Προς το περιεχόμενο

HP Compaq NX7400

boom123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι αυτό το καιρό για laptop και βρήκα άλλο ένα ενδιαφέρον μοντέλο

το HP Compaq nx7400

Ποια η γνώμη σας?Ειδικά για τους κατόχους...Στο Play μου είπανε ότι η οθόνη είναι mat, μετράει πολύ, σ'ένα άλλο πάλι μου είπανε ότι είναι crystal bright...τι παίζει..

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι κορυφη μιας και εχει και πολυ καλη αναλυση 1680x1050, που δε βρισκεις σε τετοια τιμη.

Ειναι πολυ ποιοτικο, μονη ελλειψη αυτη του tv-out και του 1000αρι gigabit ethernet.

Κατα τα αλλα εχει και Windows XP Proffessional και στην πρωτη λειτουργια διαλεγεις ελληνικα ή αγγλικα(πολυ σημαντικο).

Σκληρος δισκος στις 5400 και οχι στις 4200 στροφες ,μνημες στα 667 MHz και οχι στα 533, πολυ γρηγορη Cpu!

Το touchpad που εχει θα το ερωτευτεις!Ειναι οτι πιο ποιοτικο εχω δει.

Τελος ειναι αθορυβο και κρυο και προκειται για το πιο λεπτο και ελαφρυ 15.4" φορητο που κυκλοφορει.

Παρτο με κλειστα ματια!(φυσικα δε σε νοιαζουν τα απαιτητικα παιχνιδια,το θελεις για δουλεια)

Ειναι πολυ ποιοτικο και επαγγελματικο μοοντελο!

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι κορυφη μιας και εχει και πολυ καλη αναλυση 1680x1050, που δε βρισκεις σε τετοια τιμη.

Ειναι πολυ ποιοτικο, μονη ελλειψη αυτη του tv-out και του 1000αρι gigabit ethernet.

Κατα τα αλλα εχει και Windows XP Proffessional και στην πρωτη λειτουργια διαλεγεις ελληνικα ή αγγλικα(πολυ σημαντικο).

Σκληρος δισκος στις 5400 και οχι στις 4200 στροφες ,μνημες στα 667 MHz και οχι στα 533, πολυ γρηγορη Cpu!

Το touchpad που εχει θα το ερωτευτεις!Ειναι οτι πιο ποιοτικο εχω δει.

Τελος ειναι αθορυβο και κρυο και προκειται για το πιο λεπτο και ελαφρυ 15.4" φορητο που κυκλοφορει.

Παρτο με κλειστα ματια!(φυσικα δε σε νοιαζουν τα απαιτητικα παιχνιδια,το θελεις για δουλεια)

Ειναι πολυ ποιοτικο και επαγγελματικο μοοντελο!

Na υποθέσω ότι είσαι κάτοχος?

Η οθόνη είναι mat τελικά ή όχι?

Δημοσ.

Εγώ φίλε έχω ένα προπερσινό μοντέλο.Το nx8220.Το μηχάνημα είναι από ποιότητα άπαιχτο.Αδύνατο σημείο είναι το dvd μιας και είναι πολύ λεπτότερο από τα κανονικά και πανάκριβο για αλλαγή.Ανάλυση 1680 Χ 1050,και σαν καινούργιο είχε κοντά 4 ώρες αυτονομία μπαταρίας

Δημοσ.

ΤΟ καλο ειναι οτι οι μνημες τρεχουν στα 667 ΜΗΖ και ειναι ιδανικο για τα Βιστα με ολα τα χαρακτηριστικα του. Απο τιμη ποσο εχει φτασει τωρα?

Δημοσ.
Na υποθέσω ότι είσαι κάτοχος?

Η οθόνη είναι mat τελικά ή όχι?

Δεν ειμαι κατοχος αλλα το εχω δει απο κοντα.

Η οθονη μπορει να ειναι και glossy, αναλογα με το μοντελο.

Αλλα σχεδον παντα οι οθονες 15,4" των hp αναλυσης 1680x1050 ειναι ματ,μιας και απευθυνεται σε επαγγελματιες.

Το μοντελο που ειχα δει εγω ηταν με ματ οθονη αναλυσης 1680x1050.

Αλλωστε στο λενε και αυτοι απο το play247, δεν εχεις λογο να μην τους πιστεψεις.

Εχω αγορασει απο εκει φορητο, ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες και ξερουν τα παντα για αυτα που φερνουν, δεν ειναι ασχετοι υπαλληλοι.

Εγώ φίλε έχω ένα προπερσινό μοντέλο.Το nx8220.Το μηχάνημα είναι από ποιότητα άπαιχτο.Αδύνατο σημείο είναι το dvd μιας και είναι πολύ λεπτότερο από τα κανονικά και πανάκριβο για αλλαγή.Ανάλυση 1680 Χ 1050,και σαν καινούργιο είχε κοντά 4 ώρες αυτονομία μπαταρίας

Γενικα οταν βλεπεις compaq nx,nc,nw το αγοραζεις αμεσως γιατι προκειται για πολυ ποιοτικα μοντελα!!

Τελος πολυ σημαντικο ειναι οτι αν το μηχανημα σου παρουσιασει το οποιοδηποτε προβλημα στον πρωτο μηνα λειτουργιας του, δεν στο επισκευαζουν

αλλα στο αλλαζουν αμεσα με καινουριο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εγω εχω το μηχανημα αλλα δεν ακουγεται καθολου το ανεμηστιρακη... ξερει κανεις τιποτα??? λετε να εχει καει το motherboard???

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά ο φορητός δηλαδή?

Αν όμως κατά την εκκίνηση δεν ακούς τίποτα λογικά έχει παραδώσει πνεύμα είτε το ανεμιστηράκι ή κάτι με το κύκλωμά του (μπορεί απλά να είναι και το καλώδιο αν και συνήθως δύσκολα συμβαίνει).

Ρίξτου μια ματιά πάντως αν είσαι εκτός εγγύησης. 5 βίδες είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...