kleidokratwr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά μιλάτε σοβαρά τώρα; Βύσμα για να διακόψεις ένα συμβόλαιο κινητής; Γιατί δεν πήγες σε ένα κατάστημα vodafone, κανονική vodafone, απαυτά που είναι ντυμένα στα κόκκινα. Γιατί δεν τους στέλνεις στα κεντρικά τους ένα email με αυτό εδώ το θέμα καθώς και με τα στοιχεία των καραγκιόζηδων που κάνουν τέτοια π@παριλίκια;
Silent Arrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Αυτο το θεμα εχει τυχει και σε μενα...... Ο πατερας μου πριν 7 χρονια ηθελε να διακοψει την συνδεση του στην τοτε PANAFON. Εκανε αιτηση διακοπης, ολα ωραια και καλα, αλλα τα παγια συνεχιζαν να ερχονται. Πηγαινει στην PANAFON βαζει τις φωνες αλλα τιποτα. Στο τελος μας πηρε τηλ η δικηγορος της PANAFON και μας απειλησε με μηνυσεις. Φωναζε αυτη στο τηλ, φωναζε κι ο πατερας μου, τους πηγε στον εισαγγελεα και το θεμα τελειωσε ομορφα και ωραια. Εννοειται δεν πληρωσαμε τιποτα. Απλα αλητεια...............
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γιατι ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με εμενα, πριν 8 χρονια? Λες και ειναι απο καρμπον! (και τα αλλα στοιχεια, π.χ. "ο πατερας μου" κτλ...).
kazantzidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Kai se enan filo moy ton ekanan ton diskolo pou h8ele na kopsei ti sindesh toy. Ton elegan oti de ginete apo vodafone shop kai tetia.. se 3 vodafone shop phge kai den ton ekanan douleia... Meta apo polu prospa8eia tin ekopse! Ti na pw... poli kali politikh tis etairias...
algait Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Και τώρα βλέπουμε τα αρνητικά και κατηγορούμε για ελλειπή εξυπηρέτηση την καλύτερη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, η οποία έχει πολιτική ακόμα και για ανακύκλωση του χαρτιού που χρησιμοποιεί ώστε να μην επιβαρύνει το περιβάλον. Σαφώς και πιστεύω ότι κατά βάση φταίνε τα καταστήματα και όχι η "μαμά" vodafone, αλλά αφού είναι τόσο καλή που έχει θεσπίσει μέχρι και πολιτική για το περιβάλλον και άλλες τέτοιες φιγουρατζίδικες ενέργειες (μην μου πείτε ότι οι προέδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι δίνουν δεκάρα για τα δέντρα του αμαζονίου), τότε γιατί δεν θεσπίζει και μια καλή πολιτική για τον έλεγχο τέτοιων προβλημάτων? Άλλωστε κακό της κάνουν. Ή μήπως τους νοιάζουν περισσότερο τα νούμερα των πωλήσεων
ATG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Σαφώς και πιστεύω ότι κατά βάση φταίνε τα καταστήματα και όχι η "μαμά" vodafone, αλλά αφού είναι τόσο καλή που έχει θεσπίσει μέχρι και πολιτική για το περιβάλλον και άλλες τέτοιες φιγουρατζίδικες ενέργειες (μην μου πείτε ότι οι προέδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι δίνουν δεκάρα για τα δέντρα του αμαζονίου), τότε γιατί δεν θεσπίζει και μια καλή πολιτική για τον έλεγχο τέτοιων προβλημάτων? Άλλωστε κακό της κάνουν. Ή μήπως τους νοιάζουν περισσότερο τα νούμερα των πωλήσεων Υπαρχουν διαδικασιες. Σκεψου μονο, οτι για αυτο που εκανε το καταστημα, μπορει η μαμα vodafone να σταματησει να χρεωνει το παγιο στον πελατη και να το χρεωνει στο καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.