίνει. :)

yannis27gr:Μάλλον θα μείνω στην γραμματοσειρά που έχω,ευχαριστώ πάντως!

Παιδιά θα'θελα όμως και κάποιο σχόλιο όμως για την ιδέα του site,είναι ενδιαφέρον να στέλνει κάποιος αυτό που του άρεσε είτε είναι ένα ολόκληρο site είτε ένα "μεμονομένο" link στο "what you saw"?Αν γίνει αυτό-μέχρι στιγμής προς σ'αυτήν την κατεύθυνση πάει :) :) -θεωρώ ότι το site θ'αποκτήσει ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Ευχαριστώ

Υ.Γ:Κάποιοι μου'χουν στείλει τα sites τους που είναι στα ελληνικά,και δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμη.Απλά προσπαθώ να κατηγοριοποιήσω αυτά που δεν είναι σε αγγλική γλώσσα. :)

Δημοσ.

Πάντως ομολογώ πως το πιο δυνατό χαρτί της σελίδας σου είναι η κατηγορία sexy!!!;)

Αν και πρέπει να αποφασίσεις ποιό από τα 2 thumbnails που χρησιμοποιείς θα κρατήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...