Προς το περιεχόμενο

βοήθεια στην αγορά λαπτοπ

giokoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Παλεύω να καταλήξω κάπου σχετικά με την αγορά φορητού. To θέλω για δουλειά- μαθηματικούς υπολογισμούς και όχι πολλά πολλά παιχνίδια & ψυχαγωγία αλλά να μη σέρνεται κιόλας.Επίσης με απασχολεί και η όχι γρήγορη απαξίωση. εχω υπόψην 2 μοντέλα:

-siemens pa 1510(900 Εuro)

15,4''

amd turion 64 X2 1,86 Ghz

2GB RAM

120Gb HDD(5400rpm)

ATI Radeon X1100 128 MB

battery life: 2.50hrs

-siemens pi 1505(800 Εuro)

15,4''

intel core 2 duo T5600 1,83 Ghz

1GB RAM (αργότερα σκέφτομαι για άλλα 1GB)

120Gb HDD(5400rpm)

chipset intel 128MB shared

battery life: 2.50hrs

Ενώ έχω βρεί κι αυτό σε καλή τιμή πιστεύω:

-siemens xi 1546(1350 Εuro)

17''

intel core 2 duo T7200 2.0 Ghz

2GB RAM

2x120Gb HDD(5400rpm)

ATI Radeon X1800 256 MB

battery life: 2 hrs

Ποιά κατα τη γνώμη σας είναι συμφερότερη αγορά?Αν υπάρχει και καμια πρόταση σε κάτι άλλο!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Απο μενα μια ψηφος στο τελευταιο, αν και τωρα συγκριση δεν μπορει να γινει με τα αλλα, ουτε λογω specs ουτε λογω τιμης... Κοιτα να παρεις καποιο με non-shared καρτα, οπως ειναι το xi1546.

Δημοσ.

Από τα τρία FSC εννοείται το τρίτο! Θα χρειαστούν παραχωρήσεις όμως από μέρους σου, καθώς είναι αρκετά βαρύ (4kgr) και δεν έχει καθόλου καλή διάρκεια μπαταρίας (1½h). Φυσικά αυτά δεν πρέπει να σε απασχολούν όμως αν δεν το μετακινείς συχνά ή αν βάζεις τις επιδόσεις πάνω από τη φορητότητα.

Έχε κατά νου και μοντέλα της HP πάντως (αν πας για 17άρα οθόνη), καθώς και καλά χαρακτηριστικά έχουν και είναι ελαφρύτερα.

Δημοσ.

Υπαρχει μια τρομερη προσφορα σε Dell, αν εχεις καποιον γνωστο Αγγλια να σου το φερει. Στειλε μου pm αν σε ενδιαφερει να σου πω τις λεπτομερειες μην τις γραφω τζαμπα (ειναι στα 1350 ευρω). Κατα αλλα το 3ο Siemens ειναι πολυ καλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Δυστυχώς solmyr δεν έχω αυτόν τον καιρό στην αγγλία..οπότε δέν παίζει!!

Πάντως σ'ευχαριστώ!!

Δημοσ.
Eyxaristw oloys gia tis apantiseis sas!!

kotetsi exeis kanena sta ypopsin??

Δε θυμάμαι το μοντέλο, θα ρωτήσω όμως ένα άτομο που το αγόρασε πρόσφατα στη σχολή και θα επανέλθω. :)

Δημοσ.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε φορητό;

Από τη μικρή μου εμπειρία, θα σου πρότεινα να πας στον φθινότερο σταθερό, τον οποίο θα τον πετάξεις σε μία γωνία και θα τρέχεις τα πάντα που θες, χωρίς πολλά πολλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...