papamitsos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Γεια χαρά. Έχω windows XP με κάρτα γραφικών Asus 7100 και περασμένους τους τελευταίους drivers και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και να χρησιμοποιήσω, όταν πάω να σώσω το βίντεο το οποίο έχω περασμένο στην Timeline το πρόγραμμα κολλάει και μου βγαίνει το γνωστό μήνυμα των windows ότι το τάδε πρόγραμμα has encountered an error and needs to close κλπ. Το λάθος μου βγαίνει συνέχεια και ανεξάρτητα από το φορμάτ στο οποίο είναι το αρχικό βίντεο και το φορμάτ που έχω επιλέξει για να το σώσει. Έχω δοκιμάσει με τα προγράμματα: windows movie maker, video edit magic, super video splitter, STOIK video converter. Καμιά ιδέα?
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Στο παράθυρο διαλόγου που αναφέρεις, υπάρχει και μία επιλογή για να σου δείξει περισσότερες πληροφορίες (γράφει ποιο software component «χτύπησε» ακριβώς). Τράβα ένα screenshot και πόσταρέ το. Τα ενδεχόμενα είναι: Είτε πρόβλημα αστάθειας της λειτουργίας του υπολογιστή είτε κάποιος εγκατεστημένος codec δημιουργεί προβλήματα. Για το πρώτο, κάνε πλήρη tests με Memtest86+ και ORTHOS Prime. Για το δεύτερο, αρχίζεις να απεγκαθιστάς έναν-έναν τους video codecs που είναι εγκατεστημένοι στο σύστημα, δοκιμάζοντας κάθε φορά ξανά το πρόγραμμα. Ίσως το βήμα της πρώτης παραγράφου να σε έχει οδηγήσει ήδη στο πρόβλημα. Επίσης, συμβαίνει πάντα με το ίδιο αρχείο εισόδου; Δοκίμασες με διαφορετικό αρχείο, που να είναι και σε διαφορετικό format... ;
Ereshkigal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή papamitso και ήταν πολύ ενοχλητικό. Έφταιγε τελικά κάποιος video codec. Κάνε τα βήματα που σου αναφέρει ο Parsifal είναι σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.