Προς το περιεχόμενο

Agora trofodotikoy...

TheBus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia, eimai entelos asxetos me ayto poy legetai trofodotiko kai pisteyo oti ayto poy exo (230W 4-5 etwn) prepei na to allakso. H aporia moy einai oti mexri ta 20000 xiliarika mporo na paro kati aksioprepes; An, as poyme, brw kapoy ena 300W me timi 12000, kalitera na meinw makria; Ean den thelo na poysaro to mixanima moy genika (overclocking klp) mporeite na moy proteinete kati; Eyxaristo apo prin. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Koita file mou me 15000 i kai me ligotero vriskeis ena aksioprepestato trofodotiko 300W. Apla koita na einai CE kai TUV approved. Vasika, na ksereis oti kai ta trofodotika twn 350W exoun ftininei poli.. alla auta vtwn 400W einai akoma aplisiasta.

Δημοσ.

Δεν χρειάζετε να πουσάρεις το PC σου για να αλλάξεις PSU. O παρακάτω συνδιασμός είναι wattοφάγος : Athlon + Geforcexx + CD-R...<p>Αν κάνεις μία μίνι έρευνα αγοράς, προσπάθησε να πάρεις τροφοδοτικό που να βγάζει πάνω από 160-180watt στις +3.3v και +5v, μαζί. Συνήθως πάνω στο τροφοδοτικό αυτό αναφέρετε σαν Combined Output +3.3v , +5v

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by doc1000:

<strong>Τα πιο διάσημα και αξιόπιστα τροφοδοτικά είναι τα antec και enermax.

wink.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Na mhn xexname kai ta Sparkle smile.gif" border="0 .....an kai ligo dyskolo na ta vreis edw....

Δημοσ.

paidia poso exei ena trofodotiko 400 watt? peripou.parhggeila na mou steiloun 350ari kai kata lathos mallon mou esteilan 400ari. exei 6 ypodoxes gia reuma. pantos gia ta lefta pou to plhrosa kala einai.5000drx kai piga to 250ari piso. oute autos pou mou to poulise den to eide.

Δημοσ.

File mou ama milame gia kalouliko 400ari.. tote milame gia 35000 kai panw! To thema den einai an leei ena PSU oti einai 350W i akoma kai 400W alla na einai pragmatika!! Stin praksi exw dei polla PSU pou lene oti einai 350W na einai kata poli xeirotera apo epwnima 300aria!!! Opws poli swsta proanaferthike pio prin.. auto pou se endiaferei einai to combined 5V kai 12V output.

Δημοσ.

Xmm nai lathos ek paradromis file mou. Na'sai kala pou to prosekses kai to diorthwses. To thema pantws paramenei oti enw evlepa ta AMD recommended PSUs proseksa oti iparxoun montela twn 250W pou exoun kata poli ipsilotero combined output apo alla episis recommended 300aria!! Fantasteite loipon kata poso einai kalitera apo kapoia no-name 300aria!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...