Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις γιατι εχω 4 μηνες τσαμπα ADSL?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν λήξει μια σύνδεση σε οποιαδήποτε εταιρία η γραμμή του οτε συνεχίζει να είναι adsl?

Oxi giati gia oso diastima den plirwneis esy stin etaireia,plirwnei afti to pagio tis gramis adsl sou ston OTE.Ara den tin symferei,gi afto kai liges meres afou liksei i syndromi sou stelnoun aitima diakopis pros ton OTE kai i grammi sou pavei na einai adsl.

Δημοσ.

Προσοχή !

Μάλλον λόγω κάποιας παράλειψης της εταιρείας ή ωχαδελφισμού, δεν θα σε ειδοποιήσουν, όπως έκαναν σε εμένα. Σου λένε θα σε ειδοποιήσω, αν πάρεις ποτέ τηλέφωνο, αλλά τους συμφέρει να μην σε ειδοποιήσουν ώστε να πληρώνεις 19,44 το μήνα. Τα οποία θα πρέπει να πληρώσεις αναγκαστικά στην Eurobank στης οποίας το ταμείο υπάρχει χρέωση 1,5 ευρώ.

Συμβουλή μου, μην το αφήνεις, δεν σε συμφέρει, θα πληρώσεις τελικά παραπάνω και δεν θα κάνεις καμμία χρήση καμμίας προσφοράς τελικά.

Τίποτα δεν είναι τσάμπα και τίποτα δεν είναι στην τύχη.

Πάρε τους τηλέφωνο και κλείσε το θέμα.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει Forthnet πακέτο. Πριν ένα μήνα που έληγε με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν θέλω να ανανεώσω. Ήταν και αρκετά πιεστικοί μπορώ να πω. Τους απάντησα όχι. Πέρασε ένας μήνας και ακόμα έχω σύνδεση. Δεν νομίζω να μου έρθει κανένας λογαριασμός, αφού ο διάλογος ήταν τόσο έντονος που πιστεύω πως κατάλαβαν σίγουρα ότι δεν επιθυμώ ανανέωση.

Δημοσ.
Εγώ είχα πάρει Forthnet πακέτο. Πριν ένα μήνα που έληγε με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν θέλω να ανανεώσω. Ήταν και αρκετά πιεστικοί μπορώ να πω. Τους απάντησα όχι. Πέρασε ένας μήνας και ακόμα έχω σύνδεση. Δεν νομίζω να μου έρθει κανένας λογαριασμός, αφού ο διάλογος ήταν τόσο έντονος που πιστεύω πως κατάλαβαν σίγουρα ότι δεν επιθυμώ ανανέωση.

Den nomizw.Logika exeis akoma syndesi giati dinoun ena perithwrio ston pelati na skeftei an thelei ananewsi prin tou to kopsoun.E kapoies fores ksexniountai fainetai kai argoun arketa na to kopsoun,xwris na simainei oti exei ananewthei i syndromi sou kai fysika de xrewnesai gia afti tin paratasi.

Δημοσ.

Λογικά το ξέρουν ρε παιδιά δεν είναι χαζοί...Απο ότι κατάλαβα δεν είναι μεμονομένο φαινόμενο! Αν δεν έχεις πρόβλημα να πληρώσεις ένα μεγάλο λογαριασμό μαζεμένο κάποτε( όταν σε θυμηθούνε δλδ) άστο....μην τος παίρνεις!

Και που ξέρεις.....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...