Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις γιατι εχω 4 μηνες τσαμπα ADSL?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για .Ειχα hol 384 προπληρωμενο που εληξε τον Νοεμβριο. Παιρνω λιγο πριν και ζηταω νεο προπληρωμενο ετησιο στο 1 ΜΒ. Πραγματι το κανουν, και μου λενε θα σου σταλει λογαριασμος να πας στην τραπεζα να τον πληρωσεις. Απο τοτε εχουν περασει 4 μηνες και εχω internet κανονικα και δεν μου εχει σταλει κανενας λογαριασμος. Τι να κανω, να τους τηλεφωνησω να τους ρωτησω γιατι δεν θελουν να πληρωθουνε?... Αν και παω στοιχημα καποια στιγμη θα με θυμηθουνε και θα μου ζητησουν να τους πληρωσω και θα χασω και ολα τα μπονους την προπληρωμης ε? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

Δημοσ.

Μάλλον θα σου έρθουν όλα μαζεμένα..Μακάρι να μην σου έρθουν αλλά ποτέ μην περιμένεις να χάσει h hol,ο οτε ή κάποια τέτοια εταιρεία...

Δημοσ.

Εγω εχω HOL φοιτητικο. Και εμενα με ειχανε ξεχασει για μερικους μηνες,αλλα προσφατα ηρθε ο πρωτος λογαριασμος..Δυσκολα να σε ξεχασουν ;)

Δημοσ.

εγω είχα το ίδιο με τη vivodi για 2 μήνες και έκανα τι πατάτα μου και τους πήρα τηλέφωνο και το είπα και αρχίσε να μετράει η σύνδεση απο τότε που τους πήρα τηλέφωνο. κέρδισα τουλάχιστον 2 μήνες. Μη τους πάρεις ετσι κι αλλίως 1mb να βάλεις 384 θα έχεις.

Δημοσ.

Ενας φίλος ακόμα δεν έχει πάρει λογαριασμό ακριβώς δύο μήνες μέτα το πέρας του πρώτου χρόνου συνδρόμης. Μάλλον θα του έρθουν όλα μαζεμένα.

Στην δικια μου περίπτωση, είχα μέχρι πρίν απο μια εβδομάδα 768 γραμμή στο ΑΡΥΣ με την ΗΟΛ. Την διέκοψα ώστε να μην ανανέωθει για ενα χρόνο ακόμα, αλλά έχω σε email γραπτώς το ότι δεν εκκρεμεί καμία άλλη χρέωση απο την δική μου πλευρά σε αυτούς.

Δημοσ.

Τα ιδια και με εμενα.Απο τον Δεκεμβριο που εκανα την ανανεωση της συμβασης,για ενα χρονο προπληρωμενο,με δυο μηνες δωρο,ακομα περιμενω τον λογαριασμο.Παντως αποκλειεται να μας ξεχασαν.Τωρα γιατι αργουν τοσο,ειναι ενα ερωτημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω μερικούς (εκτός αν ξέρουν κάτι παραπάνω που εγώ δεν καταλαβαίνω).

Υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβουν κάποτε; Έστω και σε 2 χρόνια σου λέω εγώ. Όταν με το καλό (κακό) το ανακαλύψουν, δε θα δούνε όλη την κίνηση που έχει γίνει από τον συγκεκριμένο λογαριασμό σ' αυτά τα 2 χρόνια; Άρα θα ξέρουν ότι το χρησιμοποιούσες χωρίς να πληρώνεις. Δεν είναι νομικά καλυμμένοι να σε κυνηγήσουν να τους πληρώσεις;

Ή όχι; Κάποιος δικηγόρος παρακαλώ να μας δώσει τα φώτα του.

Δημοσ.

eixa forthnet kai elixe to 6mhno paketo pou eixa kai akoma edo kai 10 meres na to diakopsun kai exo eleinh antimetopish xeiroteri k apo ton kratikodieto ote -makria apo forthnet

Δημοσ.

iero7 etsi ginetai panta. i grammi menei energopoiimeni gia kapoio diasteimma. emena emeine gia 40 meres. min eisai xazos. ekmetaleusou to. pare demo apo etairies k mpaine etsi. ego xrisimopoiousa to username k password tis adsl tou magaziou mou mexri na paro nea sindesi.

Δημοσ.
Για .Ειχα hol 384 προπληρωμενο που εληξε τον Νοεμβριο. Παιρνω λιγο πριν και ζηταω νεο προπληρωμενο ετησιο στο 1 ΜΒ. Πραγματι το κανουν, και μου λενε θα σου σταλει λογαριασμος να πας στην τραπεζα να τον πληρωσεις. Απο τοτε εχουν περασει 4 μηνες και εχω internet κανονικα και δεν μου εχει σταλει κανενας λογαριασμος. Τι να κανω, να τους τηλεφωνησω να τους ρωτησω γιατι δεν θελουν να πληρωθουνε?... Αν και παω στοιχημα καποια στιγμη θα με θυμηθουνε και θα μου ζητησουν να τους πληρωσω και θα χασω και ολα τα μπονους την προπληρωμης ε? Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?

Kapoies etaireies de sou stelnoun logariasmo sto spiti,alla ena kwdiko plirwmis gia na pas se kapoia trapeza na plirwseis.O kwdikos aftos logika tha sou erthei sto e-mail pou sou dinoun dwrean mazi me tin adsl.Tsekare to giati an den plirwseis egkairws kai to paroun xampari tha sou tin kopsoun.

Δημοσ.

έχει συμβεί σε έναν φίλο μου

είχε HOL 384 pack που έληγε 10 Ιανουαρίου

πήρε τηλέφωνο να πεί ότι θα συνεχίσει με προπληρωμένο 1 έτους και απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση η HOL...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...