liapinio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια, πριν λιγες μερες μου τηλεφωνησε ο ασφαλιστης μου και μου ειπε οτι εκλεισε η Εγνατια Ασφαλιστικη.Ευτυχως η ασφαλεια μου ητανε 6μηνη ελειγε τον μαιο.Μου προτεινε να κανω συμβολαιο με μια αλλη ασφαλιστικη(νομιζω aspis) προσφεροντας μου <<δωρεαν>> τους μηνες μεχρι μαιο που ειχα πληρωσει για την εγνατια αλλα με την προυποθεση οτι θα κανω ασφαλεια για 6 μηνες.Για την εγνατια ειχα πληρωσει 32 ευρω ενω για την νεα μου ειπε 55.
sam sam Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 τωρα το εμαθες? εδω και καν μηνα εχει γινει...αχχχχ λεφτακια μου χαθηκατε...
kirimis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια,πριν λιγες μερες μου τηλεφωνησε ο ασφαλιστης μου και μου ειπε οτι εκλεισε η Εγνατια Ασφαλιστικη.Ευτυχως η ασφαλεια μου ητανε 6μηνη ελειγε τον μαιο.Μου προτεινε να κανω συμβολαιο με μια αλλη ασφαλιστικη(νομιζω aspis) προσφεροντας μου <<δωρεαν>> τους μηνες μεχρι μαιο που ειχα πληρωσει για την εγνατια αλλα με την προυποθεση οτι θα κανω ασφαλεια για 6 μηνες.Για την εγνατια ειχα πληρωσει 32 ευρω ενω για την νεα μου ειπε 55. κυκλοφορεις ανασφαλιστος* εδω και αρκετο καιρο αμα δεν το ηξερες... * ουτε απο το επικουρικο κεφαλαιο Την αλλη φορα να μην επιλεγεις την ποιο φτηνη, αλλα την ποιο σωστη ασφαλιστικη. Αν κρινεις μονο βασει τιμων θα ερθεις συντομα στην ιδια θεση και παλι.
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 παλι καλα εκλεισε η εγνατια λυπαμαι μοναχα οσους μενετε χωρις ασφαλεια... τον αυγουστο 2006 ειχα ατυχημα, και ο αλλος που εφταιγε ανελαβε την ευθυνη, εγινε φιλικος διακανονισμος και ενω ηταν θεμα ημερων κανονικα για να πληρωθω παλι τα 1000 ευρωπουλα που πληρωσα για την ζημια μου, πληρωθηκα απο την εγνατια πριν ενα τριμηνο, και αυτο γιατι επρεπε να τους παρω εγω τηλεφωνο για να τους δωσω το τηλεφωνο της δικης μου ασφαλειας...το οποιο ομως ειχανε κιολας απο την δηλωση ατυχηματος απο την αστυνομια. τοσο ηλιθιοι...παλι καλα κλεισανε, για τα μπαζα ασφαλεια.
kirimis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 πληρωθηκα απο την εγνατια πριν ενα τριμηνο, και αυτο γιατι επρεπε να τους παρω εγω τηλεφωνο για να τους δωσω το τηλεφωνο της δικης μου ασφαλειας...το οποιο ομως ειχανε κιολας απο την δηλωση ατυχηματος απο την αστυνομια. τοσο ηλιθιοι...παλι καλα κλεισανε, για τα μπαζα ασφαλεια. Φιλε μου... δεν ηταν ηλιθιοι... εκαναν την κοροιδα... Και εσυ ησουν τυχερος. Αλλοι πληρωθηκαν με μεταχρονολογημενες επιταγες και τωρα που βαρεσε κανονακι, αν περρισεψει κανα φραγκο απο τα αποθεματικα ισως παρουν τιποτα.
Byzantinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 αυτό ότι πρέπει να κάνεις νέο 6μηνο συμβόλαιο φίλε δεν ισχύει, σου λέει ψέματα. οφείλει ο ασφαλιστής σου να σε μεταφέρει σε άλλη εταιρία χωρίς να πληρώσεις και όχι για παραπάνω διάστημα από αυτό που έληγε η εγνατία. το ίδιο πράγμα έκανα και εγώ που είχα εγνατία
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Καλησπερα παιδια,πριν λιγες μερες μου τηλεφωνησε ο ασφαλιστης μου και μου ειπε οτι εκλεισε η Εγνατια Ασφαλιστικη.Ευτυχως η ασφαλεια μου ητανε 6μηνη ελειγε τον μαιο.Μου προτεινε να κανω συμβολαιο με μια αλλη ασφαλιστικη(νομιζω aspis) προσφεροντας μου <<δωρεαν>> τους μηνες μεχρι μαιο που ειχα πληρωσει για την εγνατια αλλα με την προυποθεση οτι θα κανω ασφαλεια για 6 μηνες.Για την εγνατια ειχα πληρωσει 32 ευρω ενω για την νεα μου ειπε 55. Νωρίς το θυμήθηκε ο ασφαλιστής σου. Η άδεια της Εγνατίας Ασφαλιστικής ανακλήθηκε στις 5.02.2007. Όλα τα συμβόλαια καλύπτοντια από το Επικουρικό Κεφάλαιο για 30 ημέρες από την ανάκληση της αδείας. Μετά είσαι ανασφάλιστος. Απ'ότι ξέρω (καθ'ότι ασφαλισμένος στην Εγνατία - ευτυχώς το συμβόλαιό μου έληγε τέλος Μαρτίου) έγινε μία συνολική συμφωνία με την ASPIS Πρόνοια προκειμένου να καλυφθούν οι ασφαλισμένοι της Εγνατίας. Προσωπικά, μου κόστισε αρκετά λιγότερο (με μικτή ασφάλεια που έχω στο αυτοκίνητο).
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ακριβώς τα ίδια κ σε εμένα. με μετέφεραν μέχρι τέλος απριλίου στην ασπις,χωρίς κάποια επιβάρυνση.
Gabriel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Τα ίδια και εδώ,αναίμακτη μεταφορά στην ιντερσαλόνικα μέχρι αρχές Ιούλη.
kirimis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 αυτό ότι πρέπει να κάνεις νέο 6μηνο συμβόλαιο φίλε δεν ισχύει, σου λέει ψέματα. οφείλει ο ασφαλιστής σου να σε μεταφέρει σε άλλη εταιρία χωρίς να πληρώσεις και όχι για παραπάνω διάστημα από αυτό που έληγε η εγνατία. το ίδιο πράγμα έκανα και εγώ που είχα εγνατία Μην λετε οτι θελετε. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σε μεταφερει πουθενα με δικη του επιβαρυνση. Εσυ επελεξες την καθε Εγνατια, εσυ και θα πληρωσεις το οποιο χασιμο. Η ασφαλιστικη συμβαση πραγματοποιειται μεταξυ του ασφαλιζομενου και του ασφαλιστη (Εγνατια), οχι του ασφαλιστικου συμβουλου. Οι οποιες μεταφορες με εκπτωσεις ή δωρεαν μηνες ειναι προσφορες των ασφαλιστικων εταιριων προς τους πελατες της καθε Εγνατιας. Case rested... Τα ίδια και εδώ,αναίμακτη μεταφορά στην ιντερσαλόνικα μέχρι αρχές Ιούλη. Φοβαμαι πως θα ξαναψαχνεις ασφαλιστικη... :? Η Ιντερσαλονικα ουτε στον "Φιλικο" δεν ειναι, αυτο υποδηλωνει καποια πραγματα...
antreaslam Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ότι δεν είναι απο τις εταιρείες που έχουν υπογράψει ότι δέχονται κ περιλαμβάνονται στο φιλικό διακανονισμό!
kirimis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 τι εννοείς δεν είναι στον ''Φιλικό''? Εταιριες οι οποιες δεν ειναι στον "φιλικο διακανονισμο" να εχετε παντα στο νου σας οτι κατι κρυβουν, και αυτο το κατι ειναι στα οικονομικα τους. Εταιριες επισης που εχουν αποκλειστικη ενασχοληση το αυτοκινητο ειναι ζημιογονες τα τελευταια χρονια* (και η Ιντερσαλονικα κατα 97% ειναι αμαξια). Ο οικονομικος ελεγχος φετος θα γινει ασφυκτικος (νεα μετρα της ΕΕ για τον υπολογισμο των αποθεματικων τους και οχι μονο). Γενικως αυτη την στιγμη ειναι 90 ασφαλιστικες περιπου... ως το 2010 θα εχουν μεινει περιπου 60. Αντιλαμβανεστε πως θα σκασουν πολλα ακομα κανονια και θα ειναι απο τις μικρες και μεσαιες ασφαλιστικες. * επελεξαν οι μικρες ασφαλιστικες να ξεκινησουν πολεμο τιμων και την πατησαν... Καπως ετσι εχουν τα πραγματα. Προς τον συμφερον του καταναλωτη ειναι η σωστη ασφαλιση σε σωστη ασφαλιστικη. Οτιδηποτε αλλο ενεχει την εννοια της ταλαιπωριας και του ρισκου. Η επιλογη ειναι στο χερι μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.