trizoni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Για οσους δεν το ξερουν ηδη. Ειναι ενα μικρο python script για να κατεβαζετε τα videos απο το youtube. Το δοκιμασα και δουλευει αψογα! http://www.arrakis.es/~rggi3/youtube-dl/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 σωστος!!! μια χαρα δουλευει ... δεν το ειχα ξαναδει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Υπάρχει βέβαια και το Video Downloader και άλλα plug-in του firefox που κάνουν την ίδια δουλειά και μάλιστα όχι μόνο από το u tube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Υπάρχει βέβαια και το Video Downloader και άλλα plug-in του firefox που κάνουν την ίδια δουλειά και μάλιστα όχι μόνο από το u tube. Σωστα αλλα δεν χρησιμοποιουν ολοι Firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cordobros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 εγω χρησιμοποιω το v downloader 0.3 με vista και explorer. εχω παθει την πλακα μου με το ποσο γρηγορα κατεβαινουν τα βιντεο. σημερα μεσα σε 4.5 ωρεs κατεβασα 4 γιγα, με μεση ταχυτητα πανω απο 200κ/sec.δηλαδη εχω 2mb ταχυτητα και την ξεπερασα για πρωτη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 κοιτα μην εχεις κατεβασει και τιποτα αλλο μαζι με τα video,τα win και τα (s)vista εχουν αυτο το κακο παρα την πολυδιαφημισμενη τους ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Και χειροκινητα γινεται. Πας στην cache του firefox στο home directory του χρηστη. Πρεπει να βλεπεις hidden files. Εκει θα βρεις αρχεια τυπου flash video με περιεργο ονομα χωρις καταληξη. Κατα προτιμηση σβησε πρωτα τα υπαρχοντα αρχεια για να μην μπερδευεσαι. Δωσε δικαιωματα σε ολους (μεσω root) καντο copy & rename σε κατι .flv και θα παιξει. Τουλαχιστον στο Mplayer εμενα μου επαιζε. Καποτε η ιδια διαδικασια λειτουργουσε και σε windows. Τωρα πια στα windows τα αρχεια σωζονται με τη μορφη FLAx.tmp (οπου x ενας αριθμος) ενω αμα πας να τα αντιγραψεις δεν σε αφηνει. Με το unlocker δοκιμασα (το σβηνει οταν γινεται unlocked), με γραμμη εντολων απο το SYSTEM account δοκιμασα... τζιφος Οποιος ξερει ας πει. καλα τα scripts και τα plugins αλλα προτιμω να ξερω και χειροκινητους τροπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 http://www.kde-apps.org/content/show.php/youtubedownloader?content=60864 Gui for famouse python script youtube-dl. It is made in kommander, so you need it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.