Προς το περιεχόμενο

acer 5685 και ελληνικα vista

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα το acer 5685. Το συγκεκριμενο μοντελο ερχεται με τα Ελληνικα vista home premium με τα οποια ομως βγαζω εξανθηματα (απλα δεν ειχα ποτε μου λειτουργικο με ελληνικο περιβαλλον).

Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να εχω legally την Αγγλικη εκδοση των vista?

Δημοσ.

μπορεις να ρωτησεις απο εκει που το πηρες (αν και δεν νομιζω να στο αλλαξουν γιατι ερχονται πακετο αυτα) και στη microsoft, παντως αν βαλεις τα αγγλικα σε ιδια εκδοση, νομικα, εχεις προβλημα γιατι έχεις αγορασει αλλο προιον. Αν εκανες αλλαγη απο τη μαμα εταιρια το βλεπω μονο

Δημοσ.
Προσφατα αγορασα το acer 5685. Το συγκεκριμενο μοντελο ερχεται με τα Ελληνικα vista home premium με τα οποια ομως βγαζω εξανθηματα (απλα δεν ειχα ποτε μου λειτουργικο με ελληνικο περιβαλλον).

Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να εχω legally την Αγγλικη εκδοση των vista?

Η μοναδική επιλογή που έχεις ( επειδή τα home premium δεν υποστηρίζουν MUI ) είναι να κάνεις clean install απο rtm ή final αγγλική έκδοση , με το δικό σου product key.Κάνεις κανονικά validation και εχεις την αγγλική έκδοση, νομιμότατη Φαντάζομαι οτι το product key είναι oem ? Μην ξεχάσεις να κάνεις recovery cd με τα utilities της acer γιατί μετά θα ψάχνεσαι και δεν θα βρίσκεις άκρη!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...