Προς το περιεχόμενο

Απλο ασυρματο δικτυο. Ασχετος...


jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα χτες 2ασυρματες καρτες δικτυου USR http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5417a&loc=grec και ειπα να στησω ενα απλο δικτυο χωρις router ακομα για internet. Θελω απλα να συνδεομαι απομακρυσμενα στον 2ο υπολογιστη ωστε να μπορω να τον ελεγχο απο τον 1ο και να μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον ενα στον αλλο. Τπτ παραπανω για αρχη. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω αυτο? Εχω εγκαταστησει τις καρτες χωρις κανενα προβλημα μεχρις στιγμης και επικοινωνουν. Αλλα δεν βρισκω πως μπορω να δω τον δισκο του 2ου υπολογιστη ενω τον εχω κανει share. Tι χρειαζεται ακομα?

Δημοσ.

να σαι καλά, κατι καταφερα!

 

2αποριες

 

> Πως μπορω να ξεκιναω τον 2ο υπολογιστη απο τον 1ο?

 

> Τι μπορω να κανω ωστε το δικτυο να ειναι ασφαλές?

Δημοσ.

1)αν εννοεις απομακρυσμενη εκκινηση δεν γινεται...(γενικα..)

 

2)ενεργοποιεις wep αλλα δεν σου το συστηνω...(εφοσον ο ενας ειναι 24/7 συνδεδεμενος με τον αλλο)

Δημοσ.

1. γιατι δεν γινεται? παλιοτερα που τα ειχα συνδεσει ενσυρματα μπορουσα με wake on lan. δεν παιζει κατι παρομοιο σε wifi?

Δημοσ.

οχι ασυρματα δεν γινεται (απ'οσο ξερω).για τον πολυ απλο λογο οτι δεν scanαρει για δικτυα κλπ οταν ειναι κλειστος....δεν υφισταται συνδεση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...